Jelölj Te is elismerésre köztünk élő hősnőket!

Harmadik alkalommal hirdetik meg a Richter Aranyanyu Díjat, amellyel egészségügyben és pedagógusként dolgozó nők munkáját ismerik el. A Richter Gedeon Nyrt. és a Rácz Zsuzsa író által 2011-ben alapított díjat és az azzal járó 200 ezer forintos pénzjutalmat hat nő veheti majd át.

Bővebben: Jelölj Te is elismerésre köztünk élő hősnőket!

Polgár Réka: Anyukám lánya

Anyukám és én lassan 18 éve vagyunk Anyukám és én; rengeteg hasonlósággal köztünk. Hiányosságainkból, erősségeinkből árad, hogy sok közünk van egymáshoz. De ebben semmi rendkívüli nincs is, hisz ő az én Anyukám, én pedig az ő lánya vagyok…

Bővebben: Polgár Réka: Anyukám lánya

Kiosztották az idei Terézanyu-díjakat

Idén is közel 400 nő osztotta meg személyes történeteit az anya-lánya kapcsolat színéről és fonákjáról. A pályázat kiírói, Rácz Zsuzsa író és a Richter Gedeon Nyrt. már a felhívásukban sem anyák napi köszöntőket vártak, ezúttal is izgalmas tabutémára éreztek rá: a feltétlen anyai szeretet és elfogadás nem magától értetődő, hiányáról beszélni nagy bátorságot kíván. A negyedik alkalommal meghirdetett Terézanyu-pályázatban idén 8 kategóriában hirdettek győztest, összesen csaknem félmillió forint értékű díjat ítéltek oda.

Bővebben: Kiosztották az idei Terézanyu-díjakat

Újabb tabu megdöntésére készülnek az idei Terézanyu pályázaton!

Negyedik éve hirdeti meg Rácz Zsuzsa író, a Terézanyu-könyvek szerzője és a Richter Gedeon Nyrt. a Terézanyu pályázatot, amely az évek során a női tabuk megdöntésének pályázatává nőtte ki magát. Idén az anya-lánya kapcsolatok a téma. A pályázat arcai: Lázár Kati Kossuth-díjas színésznő és lánya, Jordán Adél.

 

 

Bővebben: Újabb tabu megdöntésére készülnek az idei Terézanyu pályázaton!

Terézanyu pályázat 2012

Harmadik éve hirdetjük meg a Richter Gedeon Nyrt.-vel közösen és a Terézanyu pályázatot. Újdonság lesz idén, hogy felnőttek mellett már kamaszok is jelentkezhetnek a pályázatra. A legjobb írásokat, történeteket ebben az évben is több százezer forint összértékű könyvutalvánnyal és további különdíjakkal jutalmazzuk. A pályázat egyik témája a felnőtt nőket szólítja meg: miként változott meg életük az anyasággal? A tinédzserektől pedig arra várjuk a választ, hogy milyen ma kamasznak lenni. Részletek a www.terezanyu.hu honlapon.

Első szerelmem története / N. Péntek Zsófia

Hetven éven túl komikus foglalkozni a réges-régen ködbe veszett érzésekkel, de bennem ma is él a szerelem és a bűntudat. Juhász Gyula után szabadon:„Élsz és uralkodsz, egész elhibázott életemen”.

Bővebben: Első szerelmem története / N. Péntek Zsófia

Első szerelmem története / Donászi Franciska

– Neked van répád? Először nem is értettem, miért kérdezi. Éppen teát főztem a kolesz konyhájában. Ránéztem, és ahogy megláttam a kaján vigyort az arcán, egyből leesett, mire kíváncsi. Elpirultam. Hogy leplezzem a zavaromat, felháborodottan kioktattam, mennyire közönséges. S hogy igen, van barátom és ezt a kifejezést vele kapcsolatban kikérem magamnak.

Bővebben: Első szerelmem története / Donászi Franciska

Első szerelmem története / Edit Judit

Tinédzser koromban sokat gondolkoztam rajta, hogy vajon létezik-e előre elrendeltetés vagy sokkal inkább a szabad akarat –esetleg a véltetlen- az, ami vezérli életünket. Sokáig szentül hittem, hogy különösen a mai materialista világban nincs már helye a sorsnak, hiszen mindenki vasakarattal valósítja meg önmagát és vágyait, de az élet nem engem igazolt..

Bővebben: Első szerelmem története / Edit Judit

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!