Nem vagy láthatatlan!

Mi, nők a történelem folyamán mindig olyan életfeladatokat kaptunk, amelyek felelősséggel, felbecsülhetetlen értékű munkával jártak, ám az erkölcsi és anyagi elismerés, a társadalmi megbecsülés nem mindig járt ezzel együtt. Nincs ez másként ma sem. Nők végzik a legnagyobb közösségi és egyéni felelősséggel járó munkák jelentős részét – tanítanak, betegeket ápolnak, időseket, elesetteket, gyerekeket gondoznak, gyógyítanak – a háttérben maradva.

Bővebben: Nem vagy láthatatlan!

Aranyanyu kerestetik!

Kik lesznek az idei év Aranyanyui, kik kapják a kétszázezer forintos pénzjutal-mat és a Richter Aranyanyu Díjjal járó elismerést? Mostantól szeptember 21-ig lehet jelölni a környeztünkben élő, értünk, gyermekeinkért, barátainkért, közösségünkért nap mint nap sokat tevő orvosnőket, pedagógusokat vagy egész-ségügyi szakdolgozókat.

Bővebben: Aranyanyu kerestetik!

Terézanyu Pályázat - megvannak a díjazottak!

Idén 320 nő osztotta meg személyes történetét a „Szeresd önmagadat jobban, mint felebarátodat!” témában az ötödik születésnapját ünneplő Terézanyu pályázaton. A tabudöntés soros állomásaként, az önelfogadás sokszor nehezen elsajátítható képességéről vagy ritkán megélt élményéről írtak a nők, és e téma is bebizonyította, hogy bőven van ok a társadalmi diskurzusra.

Bővebben: Terézanyu Pályázat - megvannak a díjazottak!

Terézanyu történetek: „A lányomért bármit!"

altA Terézanyu pályázatra jelentkezők közül sokan vállalják, hogy bár saját magukért nem igazán állnak a sarkukra, a gyerekükért anyatigrisként szállnak harcba. Ti melyik csoportba tartoztok? Bátor oroszlán minden nap, vagy inkább anyatigris? Ne feledjétek, április 6-án lezárul a pályázat, adjatok magatoknak esélyt a győzelemre!

Bővebben: Terézanyu történetek: „A lányomért bármit!"

„Szeresd Önmagadat jobban, mint felebarátodat!”

altAz idén 5 éves Terézanyu pályázat keretében, április 6-ig várják azokat a személyes női történeteket, amelyek a „Szeresd önmagadat jobban, mint felebarátodat” témában, az önszeretet, az önelfogadás sokszor nehezen elsajátítható képességéről vagy ritkán megélt élményéről, de egyben sorsfordító jelentőségéről szólnak.

Bővebben: „Szeresd Önmagadat jobban, mint felebarátodat!”

Jelölj Te is elismerésre köztünk élő hősnőket!

Harmadik alkalommal hirdetik meg a Richter Aranyanyu Díjat, amellyel egészségügyben és pedagógusként dolgozó nők munkáját ismerik el. A Richter Gedeon Nyrt. és a Rácz Zsuzsa író által 2011-ben alapított díjat és az azzal járó 200 ezer forintos pénzjutalmat hat nő veheti majd át.

Bővebben: Jelölj Te is elismerésre köztünk élő hősnőket!

Polgár Réka: Anyukám lánya

Anyukám és én lassan 18 éve vagyunk Anyukám és én; rengeteg hasonlósággal köztünk. Hiányosságainkból, erősségeinkből árad, hogy sok közünk van egymáshoz. De ebben semmi rendkívüli nincs is, hisz ő az én Anyukám, én pedig az ő lánya vagyok…

Bővebben: Polgár Réka: Anyukám lánya

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!