Amikor a nő az idősebb

A sztárvilágban sok példával találkozhatunk, ahol a nő az idősebb a párkapcsolatban. Sokan elítélik az ilyen szerelmeket, furcsának találják, hogy mit eszik egy fiatal fiú az idősebb nőn. A férfiak azonban valamiért vonzódnak az idősebb, érettebb nőkhöz. Vajon miért?

Bővebben: Amikor a nő az idősebb

5 hiba, amit a nő elkövethet az ágyban

Azok a nők, akiknek valami nem stimmel a szexuális életében, gyakran feltételezik, hogy ez azért van, mert nem tökéletes a testük. Ez nem igaz. Sokan azt gondolják, azért sikertelen a párkapcsolatuk, mert nem úgy viselkednek, mint egy pornósztár. Ez sem igaz. De vajon mi lehet a probléma? Mi okozhatja, hogy nem megy minden úgy az ágyban, ahogy kellene?

Bővebben: 5 hiba, amit a nő elkövethet az ágyban

Így szerezd vissza a pasid teljes figyelmét

Úgy érzed, bármit is teszel, bárhogy is keresed a kedvét, a párod nem figyel rád eléggé? Nem értékel? Mindent természetesnek vesz? Ne hagyd magad! Szerezd vissza a figyelmét 100%-ban!

Bővebben: Így szerezd vissza a pasid teljes figyelmét

Szexi számok

A számok körbevesznek minket. Eléggé elképzelhetetlen lenne nélkülük az élet. Van, aki a számmisztika jóslatai alapján tervezi a napját, és van, aki szerint minden a számoktól függ. Persze tudjuk, hogy semmiben nem a méret a lényeg, főleg a szexben nem, de ettől függetlenül folyamatosan méregetünk – mellbőséget, kosárméretet, a pénisz méretét. Összegyűjtöttünk néhány érdekes számadatot, amiről még valószínűleg te sem tudtál.

Bővebben: Szexi számok

4 ok, amiért soha ne színleld az orgazmust

Úgy tűnhet, ártalmatlan dolog, ha színleled az orgazmust, ám a szimulálás komoly problémákhoz vezethet a hálószobában. Íme, négy jó ok, amiért hagyd abba a színlelést.

Bővebben: 4 ok, amiért soha ne színleld az orgazmust

Vibrátor a közös ágyban

Sokan úgy vélik, egy vibrátor a hálószobában megreformálja a szexuális életet, erősíti a két ember közti kötődést és sok más pozitív hatása van. Az tény, hogy egy vibrátorszóló segítségével feltérképezheted a tested, megtudhatod, hogy mi az, ami beindít. De vajon milyen hatása van a vibrátornak az egészségedre?

Bővebben: Vibrátor a közös ágyban

Feromonok, a néma szexuális jelek

Gondolkoztál már azon, hogy vajon a pasid miért talál téged ellenállhatatlanul vonzónak, vagy te miért találod őt annak? Bizonyára hallottál már a feromonokról. Ezek az anyagok olyan titokzatos kémiai jelek, amelyek a levegőbe kerülve tudatalatti vonzalmat vagy ellenérzést váltanak ki.

Bővebben: Feromonok, a néma szexuális jelek

Erotikus felfedezések

Nem kell kutatási eredményeket olvasni, sajnos anélkül is tudjuk, hogy a mai világban az embereket ért nagy stressz miatt  egyre ritkul és rövidül a párok szexuális együttléte. Nem csoda hát, ha egyre nagyobb az igény a meghitt, intim, örömteli szerelmi kapcsolatra.

Bővebben: Erotikus felfedezések

videótár

Fogamzásgátlás tinédzserkorban

Bizonyára iszonyúan unod már a kioktatást, hogy így, meg úgy a fogamzásgátlás; óvszer, tabletta, ez, az. Te csak élni szeretnéd az életed, most vagy fiatal. Nos, akkor hallgasd csak Dr. Gyovai Gabriella szülész-nőgyógyász szakorvossal készített interjúnkat!

Először a nőgyógyásznál

Ha már tudod, és érzed, hogy elérkezett a nagy Ő, akkor felelősségteljesen kell felkészülnöd a nagy pillanatra. Jó, ha már az első együttlét előtt elmész nőgyógyászhoz. Ez egy nagyon komoly lépés azon az úton, amely a nagybetűs életbe vezet. Dr. Gyovai Gabriella nőgyógyász elmondja, hogy mi vár rád az első vizsgálaton.

A szex szerelemmel teljes

A szex szerelemmel kiegészülve válik valóban teljessé. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal beszélgettünk e témáról.

Sürgősségi fogamzásgátlás

Nem védekeztetek? Nem sikerült a védekezés? Ne ijedj meg: még mindig van 72 órád, hogy megelőzd a nem kívánt terhességet! Hazay Máté nőgyógyász szakértőnket Kerekes Borbála műsorvezető kérdezte e témában.

A tündérmesék léteznek?

Hevesi Krisztina szexuálpszichológus, szexuálterapeuta régóta segíti szakértelmével csapatunkat. Most a szerelem és a szexualitás kapcsolatáról, a beteljesülésről beszélgetett vele Kerekes Borbála műsorvezető.

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez - Dr. Timmermann Gábor

Sürgősségi fogamzásgátlás - Dr. Demendi Csaba

Szakértőnkkel a sürgésségi fogamzásgátlás legfontosebb kérdéseit vettük sorra.

Testreszabott fogamzásgátlás

Dr. Lajis Tímea segítségével járjuk körbe az egyénre szabott fogamzásgátlás szempontjait.

Mindent a fogamzásgátlásról

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálinttal.

hölgynaptár okostelefonra

 
Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!