Az 5+1 kedvenc filmünk, amin tuti mindig sírunk

Randira nem a legjobb hely a mozi, ez tény. Ám ha egy romantikus vacsora jön utána, akkor nagyon jól meg tudja alapozni az estét egy szuperromantikus film. A közös filmnézésnek vannak előnyei is: a lányok elérzékenyülnek, a fiúban a hódító lovagot kezdik látni, a fiúk pedig talán egy kicsit közelebb kerülnek ahhoz, akik a lelkük mélyén lenni szeretnének.

Bővebben: Az 5+1 kedvenc filmünk, amin tuti mindig sírunk

Szűz vagy még?

Komoly kérdés, amelyre persze őszinte választ vár a kérdező. De vajon szégyen-e manapság bevallani, ha még nem estél át a nagy alkalmon? A szüzesség elvesztése igen nagy lépés. Mindenki maga érzi, hogy mikor jön el a megfelelő idő az első szexuális együttlétre. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, sok mindennek együtt kell lennie, főként testileg és lelkileg érettnek kell lenni.

Bővebben: Szűz vagy még?

Az első szerelem

Az életed folyamán több fordulóponton is átesel. Az egyik legnagyobb változás, az egyik legnehezebb életkor a serdülőkor. Ekkor egy-két év leforgása alatt rengeteg változás történik benned mind lelki értelemben, mind testileg.

Bővebben: Az első szerelem

Kalandor szerelem

Egy szuper esti buli, és hirtelen egy ismeretlen karjaiban találod magad, akivel csak az előbb találkoztál. Maga a gondolat nagyon izgalmas, ám sajnos nem veszélytelen. A puszta szex egy idegennel komoly veszélyeket rejt, amelyek fizikailag és lelkileg is képesek lerombolni téged. Légy nagyon óvatos, körültekintő és felelősségteljes.

Bővebben: Kalandor szerelem

A beteljesült szerelem az igazi tündérmese

A magyar nyelvben sokféleképpen fejezhetjük ki a szexuális aktust, ám annak ellenére, hogy mindegyik kifejezés voltaképp ugyanazt jelenti, az árnyalatnyi különbségek mégis kifejezik a lényeget. A szex szerelemmel kiegészülve válik valóban teljessé. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus, az IntimZóna legújabb, „Szeress, hogy boldogan szeretkezhess!” kampányának szakértője. A szerelem és a szexualitás kapcsolatáról most vele beszélgettem.

Bővebben: A beteljesült szerelem az igazi tündérmese

5+1 egészséges érv a szex mellett

A szexnek sok-sok előnye van. Nemcsak élvezetes és életben tartja a szenvedélyt, hanem még az egészségedre is jó hatással van.

Bővebben: 5+1 egészséges érv a szex mellett

Így tartsd egészségesen a G-pontod!

Van egy testrészed, amit lehet, hogy még nem is éreztél igazán. Fantasztikus szexuális élményben lehet részed, ha tudod, hogyan tartsd egészségesen, hogy neked „dolgozzon”.

Bővebben: Így tartsd egészségesen a G-pontod!

5 tévhit az önkielégítésről

Az írott történelem kezdete óta már szinte univerzális gyakorlat a maszturbáció. Valószínűleg mindenki maszturbál vagy maszturbált már. Ennek ellenére univerzális a bűntudat is, ami ezt a tevékenységet övezi.

Bővebben: 5 tévhit az önkielégítésről

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!