3+1 tipp, hogy soha ne legyen még egy rossz randid

Az ismerkedés, a randizás mindenkit sebezhetővé tesz, nem számít, mennyire vagy magabiztos. Nem számít az sem, hogy a múltbéli tapasztalataid mennyire befolyásolnak a jelenben, ugyanis te magad is irányíthatod a randit minden alkalommal. A kezedben tarthatod a dolgot, csak néhány okosságra van szükséged hozzá. Íme, a mi 3+1 tippünk.

Bővebben: 3+1 tipp, hogy soha ne legyen még egy rossz randid

Az okos nők és a szerelem

Ha egy nő szép, az csodás, ha szép és mellette még okos is, az kész főnyeremény. Ám valamiért az okos nők nehezen találják meg életük párját. Vajon miért van ez így? Erre a kérdésre sokféle válasz létezik, mi most az 5 leggyakoribbat mutatjuk meg.

Bővebben: Az okos nők és a szerelem

Szexfüggő vagy?

A szexuális függőség, ahogy más szenvedélybetegségek is, ciklikus jellegű. Soha nem lehet tudni egyértelműen, hogy mikor kezdődik, vagy végződik egy-egy szakasz, meglepetésszerűen tör az emberre. Általánosságban elmondható, hogy van hat különböző szakasza. Olvass tovább, tudd meg, hogy te valójában csak szereted a szexet vagy már igazán a rabja vagy-e.

Bővebben: Szexfüggő vagy?

3+1 dolog, amit a hosszú távú kapcsolatokról tudnod kell

Ha már volt hosszú kapcsolatod, akkor tudod, milyen érzés, amikor az elején a pillangók verdesnek a gyomrodban, folyton izgalomban vagy, a szívverésed állandóan gyors és folyton szexelnél a pároddal. Biztosan arra is emlékszel, hogy milyen az, amikor ezek a dolgok eltűnnek a kapcsolatból. A nagy érzésekből kicsit kisebbek, megfontoltabbak lesznek.

Bővebben: 3+1 dolog, amit a hosszú távú kapcsolatokról tudnod kell

G-pont, a férfiak örömforrása

Titkolják, de hatalmas élvezetet nyújt számukra. A férfi G-pont létezik, elmondjuk, hol találod.

Bővebben: G-pont, a férfiak örömforrása

Romantikázz Magyarországon! – a 10 legszerelmesebb hely hazánkban

Nemsokára ismét tombol a nyár, és lehet egy kicsit kettesben romantikázni. Ha még nem tudod, mi legyen a szerelmes úticél, olvass tovább, mert összegyűjtöttük neked a legszuperebb helyeket, ahol zavartalanul lehettek együtt a szerelmeddel rövidebb vagy hosszabb ideig.

Bővebben: Romantikázz Magyarországon! – a 10 legszerelmesebb hely hazánkban

5 gyakori indok, amiért a pasik félrelépnek

Hogy miért lépnek félre a férfiak? Ez a kérdés mindig csak a megcsalt félnek nem egyértelmű. Aki épp benne van, nem látja tisztán az okokat. Összegyűjtöttünk néhány gyakori indokot, amiért a férfiak kikacsintanak a kapcsolatból.

Bővebben: 5 gyakori indok, amiért a pasik félrelépnek

Szexuális önmegtartóztatás? De miért?

A szexuális absztinencia visszatarthat a nem kívánt terhességtől, és védelmet nyújt a nemi úton terjedő betegségek ellen is. Néhány ember más okok miatt dönt az önmegtartóztatás mellett. Vajon jó ötlet ez?

Bővebben: Szexuális önmegtartóztatás? De miért?

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!