Romantikázz Magyarországon! – a 10 legszerelmesebb hely hazánkban

Nemsokára ismét tombol a nyár, és lehet egy kicsit kettesben romantikázni. Ha még nem tudod, mi legyen a szerelmes úticél, olvass tovább, mert összegyűjtöttük neked a legszuperebb helyeket, ahol zavartalanul lehettek együtt a szerelmeddel rövidebb vagy hosszabb ideig.

Bővebben: Romantikázz Magyarországon! – a 10 legszerelmesebb hely hazánkban

5 gyakori indok, amiért a pasik félrelépnek

Hogy miért lépnek félre a férfiak? Ez a kérdés mindig csak a megcsalt félnek nem egyértelmű. Aki épp benne van, nem látja tisztán az okokat. Összegyűjtöttünk néhány gyakori indokot, amiért a férfiak kikacsintanak a kapcsolatból.

Bővebben: 5 gyakori indok, amiért a pasik félrelépnek

Szexuális önmegtartóztatás? De miért?

A szexuális absztinencia visszatarthat a nem kívánt terhességtől, és védelmet nyújt a nemi úton terjedő betegségek ellen is. Néhány ember más okok miatt dönt az önmegtartóztatás mellett. Vajon jó ötlet ez?

Bővebben: Szexuális önmegtartóztatás? De miért?

Így szexeltek ti

Sokszor hivatkozunk nemzetközi felmérések különféle eredményeire, de számunkra igazán a hazai kutatások következtetései értékesek és hasznosak. Végre nem kell a brit tudósokat szemmel tartanunk, hiszen elkészült egy magyar kutatás, amely az egyetemi hallgatók szexuális szokásairól szól. 

Bővebben: Így szexeltek ti

A férfiak hűtlenségének okai

Egyes kutatások szerint az emberek mintegy 20 százaléka még monogám kapcsolatban is megcsalja a partnerét. Érdekes, hogy a hűtlenség okai gyakran eltérnek nemek szerint.

Bővebben: A férfiak hűtlenségének okai

Ha meghódítottad, szeresd is!

Rózsaszín ködben úszik minden? Megtaláltad a számodra legmegfelelőbb partnert? Eddig lehet, hogy úgy érezted, hogy ez volt életed legnehezebb kihívása, de ki kell, hogy ábrándítsunk. Ennél sokkal nehezebb feladat a meghódított szerelmedet megtartani.

Bővebben: Ha meghódítottad, szeresd is!

Összeköltözés, a kritikus pont

Minden kapcsolatban vannak olyan helyzetek, amelyek döntések elé állítanak. Ezeknek a szituációknak a megélése sokszor nagyon nehéznek tűnik, ám nem lehetetlen.

Bővebben: Összeköltözés, a kritikus pont

Mitől lesz csábító a csábító?

Az első szexuális élmény után, a forró szerelmi időszakban is fontos, hogy kívánatosak legyünk. Hiába a szépség, az áhított tökéletesség, ha nem csábító a kisugárzás. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus vágykeltő, vágyfenntartó praktikákról mesél.

Bővebben: Mitől lesz csábító a csábító?

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!