Az ismerkedés 4 törvénye

A nagymamám nagyon okos asszony volt. Egész életében bennünket szeretett, szerintem mást sem csinált. Annyira jó volt, hogy mindig mindenre tudta a választ. Amikor most a megfelelő témát kerestem, eszembe jutott egy beszélgetésünk. Én úgy 18 éves lehettem, és nála aludtam. Az egész éjszakát átcsacsogtuk mindenféléről. Természetesen a fiúk is szóba kerültek.

Bővebben: Az ismerkedés 4 törvénye

Ennek szakítás lesz a vége! 3 ok, amiért vége lehet egy kapcsolatnak

Jó kifogás sose rossz – tartja a mondás. Nagyon sok ok miatt szakítanak az emberek. A „nem vagyok még kész egy ilyen mély kapcsolatra” a kedvencem, vagy az, amikor csak szimplán nem elérhető a „kedves”. Ugye ismerős? Veled is megesett már? Lássuk, mi az a három ok, amiért szakítás lehet egy kapcsolat vége.

Bővebben: Ennek szakítás lesz a vége! 3 ok, amiért vége lehet egy kapcsolatnak

A szex jó az egészségednek, csináld!

Ez a tavaszkezdet – valljuk be – igencsak megviseli a szervezetünket. A hideg időjárás nélküli tél következményeként tombolnak a vírusok. De van egy jó hírem! Sok szexszel védheted magad ellenük.

Bővebben: A szex jó az egészségednek, csináld!

A fantáziád 50 forró árnyalata

Különleges helyzetek, extra helyszínek, forró szexjátékok - Te is gyakran fantáziálsz ezekről? És a valóságban is kipróbáltad őket? Vigyázz, arcpirító a lista!

Bővebben: A fantáziád 50 forró árnyalata

Mi kell a nőnek? - Lecke férfiaknak arról, amit a nők VALÓBAN akarnak

A férfiak szerint a nők nagyon bonyolultak, fene se érti, hogy mit akarnak. Mi persze tudjuk, hogy nem különbözünk annyira a férfiaktól, csak ők szeretik ezt hinni.

Bővebben: Mi kell a nőnek? - Lecke férfiaknak arról, amit a nők VALÓBAN akarnak

5 tévhit a válásról, amit nem hagyhatsz figyelmen kívül

Minden második házasság válással végződik. Ugye emlékszel még erre a statisztikai adatra. Nekem volt olyan ismerősöm, aki e miatt vált házasság-ellenessé. Azért ez talán túlzás. Főleg, hogy az utóbbi években igencsak divatba jött a házasság intézménye, csökken a válások aránya.

Bővebben: 5 tévhit a válásról, amit nem hagyhatsz figyelmen kívül

8 lecke a szerelemről

A férjem és én 18 évvel ezelőtt találkoztunk. Szerelem volt első látásra (tényleg). Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy megtaláltam őt. Rengeteg kihívással kell és kellett szembenéznünk eddig, de mindig valahogy megvolt a megoldás. Mindig. Mindenre. A 18 év együtt megtanított nekem 8 nagyon fontos leckét a szerelemről, a tudatos kapcsolatról, az erőről, ami összefűz. Érdekel?

Bővebben: 8 lecke a szerelemről

Ahogy az anya, úgy a lánya?

A menstruáció női létünk talán legáltalánosabb velejárója, mégis nagyon ritkán beszélünk róla nyíltan. Negatív élményeink persze elnyomják az esetleges pozitív tapasztalásokat, így leginkább a fájdalmas görcsök, a premenstruációs szindróma és egyéb negatívumok szerepelnek azon a listán, amelyet egy kislány először megismer a menzeszről.

Bővebben: Ahogy az anya, úgy a lánya?

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!