Tippek, hogy szexistennővé válj!

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

Bővebben: Tippek, hogy szexistennővé válj!

Erotikus álmaid üzenete

Egy másik pasi karjaiban jutsz el a csúcsra éjjeli látomásodban, míg hőn szeretett pasid békésen szunyókál melletted? A legnépszerűbb erotikus álmok képeit és azok mögöttes tartalmát vesszük kíméletlenül górcső alá!

Bővebben: Erotikus álmaid üzenete

A szerelem széppé varázsol!

Felemelő, és nagyon boldog érzés az, hogy szeretünk valakit, aki viszonozza szerelmünket. Természetesen számtalan oka lehet annak, hogy boldognak érezzük magunkat, de egyértelműen az első helyen a szerelem és a szeretet áll.

Bővebben: A szerelem széppé varázsol!

Hűtlen a párod?

Szeret, de mégsem tud hűséges lenni hozzád? Megcsalt, pedig úgy érzed, te mindent megtettél a kapcsolatért? Íme, a négy legfőbb ok, amiért félrelépnek a férfiak.

Bővebben: Hűtlen a párod?

Féltényenység: A zöld szemű szörny!

Annak a bizonyos zöld szemű szörnynek a jelenlétét, mindenki másban látja. S hogy mi is a megjelenésének az oka, és milyen galibát tud okozni egy párkapcsolatban, ennek jártunk utána.

Bővebben: Féltényenység: A zöld szemű szörny!

Vonzó a pasi, de lehet hogy foglalt!?

Sármos, huncut szemű, nagydumás fickók, nos ők azok, akikbe az ember lánya könnyedén beleszeret. Jó, ha tudod, hogy az ilyen típusú pasik, szívesen próbálkoznak azza, hogy egyszerre több barátnőjük is legyen. Hogy honnan ismerszik fel a foglalt pasi? Íme néhány intő jel!

Bővebben: Vonzó a pasi, de lehet hogy foglalt!?

A boldog párkapcsolatért tenned is kell!

Amikor a kezdeti szenvedély múlóban van, bizony tenni kell azért, hogy a közös élet továbbra is boldogságot okozzon mindkettőtök számára. Harriet Lerner család- és párterapeuta előállt néhány olyan egyszerű tanáccsal, amelyeket hosszú terápiás tapasztalata során dolgozott ki, és remekül működnek a hétköznapi gyakorlatban.

Bővebben: A boldog párkapcsolatért tenned is kell!

Szexinek és kívánatosnak érzed magad? Mit teszel ezért?

Mosoly, igényesség, törékenység, titokzatosság, kellő önismeret, mindezekkel a tulajdonságokkal ellenálhatatlanná válhat egy nő a férfi számára. Vajon tudják-e a nők, hogy mitől is lesznek igazán kívánatosnak? S miként vélekednek erről a pasik? Lássunk hát egy kutatást!

Bővebben: Szexinek és kívánatosnak érzed magad? Mit teszel ezért?

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyetesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!