Az ellentétek tényleg vonzzák egymást?

Bizonyára hallottad már azt a mondást, hogy „az ellentétek vonzzák egymást.” Sokan egyetértenek ezzel, és úgy érzik, az a kapcsolat az igazi, ahol a partner teljesen különböző személyiség. Vannak azonban olyanok is, akik úgy gondolják, csak akkor lehet a közös célokat elérni, ha a szerelmesek hasonló érdekek mentén élnek, hasonló személyiségjegyekkel rendelkeznek.

Bővebben: Az ellentétek tényleg vonzzák egymást?

7 dolog, amit talán nem tudtál a férfiakról és a szexről

Biztosan sok mindent megbeszélsz a barátnőiddel, de garantáltan akadnak olyan dolgok, amiket nem tudtál a pasikról. Lássunk most 7 olyan furcsaságot, amit azonnal kitárgyalhatsz a csajokkal.

Bővebben: 7 dolog, amit talán nem tudtál a férfiakról és a szexről

Gyengédség és érintés – fontos az előjáték

Az első szexuális élmény lehet felemelő, érzelemgazdag, de lehangoló, fájdalmas kudarcként rögzülő is. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus elmondja, miként és mikor kell, vagy érdemes a történtekről beszélni.

Bővebben: Gyengédség és érintés – fontos az előjáték

7 árulkodó jel, hogy a pasid szerelmes beléd

Sokszor nem elég, hogy te mit érzel, folyamatosan visszajelzésekre van szükséged, hogy tudd, a szerelmed valójában mit érez irántad. Íme, 7 jel, hogy fülig belédzúgott. 

Bővebben: 7 árulkodó jel, hogy a pasid szerelmes beléd

6 meglepő szexveszély

A szex jó az egészségnek, mivel csökkenti a vérnyomást, javítja az alvást, erősíti az immunrendszert. De sajnos veszélyeket is rejthet magában. Egy 2010-es, brit felmérés szerint Nagy-Britannia felnőtt lakosságának egyharmada megsérül szex közben.

Bővebben: 6 meglepő szexveszély

Így csókolunk mi

A csók fontos része minden kapcsolatnak. Mindegy, hogy a szeretet, a vágy, az intimitás, vagy szerelem jele, a csók segít kifejezni az érzelmeinket és szeretetünket. Azonban nem minden csók egyforma.

Bővebben: Így csókolunk mi

Segítség! A pasimnak herpesze van!

Rengeteg kérdést kapunk tőletek, és majdnem mindegyikből cikket lehetne írni. Azonban vannak olyan problémák, amelyekről nagyon fontos beszélni. Ilyen a herpesz vírussal kapcsolatos kérdéskör is.Nemrégiben érkezett egy kérdés: Ha a barátomnak ajakherpesze van, elkaphatom orális szex közben?

Bővebben: Segítség! A pasimnak herpesze van!

Nincs kedved a szexhez?

Előfordulhat, hogy a nagy szerelem és a rózsaszín köd ellenére nincs kedved összebújni a szerelmeddel. Hogy ennek milyen okai lehetnek? Számos olyan dolog lehet az életedben, ami kihat a szexuális életedre is. Ha ezeket a dolgokat, szituációkat, történéseket megfelelően tudod kezelni, hamar fényt deríthetsz a hálószobai problémák megoldására is.

Bővebben: Nincs kedved a szexhez?

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!