5 tipp a hosszantartó gyönyörért

Az emberek valószínűleg mindig is tudni szerették volna, hogy hogyan lehet minél tovább kihúzni az ágyban az erotikus élmények hosszát. Persze nemcsak az eltöltött idő hossza, hanem a minősége is számít. Íme a top 5 tipp, hogy minél tovább és minél jobban töltsétek el az együttléteket.

Bővebben: 5 tipp a hosszantartó gyönyörért

Nyár, flört, fogamzásgátlás

Ilyenkor nyáron mindenki kicsit nyitottabbá válik a társas kapcsolatokra. Bulik, fesztiválok egymást érik ebben az időszakban, és ez mindig alkalom egy-egy újabb flörtre. Azonban észnél kell lenned. Lássuk, mire figyelj akkor, ha elkap a hév.

Bővebben: Nyár, flört, fogamzásgátlás

3 + 1 kommunikációs szabály a jó kapcsolathoz

A megfelelő, helyes kommunikáció mindig kihívás. Különösen nehéz a párkapcsolatokban. Megtalálni az arany középutat, elkerülni a félreértéseket sokszor valódi stressz.

Bővebben: 3 + 1 kommunikációs szabály a jó kapcsolathoz

A nő este, a férfi reggel

A hormonjaink sakkban tartanak bennünket. Úgy játszadoznak velünk, ahogy a kedvük tartja. Számtalan tudományos kutatással bizonyították már, hogy a szexuális életünk a hormonoktól függ. Az, hogy mikor akarjuk, az, hogy kivel, mind-mind a hormonjainkon múlik.

Bővebben: A nő este, a férfi reggel

Mágikus erő a hálószobában - 7 tipp, amivel „rendbe teheted” a libidód

Alacsony libidó, merevedési zavar, korai magömlés, hüvelyszárazság. Ezek a fogalmak mind megnehezítik az együttléteket. Sok-sok cikket lehet olvasni a témában, hogy hogyan korbácsoljuk fel a vágyat, hogyan, milyen kiegészítőkkel tehetjük komfortossá szexuális életünket. Azonban a szex sikertelensége mögött meghúzódó hormonális egyensúlyhiánnyal kevésbé találkozhatunk, pedig ez nagyon is hozzájárul az alacsony libidóhoz, valamint a többi nehézséghez is.

Bővebben: Mágikus erő a hálószobában - 7 tipp, amivel „rendbe teheted” a libidód

Indítsd be a szerelmi életed! MOST!

Rengeteg online társkereső oldal van, több szerelmi, kapcsolati tanácsot találsz az interneten, mint valaha. De vajon neked miért nem sikerül megtalálni az igazit? Be kéne indulnod egy kicsit. Íme 3 tipp, hogy azonnal beindíthasd végre a szerelmi életed.

Bővebben: Indítsd be a szerelmi életed! MOST!

Szex az éteren át – a távolsági kapcsolatok pozitív oldala

Felpezsdítenéd a szexuális életed? Ha távol vagytok egymástól munka vagy iskola miatt, és már kicsit kiégett köztetek a szenvedély, vagy minden együttlét kicsit rutinszerű, akkor csapjatok a lovak közé, vegyétek a kezetekbe az irányítást. Forró perceket szerezhettek egymásnak, ha nem is személyesen. Nem kell hozzá más, csak egy okostelefon, egy tablet vagy számítógép és a fantáziátok.

Bővebben: Szex az éteren át – a távolsági kapcsolatok pozitív oldala

5 tény az önkielégítésről

Tabutéma. Nemigen beszél róla senki. A nők szerint a nők nem végeznek önkielégítést, a férfiaknál pedig szinte természetes, hogy tudják egymásról, hogy csinálják.

Bővebben: 5 tény az önkielégítésről

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!