Szex és menstruáció? Tények és tévhitek!

A kérdés még napjaink szexcentrikus világában is a tabutémák egyike. Van, aki el sem tudja képzelni, hogy megtegye, van, aki nem zavartatja magát. Ha az utóbbi mellett döntünk, az alapvető szabályokat nem árt betartani.

Bővebben: Szex és menstruáció? Tények és tévhitek!

Mitől szexi egy nő a férfiak szemében?

Mi, nők általában a közhiedelemmel ellentétben, nem a férfiaknak akarunk tetszeni. Leginkább az hajt minket, hogy elégedettek legyünk magunkkal. Néha azonban felmerül bennünk a kérdés: Vajon mitől találnak a férfiak szexinek egy nőt? Most kiderül az igazság: a szexisség nem is a csinos ruhákon, a hibátlan sminken és a tökéletes frizurán múlik.

Bővebben: Mitől szexi egy nő a férfiak szemében?

Szex és fogyókúra

Talán különösen hangzik, de a fogyókúra és a szexualitás kölcsönösen jelentős hatással vannak egymásra. Most megmutatjuk, hogyan alakíthatod mindkét területet tökéletesen egymás segítségével?

Bővebben: Szex és fogyókúra

Szextippek nőknek férfiaktól!

Mire vágyik a férfi? Most ők maguk mondják el egy-egy mondatban.

Bővebben: Szextippek nőknek férfiaktól!

Szeretkezel, mert szeretsz?

Fejfájós ébredés, viták a munkahelyen, sőt, hazafelé még a kenyeret is elfelejtetted – micsoda szörnyű nap! Amikor pedig este – csupán egy kis megnyugvást keresve – odabújsz életed párjához, máris érzed a kezét a melleden. Csak egy kis gyengédségre vágytál, ő azonban nyomulni kezd - ha ez gyakran ismétlődik, hamarosan kihűl a hitvesi ágy.

Bővebben: Szeretkezel, mert szeretsz?

Íme 6 lépés, hogy miként gyógyulj ki a csalódásból!

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy egy-egy súlyos helyzetben benne ragadtunk hónapokig, évekig vagy akár évtizedekig, mert nem tudtunk túllépni a fájdalmon, az önmagunk vagy mások hibáztatásán, ragaszkodtunk a sérelmeinkhez, képtelenek voltunk megbocsátani és az önsorsrontás ördögi körébe kerülve fásulttá, megkeseredetté váltunk.

Bővebben: Íme 6 lépés, hogy miként gyógyulj ki a csalódásból!

Női óvszer: Vágylohasztó nejlontasaktól a bugyi óvszerig

Amikor feltalálták, az AIDS krízis épp tombolt, így nem volt kérdés, hogy egy nők által használható védekező eszköz hatalmas érdeklődésre tarthat számot. Nem így történt, hiszen jelenleg is csak az óvszerek forgalmának mindössze 1,6 százalékát teszi ki, ami, lássuk be, szánalmas eredmény.

Bővebben: Női óvszer: Vágylohasztó nejlontasaktól a bugyi óvszerig

Szex: A szépség forrása

altTudta, hogy az ember bőrének állapota alapján is meglehet határozni, hogy az illető szexuálisan aktív vagy sem?

Bővebben: Szex: A szépség forrása

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

 

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!