Zéró szenvedély? Hozd vissza gyorsan!


A romantikus filmekben minden rózsaszín. A szerelmesek még hosszú idő után is valóban szerelmesek, a kapcsolatuk tele van szenvedéllyel. A valóság persze egészen más. A szenvedély sokszor eltűnik. Vannak, akik egyáltalán nem tudják visszacsalogatni a mindennapjaikba, és e nélkül a kapcsolat nem lesz más, csak egymás mellett élés. Hogy nálad ez ne így legyen, íme 8 lépés, amivel visszahozhatod a szenvedélyt.

Bővebben: Zéró szenvedély? Hozd vissza gyorsan!

Ha menni kell, hát menni kell! - Így hagyd el a pasit, aki nem Neked való


Kevés kiábrándítóbb helyzetet ismerek, mint azt a felismerést, amikor rájövünk, hogy a férfi, akivel együtt élünk, egyáltalán nem nekünk való. Nagyon nehéz ezt a szituációt kezelni, hiszen sokszor úgy érezzük, hogy a vonzódás nagyon erős, ugyanakkor tudjuk, hogy a kapcsolat semmilyen pozitívumot nem ad. Hogy hagyd el a pasit, aki nem Neked való, és hogy éld ezt túl lelkileg? Segítünk!

Bővebben: Ha menni kell, hát menni kell! - Így hagyd el a pasit, aki nem Neked való

Retro, metro, über, lumber - Neked milyen a pasid?

Párkapcsolati szerepeink folyamatosan változnak. Régen a férfiak vadásztak, ellátták élelemmel a családot, a nők gyermeket szültek, ételt készítettek. Ma már elfogadott, ha egy férfi sminkeli magát vagy manikűröshöz jár. Sőt, még az is, ha ő maga sminkes vagy műkörmös. Ezzel szemben a nők szemrebbenés nélkül végzik a legnehezebb fizikai munkát is. Mostanában a férfiakat különböző típusokba soroljuk. A Te pasid vajon melyikbe tartozik?

Bővebben: Retro, metro, über, lumber - Neked milyen a pasid?

Valentin-nap reggeltől estig 5 lépésben

Kicsit talán már elcsépelt ünnep, és nem is tartja mindenki, de sokaknak mégis fontos ez a nap. A Valentin-nap egy igazi, hamisítatlan, habos-babos, rózsaszín felhő, amikor még a férfiak is romantikusabbak. Lássuk, mivel dobhatod fel a napot, hogy valóban fantasztikus élményben legyen részetek.

Bővebben: Valentin-nap reggeltől estig 5 lépésben

Az érintés hatalma

Valószínűleg abban egyetértesz, hogy semmi sem megnyugtatóbb, mint az érintés. Ha bánat ér és szomorú vagy, jól esik, ha valaki megsimogatja az arcod, ha örömet szerez Neked a gyermeked, nincs annál szebb, mint amikor megpuszilhatod. Ha szerelmes vagy, más nem is kell, csak a kedves érintése. Tudtad, hogy az érintés hatással van a testedre, a lelkedre és az elmédre is?

Bővebben: Az érintés hatalma

A szexben is az agy a főnök

Az egyik kedvenc filmemben elhangzik egy mondat, ami minden alkalommal, amikor megnézem ezt a filmet, nagy hatással van rám. Ha hallom, akkor csak bólogatok, hogy mennyire igaz. Így hangzik: „A szerelem a szemen keresztül száll meg, és ott is távozik.” Azonban amikor a női szexualitás témakörébe kicsit mélyebben beleástam magam, rá kellett jönnöm, hogy a fenti mondás nagyon szép, jól hangzik, de egyáltalán nem igaz.

Bővebben: A szexben is az agy a főnök

A közös élet egy kölcsönhatás - Hogy légy igazán boldog a partnereddel?

Ismerős az az érzés, amikor együtt élsz álmaid pasijával (vagy nőjével), de valahogy valami valamiért nem stimmel? Csak épp azt nem tudod, hogy mi. Úgy érzed, te mindent beleadsz, megteszed, ami tőled telik, de a románc mégsem tökéletes, és a hétköznapok szétrombolják a rózsaszín idillt. Sokszor sajnos lehet, hogy épp te vagy ennek az anomáliának az okozója. Lássuk, hogy mi az a plusz, amit mindketten megtehettek még egymásért és a kapcsolatért, hogy minden tökéletes legyen.

Bővebben: A közös élet egy kölcsönhatás - Hogy légy igazán boldog a partnereddel?

Készen állsz már az igazira?

Mindenki szereti, ha szeretik, de sokszor önmagunk vagyunk a szerelem beteljesülésének akadálya. Mi lehet az oka annak, ha még nem vagy készen a nagy szerelemre? Szükség lehet egy kis önvizsgálatra, hogy kiderítsd a háttérben meghúzódó okokat.

Bővebben: Készen állsz már az igazira?

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!