A közös élet egy kölcsönhatás - Hogy légy igazán boldog a partnereddel?

Ismerős az az érzés, amikor együtt élsz álmaid pasijával (vagy nőjével), de valahogy valami valamiért nem stimmel? Csak épp azt nem tudod, hogy mi. Úgy érzed, te mindent beleadsz, megteszed, ami tőled telik, de a románc mégsem tökéletes, és a hétköznapok szétrombolják a rózsaszín idillt. Sokszor sajnos lehet, hogy épp te vagy ennek az anomáliának az okozója. Lássuk, hogy mi az a plusz, amit mindketten megtehettek még egymásért és a kapcsolatért, hogy minden tökéletes legyen.

Bővebben: A közös élet egy kölcsönhatás - Hogy légy igazán boldog a partnereddel?

Készen állsz már az igazira?

Mindenki szereti, ha szeretik, de sokszor önmagunk vagyunk a szerelem beteljesülésének akadálya. Mi lehet az oka annak, ha még nem vagy készen a nagy szerelemre? Szükség lehet egy kis önvizsgálatra, hogy kiderítsd a háttérben meghúzódó okokat.

Bővebben: Készen állsz már az igazira?

5 randibaki, amit jobb, ha kihagysz

Bizonyára Te is rengeteg első randis sztorit hallottál már, néhányat Te magad is átéltél. Persze, hogy az a cél, hogy minden szuper legyen, jó benyomást tegyél a partnerre, szexinek és vonzónak akarod érezni magad. Van, amikor semmi sem sikerül, és utána csak sopánkodsz, hogy vajon mit rontottál el. De mitől lesz egy találka borzalmas? Íme 5 olyan dolog, ami biztos elrontja az első randit.

Bővebben: 5 randibaki, amit jobb, ha kihagysz

Görcsoldó fürdő recept


A menstruáció előtti pár napban tapasztalható fájdalmas görcsöket a gyógynövények erejével is enyhítheted. Íme egy görcsoldó, lazító, gyógynövényes fürdő receptje.

Bővebben: Görcsoldó fürdő recept

Létezik a nagy Ő!?

A nők nagy részének meggyőződése, hogy egy férfi egészen mást szeretne egy kapcsolatban, mint ő. Pedig nem kell mindig a legrosszabbat feltételezni róluk.

Bővebben: Létezik a nagy Ő!?

Szeresd őt, csak lazán!

Minden mozdulatát leellenőrzöd vagy leelemzed? Nem jó jel! A legtöbb pasinak nem tetszik, ha folyamatosan rajta csüngsz!

Bővebben: Szeresd őt, csak lazán!

Szeretjük még a férfias férfit?

Tudjuk, mi is az, ha valaki retroszexuális? Manapság a metroszexualitás több hangsúlyt kapott, de vajon jobb-e, ha valaki ,,retró”?

Bővebben: Szeretjük még a férfias férfit?

Férfikifogások: ezért nem akarják az óvszert!

A férfiak zöme nem szereti a gumit, meg is próbálja lebeszélni róla a nőket. Összeszedtük a leggyakoribb indokokat...

Bővebben: Férfikifogások: ezért nem akarják az óvszert!

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!