Mit szeretnek a nők a szexben? (18+)

Előző mini felmérésünk ebben a témában a férfiak körében készült. Most 6 nőt kérdeztünk meg, mi az, amit a legjobban szeretnek a szexben.

Timi (30)

„Nemrég házasodtunk össze a párommal. A szex most a legjobb eddig számomra. Azt szeretem a legjobban, amikor a szerelmemen látom, hogy kíván engem. Nem a szex maga, hanem az előtte eltelt rövid idő, ami lázba hoz minket, az a legjobb. Persze, a szeretkezés is csodás.”

Liza (20)

„Konzervatív nevelést kaptam. A szüzességemet 18 éves koromban vesztettem el, és a jelenlegi párommal éltem át az első alkalmat. A szexben leginkább az indít be, amikor csodás környezetben vagyunk együtt. Nagy ágy, sok párna, gyertyafény. Esetleg előtte egy közös zuhany vagy fürdés. Amikor elkezdjük, már a plafonon vagyok.”

Joli (42)

„Nem vagyok már mai csirke, ahogy mondani szokták, de ezt előnyömre fordítom. Szexi vagyok, általában nálam fiatalabb pasikkal randizom. Az indít be, ahogy néznek rám, látom, hogy teljesen beindulnak, és ettől én is beindulok. Jó érzés tetszeni egy jóval fiatalabb férfinak, szuper, hogy kívánatosnak tart, és inkább velem van, mint egy fiatalabbal.”

Ancsi (25)

„Lehet, hogy nem ezt akarjátok hallani, de engem maga a szex indít be. Nem szeretem a hosszú előjátékot. Durr, bele a közepébe! Imádom, amikor a pasim belém hatol, és ha szerencsénk van, együtt élvezünk el. Ennél jobb nincs!”

Dia (35)

„Van két kislányunk, akik ikrek. Már ez eléggé megnehezíti az együttléteket. Sokszor fáradtak, elcsigázottak vagyunk. Ennek ellenére azért igyekszünk a szexre figyelni, hogy ne laposodjon el a kapcsolatunk a férjemmel. Az indít be leginkább, amikor kényeztetni kezd. Nem tudok ellenállni a kedvességének, a figyelmességnek. Valahogy az egészet egy jutalomként értékelem, amit az egész napos hajtásért kapok cserébe. Persze én is agyonkényeztetem, és ő is imádja. Az orgazmus csak ráadás. ”

Tündi (28)

„Imádom a szexet. Már egészen fiatalon kezdtem szexuális életet élni. Elég sok mindent kipróbáltam már, de a legszuperebb az, ha két pasi kényeztet egyszerre. Nem volt benne sokszor részem, de a legjobb élményeim ezek az együttlétek voltak. Nagyon figyelni kell egymásra, és a védekezésre, de mindent megér – legalábbis nekem.”

videótár

Fogamzásgátlás tinédzserkorban

Bizonyára iszonyúan unod már a kioktatást, hogy így, meg úgy a fogamzásgátlás; óvszer, tabletta, ez, az. Te csak élni szeretnéd az életed, most vagy fiatal. Nos, akkor hallgasd csak Dr. Gyovai Gabriella szülész-nőgyógyász szakorvossal készített interjúnkat!

Először a nőgyógyásznál

Ha már tudod, és érzed, hogy elérkezett a nagy Ő, akkor felelősségteljesen kell felkészülnöd a nagy pillanatra. Jó, ha már az első együttlét előtt elmész nőgyógyászhoz. Ez egy nagyon komoly lépés azon az úton, amely a nagybetűs életbe vezet. Dr. Gyovai Gabriella nőgyógyász elmondja, hogy mi vár rád az első vizsgálaton.

A szex szerelemmel teljes

A szex szerelemmel kiegészülve válik valóban teljessé. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal beszélgettünk e témáról.

Sürgősségi fogamzásgátlás

Nem védekeztetek? Nem sikerült a védekezés? Ne ijedj meg: még mindig van 72 órád, hogy megelőzd a nem kívánt terhességet! Hazay Máté nőgyógyász szakértőnket Kerekes Borbála műsorvezető kérdezte e témában.

A tündérmesék léteznek?

Hevesi Krisztina szexuálpszichológus, szexuálterapeuta régóta segíti szakértelmével csapatunkat. Most a szerelem és a szexualitás kapcsolatáról, a beteljesülésről beszélgetett vele Kerekes Borbála műsorvezető.

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez - Dr. Timmermann Gábor

Sürgősségi fogamzásgátlás - Dr. Demendi Csaba

Szakértőnkkel a sürgésségi fogamzásgátlás legfontosebb kérdéseit vettük sorra.

Testreszabott fogamzásgátlás

Dr. Lajis Tímea segítségével járjuk körbe az egyénre szabott fogamzásgátlás szempontjait.

Mindent a fogamzásgátlásról

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálinttal.

hölgynaptár okostelefonra

 
Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!

 

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.