Így kényeztesd a pasidat!

A kényeztetés nemtől függetlenül mindenkinek kijár. Valamiért általában mégis több szó esik a női erogén zónákról, minket viszont jobban érdekelnek az erősebbik nem „gyenge pontjai”, ezért utána is jártunk, hogy merre is keressük őket! A szexuális csúcspont eléréséhez mindkét fél aktív közreműködése szükséges, tehát nem elég, ha mi áhítozunk rá, hogy a pasink betéve ismerje az erogén zónáinkat, nekünk sem árt némi férfitest-ismeret.

A hatásos kényeztetéshez jó, ha tisztában vagyunk a férfi erogén zónákkal, behatóan ismerjük a pasinkat beindító „gombokat”, hiszen ezáltal nagyban hozzájárulunk a fergeteges szexuális együttléthez, ami nyilván mindkettőnk vágya. Nézzük tehát, hogy hol is találhatók azok a bizonyos érzékeny pontok!

Bármiféle tapogatás előtt azonban meg kell jegyezni, hogy nem érdemes egyből a lényegre térni, tehát ha hosszabb játszadozást tervezünk, lehetőleg ne a pénisszel, illetve a herékkel kezdjük a mókát, mert ebben az esetben igencsak rövidre sikerülhet a menet. Fentről lefelé gyakorlatilag egy teljes testmasszázsnak megfelelő mozdulatsort hajtunk végre, ha végighaladunk az összes erogén zónán.

Haj és fejbőr

Elég, ha arra gondolunk, mennyire jó érzés, amikor a fodrász hajmosásnál beledörzsöli a sampont a hajunkba, közben meg élvezzük a plusz fejmasszírozást – na a pasinknak legalább ennyire jól esik ugyanez, csak ő a mi jóvoltunkból élvezheti a fejdörzsit.

Fül

Ez egy igencsak érzékeny terület, tele van idegvégződéssel, ezért érdemes némi figyelmet szentelni a füleknek is. Igazán jól ingerelhető, gyakorlatilag az egész terület, a fülkagyló, cimpa és a fül mögötti rész is hasznosítható: a gyengéd puszik, csókok megteszik a magukét, sőt van akit már a forró lehelet is lázba hoz.

Nyakhajlat

Haladjunk lefelé a fül mögötti résztől a nyakhajlaton át, egészen a vállig. Néhány apró csók, vagy az ajkunkkal ezen az ösvényen végighúzott csík a pasiból kellemes borzongást vált ki.

Hónalj és a test oldalvonala

Eme részek nyilván akkor lehetnek potenciális erogén zónák, ha a pasink nem csikis. Ellenkező esetben, ha ezt a részt simogatjuk, inkább  játék és nevetgélés lesz a dologból, mint szex, legalábbis az eredeti szándékról eltereljük a figyelmet. Tehát ezt a részt csak óvatosan és a pasink előzetes jóváhagyásával közelítsük meg.
 
Mellbimbó

Ez az egyik legjobban izgatható rész, és a legtöbb pasi teljesen odavan, ha a mellbimbóit ingerlik. Itt akár kicsit erőteljesebben is munkálkodhatunk, persze csak ha ez bejön a pasinknak. Sokuk ugyanis kifejezetten gerjed a „durvulásra” ezen a területen, persze nem nagyon, csak éppen egy kis harapdálás az, ami élvezetesebbé teheti a műveletet.

Has, köldök

A köldök megkörnyékezése szintén nem rossz ötlet, simogatás, csókok, miegymás – minden mehet. Esetleg ha akad otthon valami lenyalogatnivaló, azt is be lehet vetni.

Comb belső vonala

Mivel igen közel van a pasi legnemesebb testrészéhez, jelentősen fokozza az izgalmat, főleg ha közben véletlenül sem érünk hozzá „ott”, hanem dierkt kikerüljük.

Fenék

Valljuk be, nagy öröm nekünk, hogy ez is egy erogén zóna. Amennyire a férfiak szeretik a női feneket, legalább annyira igaz ez fordítva is. Tehát lehet markolászni, finoman, de határozottan!

És végül a herék, pénisz

Ideje a lényegre térni, ha jól dolgoztunk, mire ide eljutunk, a pasi már nehezen tudja türtőztetni magát és tuti átveszi az írányítást. Azért a herékkel és a pénisszel is csak óvatosan bánjunk, főleg előbbit ne tegyük ki túl kemény mozdulatoknak, ha fájdalmat okozunk, akkor oda a fülledt hangulat.

Femcafe.hu

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!