A férfiak hűtlenségének okai

Egyes kutatások szerint az emberek mintegy 20 százaléka még monogám kapcsolatban is megcsalja a partnerét. Érdekes, hogy a hűtlenség okai gyakran eltérnek nemek szerint.

Bővebben: A férfiak hűtlenségének okai

Mitől lesz csábító a csábító?

Az első szexuális élmény után, a forró szerelmi időszakban is fontos, hogy kívánatosak legyünk. Hiába a szépség, az áhított tökéletesség, ha nem csábító a kisugárzás. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus vágykeltő, vágyfenntartó praktikákról mesél.

Bővebben: Mitől lesz csábító a csábító?

5 lépés a szexi hálószobáért

A hálószobában uralkodó hangulat igencsak meghatározza a szexuális együttlétek hangulatát. Egy nem túl kellemes térben a szeretkezés sem esik olyan jól. Ha ezt a helyet használod dolgozószobaként, itt csekkolod az e-mailjeidet, itt írsz árajánlatot a vevőidnek, vagy itt nézel TV-t, biztos lehetsz benne, hogy szex közben sem tudod elengedni magad. Ám nem kell hagynod, hogy ezek a romantikagyilkosok tönkretegyék a hangulatot. Néhány egyszerű tipp és módosítás kell csupán, hogy a hálószoba egy olyan hellyé változzon, ahol a varázslat megtörténik.

Bővebben: 5 lépés a szexi hálószobáért

Kevés a szex? Íme, 5 ok, amiért nincs kedved hozzá

Minden kapcsolat, minden szerelem lángolással indul. Akkor szexeltek, amikor csak lehetőség adódik rá. De egy idő után ez a lángolás, a kéjes ábrándok kezdenek alábbhagyni.

Bővebben: Kevés a szex? Íme, 5 ok, amiért nincs kedved hozzá

Fedezd fel a szerepjátékokat

A szex nem csak szenvedély. Lehet belőle igazi móka, ami persze perzselő együttlétbe is torkollhat. Ez a szexmóka a szerepjáték, ami minden együttlétet megfűszerez. Ha neked vagy a partnerednek van valamilyen forró fantáziája, amit szeretnétek megvalósítani, kezdjétek azzal a játékot.

Bővebben: Fedezd fel a szerepjátékokat

12 piros pont a szexnek

Azt már bizonyára nem kell részletezni, hogy mi játszódik le a szervezetedben a folyamatos stressz, nemalvás, mozgásszegény életmód hatására. Gondoltad volna, hogy a szex gyógyít? Íme, 12 ok, amiért érdemes akár minden nap szexelned. 

Bővebben: 12 piros pont a szexnek

A felfedezés öröme

A testileg is beteljesült szerelem az első lépése egymás megismerése és felfedezése, de a folyamat végeláthatatlan. Kampányunk áprilisi témája pont ezt a megismerési, felfedezési folyamatot járja körbe. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus segít nekünk abban, hogy a kamaszok miként is fedezhetik fel egymás testét, hogy az együttlét a lehető legcsodálatosabb élményt nyújtsa.

Bővebben: A felfedezés öröme

5 jel, ami elárulja, hogy a pasi csak szexet akar

Bizonyára te is ismersz olyan pasikat, akik általában azért járnak bulizni, ismerkedni, hogy egy-egy jó éjszaka, vagy gyors numera után vegyék a kalapjukat (ahogy mondani szokták), és angolosan távozzanak. De miből sejtheted, hogy a szép szavak és bókok mögött valójában csak az van, hogy a pasi szexet akar? Nagyon könnyen felismerheted a skalpvadászokat, csak tartsd nyitva a szemed.

Bővebben: 5 jel, ami elárulja, hogy a pasi csak szexet akar

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!