A szex jó az egészségednek, csináld!

Ez a tavaszkezdet – valljuk be – igencsak megviseli a szervezetünket. A hideg időjárás nélküli tél következményeként tombolnak a vírusok. De van egy jó hírem! Sok szexszel védheted magad ellenük.

Bővebben: A szex jó az egészségednek, csináld!

A fantáziád 50 forró árnyalata

Különleges helyzetek, extra helyszínek, forró szexjátékok - Te is gyakran fantáziálsz ezekről? És a valóságban is kipróbáltad őket? Vigyázz, arcpirító a lista!

Bővebben: A fantáziád 50 forró árnyalata

Mi kell a nőnek? - Lecke férfiaknak arról, amit a nők VALÓBAN akarnak

A férfiak szerint a nők nagyon bonyolultak, fene se érti, hogy mit akarnak. Mi persze tudjuk, hogy nem különbözünk annyira a férfiaktól, csak ők szeretik ezt hinni.

Bővebben: Mi kell a nőnek? - Lecke férfiaknak arról, amit a nők VALÓBAN akarnak

Hormonok jönnek, hormonok mennek

Már nem sokat kell várni, hogy testünket és lelkünket is felmelegítse a tavasz. Nemcsak a természet borul virágba hamarosan, hanem sok szerelmes szív is. Hogyan leljük meg az IGAZIT? Hogyan tarthatjuk meg a szerelmet? A válasz a hormonokban rejlik.

Bővebben: Hormonok jönnek, hormonok mennek

18+ tartalom! - Szex a filmvásznon az idei Oscar-díj apropóján

A 2015-ös 87. Oscar-gála – mondhatni – papírforma szerint zajlott. A legjobb film a Birdman, a legjobb férfi főszereplő pedig a Stephen Hawking tudóst alakító Eddie Redmayne (A mindenség elmélete) lett. Elgondolkodtam, hogy az elmúlt évtizedekben milyen átalakuláson esett át az ízlésünk. Egész más ma a menő, Oscar-gyanús alkotás, mint akár 20 évvel ezelőtt. Persze a gondolatmenetemet továbbvezetve hamar eljutottam odáig, hogy hogyan nézünk szexjeleneteket, és hogyan fogadjuk azokat.

Bővebben: 18+ tartalom! - Szex a filmvásznon az idei Oscar-díj apropóján

Zéró szenvedély? Hozd vissza gyorsan!


A romantikus filmekben minden rózsaszín. A szerelmesek még hosszú idő után is valóban szerelmesek, a kapcsolatuk tele van szenvedéllyel. A valóság persze egészen más. A szenvedély sokszor eltűnik. Vannak, akik egyáltalán nem tudják visszacsalogatni a mindennapjaikba, és e nélkül a kapcsolat nem lesz más, csak egymás mellett élés. Hogy nálad ez ne így legyen, íme 8 lépés, amivel visszahozhatod a szenvedélyt.

Bővebben: Zéró szenvedély? Hozd vissza gyorsan!

A szexben is az agy a főnök

Az egyik kedvenc filmemben elhangzik egy mondat, ami minden alkalommal, amikor megnézem ezt a filmet, nagy hatással van rám. Ha hallom, akkor csak bólogatok, hogy mennyire igaz. Így hangzik: „A szerelem a szemen keresztül száll meg, és ott is távozik.” Azonban amikor a női szexualitás témakörébe kicsit mélyebben beleástam magam, rá kellett jönnöm, hogy a fenti mondás nagyon szép, jól hangzik, de egyáltalán nem igaz.

Bővebben: A szexben is az agy a főnök

Férfikifogások: ezért nem akarják az óvszert!

A férfiak zöme nem szereti a gumit, meg is próbálja lebeszélni róla a nőket. Összeszedtük a leggyakoribb indokokat...

Bővebben: Férfikifogások: ezért nem akarják az óvszert!

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!