Vibrátor a közös ágyban

Sokan úgy vélik, egy vibrátor a hálószobában megreformálja a szexuális életet, erősíti a két ember közti kötődést és sok más pozitív hatása van. Az tény, hogy egy vibrátorszóló segítségével feltérképezheted a tested, megtudhatod, hogy mi az, ami beindít. De vajon milyen hatása van a vibrátornak az egészségedre?

Bővebben: Vibrátor a közös ágyban

Feromonok, a néma szexuális jelek

Gondolkoztál már azon, hogy vajon a pasid miért talál téged ellenállhatatlanul vonzónak, vagy te miért találod őt annak? Bizonyára hallottál már a feromonokról. Ezek az anyagok olyan titokzatos kémiai jelek, amelyek a levegőbe kerülve tudatalatti vonzalmat vagy ellenérzést váltanak ki.

Bővebben: Feromonok, a néma szexuális jelek

Erotikus felfedezések

Nem kell kutatási eredményeket olvasni, sajnos anélkül is tudjuk, hogy a mai világban az embereket ért nagy stressz miatt  egyre ritkul és rövidül a párok szexuális együttléte. Nem csoda hát, ha egyre nagyobb az igény a meghitt, intim, örömteli szerelmi kapcsolatra.

Bővebben: Erotikus felfedezések

Egyéjszakás kaland

Egy szuper esti buli, és hirtelen egy ismeretlen karjaiban találod magad, akivel csak az előbb találkoztál. Maga a gondolat nagyon izgalmas, ám sajnos nem veszélytelen. A puszta szex egy idegennel komoly veszélyeket rejt, amelyek fizikailag és lelkileg is képesek lerombolni téged. Légy nagyon óvatos, körültekintő és felelősségteljes.

Bővebben: Egyéjszakás kaland

Ezeken a helyeken ne szexelj!

Vannak olyan helyek, ahol nagyon izgalmas élmény átélni egy-egy szerelmes légyottot. Ám vannak olyan helyek is, ahol lakatot kell tenned a bugyidra, ha nem akarsz valami nagyon kellemetlen dolog részesévé, elszenvedőjévé válni.

Bővebben: Ezeken a helyeken ne szexelj!

Szexfüggő vagy?

A szexuális függőség, ahogy más szenvedélybetegségek is, ciklikus jellegű. Soha nem lehet tudni egyértelműen, hogy mikor kezdődik, vagy végződik egy-egy szakasz, meglepetésszerűen tör az emberre. Általánosságban elmondható, hogy van hat különböző szakasza. Olvass tovább, tudd meg, hogy te valójában csak szereted a szexet vagy már igazán a rabja vagy-e.

Bővebben: Szexfüggő vagy?

3+1 dolog, amit a hosszú távú kapcsolatokról tudnod kell

Ha már volt hosszú kapcsolatod, akkor tudod, milyen érzés, amikor az elején a pillangók verdesnek a gyomrodban, folyton izgalomban vagy, a szívverésed állandóan gyors és folyton szexelnél a pároddal. Biztosan arra is emlékszel, hogy milyen az, amikor ezek a dolgok eltűnnek a kapcsolatból. A nagy érzésekből kicsit kisebbek, megfontoltabbak lesznek.

Bővebben: 3+1 dolog, amit a hosszú távú kapcsolatokról tudnod kell

G-pont, a férfiak örömforrása

Titkolják, de hatalmas élvezetet nyújt számukra. A férfi G-pont létezik, elmondjuk, hol találod.

Bővebben: G-pont, a férfiak örömforrása

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!