Szexizom-erősítő gyakorlatok 4 lépésben

Szeretnél mindent intenzívebben érezni szex közben? Erősebb orgazmusban lehet részed, ha néhány egyszerű gyakorlattal megerősíted a „szexizmaidat”, azaz az úgynevezett PC-izmokat.

Bővebben: Szexizom-erősítő gyakorlatok 4 lépésben

Már megint miről fantáziálsz? - A leggyakoribb női szexuális fantáziák

A fantáziálás fontosságáról írtunk már. Arról azonban, hogy miről álmodoznak a csajok leggyakrabban, még nem volt szó.

Bővebben: Már megint miről fantáziálsz? - A leggyakoribb női szexuális fantáziák

7 tévhit a biztonságos szexről és az intim egészségről

Tedd a szívedre a kezed! Ha kérdésed van bármivel kapcsolatban, hova fordulsz legelőször? Ugye, hogy az internet az első, ahol beütöd a kérdést a keresőbe? Pedig sokszor ez, azaz a kényelem, vagy a szorongás és a félelem vezet odáig, hogy téves információkat teszel magadévá.

Bővebben: 7 tévhit a biztonságos szexről és az intim egészségről

Az első szexuális együttlét fontos lépés

A szüzesség elvesztése igen nagy lépés. Manapság már nincs körülötte olyan nagy felhajtás, mint nagyanyáink idejében, de a jelentősége továbbra is nagy. Hogy mikor jön el a megfelelő idő, hogy átess az első szexuális együttléten? Erre keressük a választ.

Bővebben: Az első szexuális együttlét fontos lépés

Fájdalmas együttlétek

Sok dolog okozhatja, ha a szex fájdalmas számodra. Lehet, hogy valamilyen gyógyszer, vagy akár a saját anatómiád az akadálya a szenvedélyes, intim együttlétek élvezetének.

Bővebben: Fájdalmas együttlétek

Ha a szex fáj

Sok dolog okozhatja, ha a szex fájdalmas számodra. Lehet, hogy valamilyen gyógyszer, vagy akár a saját anatómiád az akadálya a szenvedélyes, intim együttlétek élvezetének.

Bővebben: Ha a szex fáj

5 tipp a hosszantartó gyönyörért

Az emberek valószínűleg mindig is tudni szerették volna, hogy hogyan lehet minél tovább kihúzni az ágyban az erotikus élmények hosszát. Persze nemcsak az eltöltött idő hossza, hanem a minősége is számít. Íme a top 5 tipp, hogy minél tovább és minél jobban töltsétek el az együttléteket.

Bővebben: 5 tipp a hosszantartó gyönyörért

Nyár, flört, fogamzásgátlás

Ilyenkor nyáron mindenki kicsit nyitottabbá válik a társas kapcsolatokra. Bulik, fesztiválok egymást érik ebben az időszakban, és ez mindig alkalom egy-egy újabb flörtre. Azonban észnél kell lenned. Lássuk, mire figyelj akkor, ha elkap a hév.

Bővebben: Nyár, flört, fogamzásgátlás

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!