Szexfüggő vagy?

A szexuális függőség, ahogy más szenvedélybetegségek is, ciklikus jellegű. Soha nem lehet tudni egyértelműen, hogy mikor kezdődik, vagy végződik egy-egy szakasz, meglepetésszerűen tör az emberre. Általánosságban elmondható, hogy van hat különböző szakasza. Olvass tovább, tudd meg, hogy te valójában csak szereted a szexet vagy már igazán a rabja vagy-e.

Bővebben: Szexfüggő vagy?

3+1 dolog, amit a hosszú távú kapcsolatokról tudnod kell

Ha már volt hosszú kapcsolatod, akkor tudod, milyen érzés, amikor az elején a pillangók verdesnek a gyomrodban, folyton izgalomban vagy, a szívverésed állandóan gyors és folyton szexelnél a pároddal. Biztosan arra is emlékszel, hogy milyen az, amikor ezek a dolgok eltűnnek a kapcsolatból. A nagy érzésekből kicsit kisebbek, megfontoltabbak lesznek.

Bővebben: 3+1 dolog, amit a hosszú távú kapcsolatokról tudnod kell

G-pont, a férfiak örömforrása

Titkolják, de hatalmas élvezetet nyújt számukra. A férfi G-pont létezik, elmondjuk, hol találod.

Bővebben: G-pont, a férfiak örömforrása

5 gyakori indok, amiért a pasik félrelépnek

Hogy miért lépnek félre a férfiak? Ez a kérdés mindig csak a megcsalt félnek nem egyértelmű. Aki épp benne van, nem látja tisztán az okokat. Összegyűjtöttünk néhány gyakori indokot, amiért a férfiak kikacsintanak a kapcsolatból.

Bővebben: 5 gyakori indok, amiért a pasik félrelépnek

Szexuális önmegtartóztatás? De miért?

A szexuális absztinencia visszatarthat a nem kívánt terhességtől, és védelmet nyújt a nemi úton terjedő betegségek ellen is. Néhány ember más okok miatt dönt az önmegtartóztatás mellett. Vajon jó ötlet ez?

Bővebben: Szexuális önmegtartóztatás? De miért?

Így szexeltek ti

Sokszor hivatkozunk nemzetközi felmérések különféle eredményeire, de számunkra igazán a hazai kutatások következtetései értékesek és hasznosak. Végre nem kell a brit tudósokat szemmel tartanunk, hiszen elkészült egy magyar kutatás, amely az egyetemi hallgatók szexuális szokásairól szól. 

Bővebben: Így szexeltek ti

A férfiak hűtlenségének okai

Egyes kutatások szerint az emberek mintegy 20 százaléka még monogám kapcsolatban is megcsalja a partnerét. Érdekes, hogy a hűtlenség okai gyakran eltérnek nemek szerint.

Bővebben: A férfiak hűtlenségének okai

Mitől lesz csábító a csábító?

Az első szexuális élmény után, a forró szerelmi időszakban is fontos, hogy kívánatosak legyünk. Hiába a szépség, az áhított tökéletesség, ha nem csábító a kisugárzás. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus vágykeltő, vágyfenntartó praktikákról mesél.

Bővebben: Mitől lesz csábító a csábító?

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!