Romantika, testiség és szex tinikorban

Mit jelent számodra a szexualitás? Romantikus kapcsoltra vágysz általa, vagy inkább a testiség megismerése vonz? A mai tinik kapcsolata a szexualitáshoz igen színes. Kicsit kutakodtunk, hogy vajon mi okozza ezt.

Bővebben: Romantika, testiség és szex tinikorban

Útmutató srácoknak: az első szexuális élmény

Avagy minden, amit tudnod kell az első alkalomról, hogy mindkettőtöknek jó legyen. A férfiakról mindenki azt gondolja, hogy ők azonnal és mindig kaphatók egy kis szexre. Akkor sem riadnak meg, ha épp történetesen az első alkalomról van szó. Pedig ennek épp az ellenkezője igaz a nagy átlagnál.

Bővebben: Útmutató srácoknak: az első szexuális élmény

Szűz vagy még?

Komoly kérdés, amelyre persze őszinte választ vár a kérdező. De vajon szégyen-e manapság bevallani, ha még nem estél át a nagy alkalmon? A szüzesség elvesztése igen nagy lépés. Mindenki maga érzi, hogy mikor jön el a megfelelő idő az első szexuális együttlétre. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, sok mindennek együtt kell lennie, főként testileg és lelkileg érettnek kell lenni.

Bővebben: Szűz vagy még?

5+1 egészséges érv a szex mellett

A szexnek sok-sok előnye van. Nemcsak élvezetes és életben tartja a szenvedélyt, hanem még az egészségedre is jó hatással van.

Bővebben: 5+1 egészséges érv a szex mellett

Így tartsd egészségesen a G-pontod!

Van egy testrészed, amit lehet, hogy még nem is éreztél igazán. Fantasztikus szexuális élményben lehet részed, ha tudod, hogyan tartsd egészségesen, hogy neked „dolgozzon”.

Bővebben: Így tartsd egészségesen a G-pontod!

5 tévhit az önkielégítésről

Az írott történelem kezdete óta már szinte univerzális gyakorlat a maszturbáció. Valószínűleg mindenki maszturbál vagy maszturbált már. Ennek ellenére univerzális a bűntudat is, ami ezt a tevékenységet övezi.

Bővebben: 5 tévhit az önkielégítésről

Milyen az orgazmus?

„Élvezem a szexet, de hogy is mondjam, nem vagyok biztos abban, hogy valóban olyan orgazmusom van, amiről mindenki beszél. Az a velőtrázó érzés valahogy elmarad. Mit kell éreznem?” Rita, Zalaegerszegről

Bővebben: Milyen az orgazmus?

Szex a tilosban

A spontán szex a veszélyzónában igen vad és intenzív lehet. Kipróbálhatod akár otthon is, nem kell ahhoz messzire menni. Bár a jó szex a jó, meleg ágyban tényleg jó lehet, ám a hálószobán kívül is igen izgalmas és intenzív szexuális tapasztalatokat szerezhetsz. 

Bővebben: Szex a tilosban

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!