Neked melyik a legérzékenyebb pontod?

Az előjátékot egyesek szerint túlértékelik, pedig igencsak nagy a szerepe van abban, hogy az élvezet még nagyobb legyen. Ez az erogén zónáknak köszönhető, amelyből több is van a testünkön, és akár már azok megérintése is kéjesen felvillanyozhat. Lássunk néhány testtájat, amelynek érintése izgatóan hathat.

Bővebben: Neked melyik a legérzékenyebb pontod?

5 dolog, amit ne tegyél az ágyban

Semmiben sem lehet általánosítani, így a szexben, a szexuális együttlétek terepén sem ildomos. Van azonban néhány olyan megnyilvánulás, ami a férfiakat nem igazán tesz boldoggá az ágyban. Lássunk most 5 dolgot, amit inkább kerülj, ha boldoggá akarod tenni a pasidat.

Bővebben: 5 dolog, amit ne tegyél az ágyban

Nem kell a szex!

Rózsa 28 éves, jogász. Az élete gyors, nyüzsgő, folyamatosan történik vele valami. Ám a szerelemben nem szerencsés, a kapcsolatai rendre zátonyra futnak. Rózsa aszexuális.

Bővebben: Nem kell a szex!

A szex kell!

De vajon mennyire? Van, amikor nincs megfelelő partner, van, amikor a libidó okoz problémákat, van, hogy egyszerűen úgy érzed, rád erőszakolják az egészet, és nem is lenne annyi szexre szükséged, mint ahányszor csinálod. Mennyi szexre van szüksége az embernek?

Bővebben: A szex kell!

Csak őszintén

A szex az a téma, ami mindenkit érdekel, ám mégis még mindig és állandóan falakba ütközünk, már ami a kommunikációt illeti. Valahogy nem beszélünk róla nyíltan és őszintén. Ez óriási probléma, ami ellen küzdenek a témával foglalkozó szakpszichológusok. Sajnos minden küzdelem ellenére a magyar társadalom elzárkózik a szexről való kommunikációtól, ezért a gyermekekben torz kép alakul ki az egészről, amit a rossz pornófilmek és az online beszerzett, téves információk csak tetéznek.

Bővebben: Csak őszintén

5 kérdés a szexről, amit megbeszélhetsz a barátnőddel

Rengeteg olyan téma van, amivel nem szívesen fordulsz a szüleidhez, a tanáraidhoz vagy valamilyen szakemberhez. Ez teljesen természetes. A szex pont ilyen. Ezzel kapcsolatban azonban nagyon kell vigyázni, mert az interneten nagyon sok téves, helytelen információ kering, ami veszélyes is lehet. Kitől kérdezz hát? Persze, hogy a barátnődtől!

Bővebben: 5 kérdés a szexről, amit megbeszélhetsz a barátnőddel

Forró vágyak? Ugyan már!

A szerelmeddel valami már nem ugyanolyan? Az ágyatok kihűlt? Már napközben sem gondolsz a szexre? Úgy érzed, a kapcsolat már ezer éve tart és pontosan tudod, hogy vele akarod leélni az életed és nem is képzelnél magad mellé mást. Csak épp a szexszel van valami, hiszen már hónapok óta csak aludni jártok az ágyba.

Bővebben: Forró vágyak? Ugyan már!

Légy formabontó most karácsonykor!

Kicsit több mint két hét van karácsonyig. Az ünnepi vásárlás gyakran stresszes, sokszor a hátunk közepére kívánjuk. Azonban, ha megtalálod a párod számára a tökéletes ajándékot, az nagy boldogság. Szerencsére sokféle olyan ajándékot találhatsz, ami nem mondható szokványosnak. Merj formabontó lenni idén, és lepd meg valami szexi, erotikus ajándékkal.

Bővebben: Légy formabontó most karácsonykor!

videótár

Fogamzásgátlás tinédzserkorban

Bizonyára iszonyúan unod már a kioktatást, hogy így, meg úgy a fogamzásgátlás; óvszer, tabletta, ez, az. Te csak élni szeretnéd az életed, most vagy fiatal. Nos, akkor hallgasd csak Dr. Gyovai Gabriella szülész-nőgyógyász szakorvossal készített interjúnkat!

Először a nőgyógyásznál

Ha már tudod, és érzed, hogy elérkezett a nagy Ő, akkor felelősségteljesen kell felkészülnöd a nagy pillanatra. Jó, ha már az első együttlét előtt elmész nőgyógyászhoz. Ez egy nagyon komoly lépés azon az úton, amely a nagybetűs életbe vezet. Dr. Gyovai Gabriella nőgyógyász elmondja, hogy mi vár rád az első vizsgálaton.

A szex szerelemmel teljes

A szex szerelemmel kiegészülve válik valóban teljessé. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal beszélgettünk e témáról.

Sürgősségi fogamzásgátlás

Nem védekeztetek? Nem sikerült a védekezés? Ne ijedj meg: még mindig van 72 órád, hogy megelőzd a nem kívánt terhességet! Hazay Máté nőgyógyász szakértőnket Kerekes Borbála műsorvezető kérdezte e témában.

A tündérmesék léteznek?

Hevesi Krisztina szexuálpszichológus, szexuálterapeuta régóta segíti szakértelmével csapatunkat. Most a szerelem és a szexualitás kapcsolatáról, a beteljesülésről beszélgetett vele Kerekes Borbála műsorvezető.

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez - Dr. Timmermann Gábor

Sürgősségi fogamzásgátlás - Dr. Demendi Csaba

Szakértőnkkel a sürgésségi fogamzásgátlás legfontosebb kérdéseit vettük sorra.

Testreszabott fogamzásgátlás

Dr. Lajis Tímea segítségével járjuk körbe az egyénre szabott fogamzásgátlás szempontjait.

Mindent a fogamzásgátlásról

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálinttal.

hölgynaptár okostelefonra

 
Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!

 

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.