Tanuld meg újra érezni a szerelmet!

Szerelembe esni könnyű, megtartani kihívás. Szerencsére számos módja van annak, hogy hogyan őrizheted meg hosszú évekig.

Bővebben: Tanuld meg újra érezni a szerelmet!

Az ellentétek tényleg vonzzák egymást?

Bizonyára hallottad már azt a mondást, hogy „az ellentétek vonzzák egymást.” Sokan egyetértenek ezzel, és úgy érzik, az a kapcsolat az igazi, ahol a partner teljesen különböző személyiség. Vannak azonban olyanok is, akik úgy gondolják, csak akkor lehet a közös célokat elérni, ha a szerelmesek hasonló érdekek mentén élnek, hasonló személyiségjegyekkel rendelkeznek.

Bővebben: Az ellentétek tényleg vonzzák egymást?

7 árulkodó jel, hogy a pasid szerelmes beléd

Sokszor nem elég, hogy te mit érzel, folyamatosan visszajelzésekre van szükséged, hogy tudd, a szerelmed valójában mit érez irántad. Íme, 7 jel, hogy fülig belédzúgott. 

Bővebben: 7 árulkodó jel, hogy a pasid szerelmes beléd

Így csókolunk mi

A csók fontos része minden kapcsolatnak. Mindegy, hogy a szeretet, a vágy, az intimitás, vagy szerelem jele, a csók segít kifejezni az érzelmeinket és szeretetünket. Azonban nem minden csók egyforma.

Bővebben: Így csókolunk mi

Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben

A Valentin-nap egy jó ürügy arra, hogy egy kicsit frissítsetek a kapcsolatotokon. Jó ürügy, hogy szexi játékokkal fűszerezzétek meg az együttléteteket. Egyáltalán nem fontos, hogy ez a nap valóban egy napig tartson, inkább tekintsd úgy, mint egy felkészülést egy következő boldog, szerelmes, együtt töltött évre.

Bővebben: Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben

Szerelmesen teljes az élmény

A szerelem szerves része a szexualitás. A szexualitás viszont nem jár mindig együtt szerelemmel. Miért is érdemes a kettőt összekapcsolni? Miben különbözik a szerelemmel átitatott testiség a gyors elhatározásból született szexuális aktustól? Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal beszélgettem.

Bővebben: Szerelmesen teljes az élmény

Az első szerelem egy életre szóló emlék

Kivétel nélkül, mindenki keresi az IGAZIT. Ahogy a nemi hormonjaid felébrednek, beindul a párkereső program a szervezetedben. Miért is fontos, hogy megéld a szerelmet? Miről ismered meg a nagy Ő? Hevesi Krisztina szexuálpszichológustól megtudhatod.

Bővebben: Az első szerelem egy életre szóló emlék

Szerelem, szerelem, online szerelem

Réka az interneten találta meg a párját. Nem mostanában történt, már öt éve együtt van Bálinttal. Van néhány dolog, amire figyelned kell, ha online próbálkozol a párkereséssel, randizással. Íme, Anna néhány fontos tanácsa neked.

Bővebben: Szerelem, szerelem, online szerelem

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!