Az ideális férfi

A magyar nőknek a barna hajú és szemű férfi a zsánere. Sőt, még csak jóképűnek sem kell feltétlenül lenni ahhoz, hogy a férfi meghódíthassa a nőt!

Bővebben: Az ideális férfi

A boldog párkapcsolatért tenned kell!

Nem vitás, mind arra vágyunk elsősorban, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ehhez pedig szervesen hozzátartozik az is, hogy a párkapcsolatunk kiegyensúlyozott és boldog legyen.

Bővebben: A boldog párkapcsolatért tenned kell!

Az éretlen és az érett szerelem

A “míg a halál el nem választ” egykor 30 évre szóló ígéret volt, de a növekvő élettartam miatt lassan akár 80 évet is leélünk a választottunk mellett - hacsak nem unjuk meg és keresünk mást. “Irreálisnak tűnik azt gondolni, hogy két ember ennyi éven át együtt éljen” - írja Kelly Campbell pszichológus a Psychology Today oldalán.

Bővebben: Az éretlen és az érett szerelem

Ezt teszi a szerelem a testeddel!

Sokszor kérdezzük magunktól, hogy vajon ez szerelem? Halgassunk a testünkre, ő tudja a választ!

Bővebben: Ezt teszi a szerelem a testeddel!

Íme 6 lépés, hogy miként gyógyulj ki a csalódásból!

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy egy-egy súlyos helyzetben benne ragadtunk hónapokig, évekig vagy akár évtizedekig, mert nem tudtunk túllépni a fájdalmon, az önmagunk vagy mások hibáztatásán, ragaszkodtunk a sérelmeinkhez, képtelenek voltunk megbocsátani és az önsorsrontás ördögi körébe kerülve fásulttá, megkeseredetté váltunk.

Bővebben: Íme 6 lépés, hogy miként gyógyulj ki a csalódásból!

Tavaszi randi ötletek!

altEgy szerelmespár remekül el tudja foglalni magát otthon is - de olykor mindenki kimozdulni vágyik! A romantikus téli esték helyett most érkezik a kellemes tavaszi, olykor már nyárias szellő és vele az egyre több kikapcsolódási lehetőség a szabadban. Lássuk, mit érdemes csinálni, hova érdemes kiruccanni egy jó kis tavaszi rendevúra?

Bővebben: Tavaszi randi ötletek!

Ó az a szerelmes tavaszi zsongás...

altA gyönyörű tavaszi időjárás önmagában inspirálóan hat ránk! Lelkünk mélyén tudjuk azt is, hogy a tavasszal együtt a szerelem is vár ránk annak minden édes zsongásával együtt. De azt is tudod, hogy miért pont a tavasz van ránk ilyen hatással?

Bővebben: Ó az a szerelmes tavaszi zsongás...

Vonzalom ide, vagy oda, ezeket a pasikat kerüld el!

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

Bővebben: Vonzalom ide, vagy oda, ezeket a pasikat kerüld el!

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!