A beteljesült szerelem az igazi tündérmese

A magyar nyelvben sokféleképpen fejezhetjük ki a szexuális aktust, ám annak ellenére, hogy mindegyik kifejezés voltaképp ugyanazt jelenti, az árnyalatnyi különbségek mégis kifejezik a lényeget. A szex szerelemmel kiegészülve válik valóban teljessé. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus, az IntimZóna legújabb, „Szeress, hogy boldogan szeretkezhess!” kampányának szakértője. A szerelem és a szexualitás kapcsolatáról most vele beszélgettem.

Bővebben: A beteljesült szerelem az igazi tündérmese

7 tipp távolsági szerelmekhez

A távolsági kapcsolatoknak – valljuk be – nem túl jó a híre. Az emberek hajlamosak egy kalap alá venni a fizikai és az érzelmi távolságot. Azt gondolják, hogy az egymástól messze élő szerelmesek között bizalmatlanságot szül a távolság, megszűnik a szenvedély és végül véget ér a kapcsolat.

Bővebben: 7 tipp távolsági szerelmekhez

Így legyél szerelemmágnes

A szép test, az ellenállhatatlan mosoly, a jó humor csak egy dolog. Ha érzelmekben gazdag, hosszú távú kapcsolatot keresel, felejtsd el a felszínes dolgokat. Nincs annál szexisebb, ha valaki rendben van önmagával. Íme 7 út ahhoz, hogy magadhoz vonzzad a megfelelő személyt.

Bővebben: Így legyél szerelemmágnes

A boldog párok 5 titka

Vannak körülötted boldog szerelmespárok? Kíváncsi vagy, hogy tartanak ki egymás mellett éveken át? A látszat nem minden – sokkal több van egy boldog párkapcsolat mögött, mint amennyit a szemeddel észlelsz.

Bővebben: A boldog párok 5 titka

Így ess szerelembe egy idegennel – kizárólag tudományos alapokon

Bizonyára számodra is a szeretet, szerelem nagy pillanatokkal kötődik össze: házassággal, születéssel, bimbózó románccal és nagy, romantikus gesztusokkal. Az Észak-Carolinai Egyetem professzora, Barbara Frederickson kutatásai szerint azonban megfelelő körülmények között a szeretetet és a szerelmet bármikor, bárkivel megtapasztalhatod.

Bővebben: Így ess szerelembe egy idegennel – kizárólag tudományos alapokon

3 + 1 kommunikációs szabály a jó kapcsolathoz

A megfelelő, helyes kommunikáció mindig kihívás. Különösen nehéz a párkapcsolatokban. Megtalálni az arany középutat, elkerülni a félreértéseket sokszor valódi stressz.

Bővebben: 3 + 1 kommunikációs szabály a jó kapcsolathoz

Indítsd be a szerelmi életed! MOST!

Rengeteg online társkereső oldal van, több szerelmi, kapcsolati tanácsot találsz az interneten, mint valaha. De vajon neked miért nem sikerül megtalálni az igazit? Be kéne indulnod egy kicsit. Íme 3 tipp, hogy azonnal beindíthasd végre a szerelmi életed.

Bővebben: Indítsd be a szerelmi életed! MOST!

A szerelem egyensúlyozás

Amikor szerelmes leszel, ugrasz egy bungie jumpingot a semmibe. Akkor más nem érdekel, teljesen alárendeled magad az érzésnek. A szerelem nagyon bonyolult érzés, és néha nagyon nehéz is, de van néhány alapvetés, amelyekkel sokáig életben tarthatod, és jóban-rosszban kitarthattok egymás mellett.

Bővebben: A szerelem egyensúlyozás

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!