Létezik a nagy Ő!?

A nők nagy részének meggyőződése, hogy egy férfi egészen mást szeretne egy kapcsolatban, mint ő. Pedig nem kell mindig a legrosszabbat feltételezni róluk.

Bővebben: Létezik a nagy Ő!?

Szeresd őt, csak lazán!

Minden mozdulatát leellenőrzöd vagy leelemzed? Nem jó jel! A legtöbb pasinak nem tetszik, ha folyamatosan rajta csüngsz!

Bővebben: Szeresd őt, csak lazán!

Ezekért a női tulajdonságokért bolondul a férfi!

A női tulajdonságok között akadnak olyanok, melyek kiábrándítják az ellenkező nem tagjait, de olyanok is, amelyek vonzóvá teszik a kisugárzást. Ha szeretnéd a férfit az ujjad köré csavarni, akkor bátran mutasd meg, mennyire humoros, intelligens vagy éppen gondoskodó vagy, így a képzeletbeli értékelés során plusz pontokat szerezhetsz.

Bővebben: Ezekért a női tulajdonságokért bolondul a férfi!

Mit tesz veled a szerelem?

Felemelő, és nagyon boldog érzés az, hogy szeretünk valakit, aki viszonozza szerelmünket. Természetesen számtalan oka lehet annak, hogy boldognak érezzük magunkat, de egyértelműen az első helyen a szerelem és a szeretet áll.

Bővebben: Mit tesz veled a szerelem?

Tévhitek a szerelemről

A szerelem olyan, mint testünknek a víz. Ez az egyike azoknak a közhelyeknek, amit előveszünk akkor, amikor a szerelemről beszélünk. De vajon van-e ennek alapja? Vagy  csupán egy magyarázat az éppen aktuális viselkedésünkre? Összegyűjtöttünk öt félreértést és igazságot arról, hogyan kell valakit igazán szeretni.

Bővebben: Tévhitek a szerelemről

Az ideális férfi

A magyar nőknek a barna hajú és szemű férfi a zsánere. Sőt, még csak jóképűnek sem kell feltétlenül lenni ahhoz, hogy a férfi meghódíthassa a nőt!

Bővebben: Az ideális férfi

A boldog párkapcsolatért tenned kell!

Nem vitás, mind arra vágyunk elsősorban, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ehhez pedig szervesen hozzátartozik az is, hogy a párkapcsolatunk kiegyensúlyozott és boldog legyen.

Bővebben: A boldog párkapcsolatért tenned kell!

Az éretlen és az érett szerelem

A “míg a halál el nem választ” egykor 30 évre szóló ígéret volt, de a növekvő élettartam miatt lassan akár 80 évet is leélünk a választottunk mellett - hacsak nem unjuk meg és keresünk mást. “Irreálisnak tűnik azt gondolni, hogy két ember ennyi éven át együtt éljen” - írja Kelly Campbell pszichológus a Psychology Today oldalán.

Bővebben: Az éretlen és az érett szerelem

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!