Az ismerkedés 4 törvénye

A nagymamám nagyon okos asszony volt. Egész életében bennünket szeretett, szerintem mást sem csinált. Annyira jó volt, hogy mindig mindenre tudta a választ. Amikor most a megfelelő témát kerestem, eszembe jutott egy beszélgetésünk. Én úgy 18 éves lehettem, és nála aludtam. Az egész éjszakát átcsacsogtuk mindenféléről. Természetesen a fiúk is szóba kerültek.

Bővebben: Az ismerkedés 4 törvénye

Ennek szakítás lesz a vége! 3 ok, amiért vége lehet egy kapcsolatnak

Jó kifogás sose rossz – tartja a mondás. Nagyon sok ok miatt szakítanak az emberek. A „nem vagyok még kész egy ilyen mély kapcsolatra” a kedvencem, vagy az, amikor csak szimplán nem elérhető a „kedves”. Ugye ismerős? Veled is megesett már? Lássuk, mi az a három ok, amiért szakítás lehet egy kapcsolat vége.

Bővebben: Ennek szakítás lesz a vége! 3 ok, amiért vége lehet egy kapcsolatnak

5 tévhit a válásról, amit nem hagyhatsz figyelmen kívül

Minden második házasság válással végződik. Ugye emlékszel még erre a statisztikai adatra. Nekem volt olyan ismerősöm, aki e miatt vált házasság-ellenessé. Azért ez talán túlzás. Főleg, hogy az utóbbi években igencsak divatba jött a házasság intézménye, csökken a válások aránya.

Bővebben: 5 tévhit a válásról, amit nem hagyhatsz figyelmen kívül

8 lecke a szerelemről

A férjem és én 18 évvel ezelőtt találkoztunk. Szerelem volt első látásra (tényleg). Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy megtaláltam őt. Rengeteg kihívással kell és kellett szembenéznünk eddig, de mindig valahogy megvolt a megoldás. Mindig. Mindenre. A 18 év együtt megtanított nekem 8 nagyon fontos leckét a szerelemről, a tudatos kapcsolatról, az erőről, ami összefűz. Érdekel?

Bővebben: 8 lecke a szerelemről

Ha menni kell, hát menni kell! - Így hagyd el a pasit, aki nem Neked való


Kevés kiábrándítóbb helyzetet ismerek, mint azt a felismerést, amikor rájövünk, hogy a férfi, akivel együtt élünk, egyáltalán nem nekünk való. Nagyon nehéz ezt a szituációt kezelni, hiszen sokszor úgy érezzük, hogy a vonzódás nagyon erős, ugyanakkor tudjuk, hogy a kapcsolat semmilyen pozitívumot nem ad. Hogy hagyd el a pasit, aki nem Neked való, és hogy éld ezt túl lelkileg? Segítünk!

Bővebben: Ha menni kell, hát menni kell! - Így hagyd el a pasit, aki nem Neked való

Retro, metro, über, lumber - Neked milyen a pasid?

Párkapcsolati szerepeink folyamatosan változnak. Régen a férfiak vadásztak, ellátták élelemmel a családot, a nők gyermeket szültek, ételt készítettek. Ma már elfogadott, ha egy férfi sminkeli magát vagy manikűröshöz jár. Sőt, még az is, ha ő maga sminkes vagy műkörmös. Ezzel szemben a nők szemrebbenés nélkül végzik a legnehezebb fizikai munkát is. Mostanában a férfiakat különböző típusokba soroljuk. A Te pasid vajon melyikbe tartozik?

Bővebben: Retro, metro, über, lumber - Neked milyen a pasid?

Valentin-nap reggeltől estig 5 lépésben

Kicsit talán már elcsépelt ünnep, és nem is tartja mindenki, de sokaknak mégis fontos ez a nap. A Valentin-nap egy igazi, hamisítatlan, habos-babos, rózsaszín felhő, amikor még a férfiak is romantikusabbak. Lássuk, mivel dobhatod fel a napot, hogy valóban fantasztikus élményben legyen részetek.

Bővebben: Valentin-nap reggeltől estig 5 lépésben

Az érintés hatalma

Valószínűleg abban egyetértesz, hogy semmi sem megnyugtatóbb, mint az érintés. Ha bánat ér és szomorú vagy, jól esik, ha valaki megsimogatja az arcod, ha örömet szerez Neked a gyermeked, nincs annál szebb, mint amikor megpuszilhatod. Ha szerelmes vagy, más nem is kell, csak a kedves érintése. Tudtad, hogy az érintés hatással van a testedre, a lelkedre és az elmédre is?

Bővebben: Az érintés hatalma

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!