Ha meghódítottad, szeresd is!

Rózsaszín ködben úszik minden? Megtaláltad a számodra legmegfelelőbb partnert? Eddig lehet, hogy úgy érezted, hogy ez volt életed legnehezebb kihívása, de ki kell, hogy ábrándítsunk. Ennél sokkal nehezebb feladat a meghódított szerelmedet megtartani.

Bővebben: Ha meghódítottad, szeresd is!

Összeköltözés, a kritikus pont

Minden kapcsolatban vannak olyan helyzetek, amelyek döntések elé állítanak. Ezeknek a szituációknak a megélése sokszor nagyon nehéznek tűnik, ám nem lehetetlen.

Bővebben: Összeköltözés, a kritikus pont

Tanuld meg újra érezni a szerelmet!

Szerelembe esni könnyű, megtartani kihívás. Szerencsére számos módja van annak, hogy hogyan őrizheted meg hosszú évekig.

Bővebben: Tanuld meg újra érezni a szerelmet!

A tündérmesék léteznek?

Hevesi Krisztina szexuálpszichológus, szexuálterapeuta régóta segíti szakértelmével csapatunkat. Most a szerelem és a szexualitás kapcsolatáról, a beteljesülésről beszélgetett vele Kerekes Borbála műsorvezető.

Bővebben: A tündérmesék léteznek?

Az ellentétek tényleg vonzzák egymást?

Bizonyára hallottad már azt a mondást, hogy „az ellentétek vonzzák egymást.” Sokan egyetértenek ezzel, és úgy érzik, az a kapcsolat az igazi, ahol a partner teljesen különböző személyiség. Vannak azonban olyanok is, akik úgy gondolják, csak akkor lehet a közös célokat elérni, ha a szerelmesek hasonló érdekek mentén élnek, hasonló személyiségjegyekkel rendelkeznek.

Bővebben: Az ellentétek tényleg vonzzák egymást?

7 árulkodó jel, hogy a pasid szerelmes beléd

Sokszor nem elég, hogy te mit érzel, folyamatosan visszajelzésekre van szükséged, hogy tudd, a szerelmed valójában mit érez irántad. Íme, 7 jel, hogy fülig belédzúgott. 

Bővebben: 7 árulkodó jel, hogy a pasid szerelmes beléd

Így csókolunk mi

A csók fontos része minden kapcsolatnak. Mindegy, hogy a szeretet, a vágy, az intimitás, vagy szerelem jele, a csók segít kifejezni az érzelmeinket és szeretetünket. Azonban nem minden csók egyforma.

Bővebben: Így csókolunk mi

Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben

A Valentin-nap egy jó ürügy arra, hogy egy kicsit frissítsetek a kapcsolatotokon. Jó ürügy, hogy szexi játékokkal fűszerezzétek meg az együttléteteket. Egyáltalán nem fontos, hogy ez a nap valóban egy napig tartson, inkább tekintsd úgy, mint egy felkészülést egy következő boldog, szerelmes, együtt töltött évre.

Bővebben: Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!