A boldog párok 5 titka

Vannak körülötted boldog szerelmespárok? Kíváncsi vagy, hogy tartanak ki egymás mellett éveken át? A látszat nem minden – sokkal több van egy boldog párkapcsolat mögött, mint amennyit a szemeddel észlelsz.

Bővebben: A boldog párok 5 titka

Így ess szerelembe egy idegennel – kizárólag tudományos alapokon

Bizonyára számodra is a szeretet, szerelem nagy pillanatokkal kötődik össze: házassággal, születéssel, bimbózó románccal és nagy, romantikus gesztusokkal. Az Észak-Carolinai Egyetem professzora, Barbara Frederickson kutatásai szerint azonban megfelelő körülmények között a szeretetet és a szerelmet bármikor, bárkivel megtapasztalhatod.

Bővebben: Így ess szerelembe egy idegennel – kizárólag tudományos alapokon

3 + 1 kommunikációs szabály a jó kapcsolathoz

A megfelelő, helyes kommunikáció mindig kihívás. Különösen nehéz a párkapcsolatokban. Megtalálni az arany középutat, elkerülni a félreértéseket sokszor valódi stressz.

Bővebben: 3 + 1 kommunikációs szabály a jó kapcsolathoz

Indítsd be a szerelmi életed! MOST!

Rengeteg online társkereső oldal van, több szerelmi, kapcsolati tanácsot találsz az interneten, mint valaha. De vajon neked miért nem sikerül megtalálni az igazit? Be kéne indulnod egy kicsit. Íme 3 tipp, hogy azonnal beindíthasd végre a szerelmi életed.

Bővebben: Indítsd be a szerelmi életed! MOST!

A szerelem egyensúlyozás

Amikor szerelmes leszel, ugrasz egy bungie jumpingot a semmibe. Akkor más nem érdekel, teljesen alárendeled magad az érzésnek. A szerelem nagyon bonyolult érzés, és néha nagyon nehéz is, de van néhány alapvetés, amelyekkel sokáig életben tarthatod, és jóban-rosszban kitarthattok egymás mellett.

Bővebben: A szerelem egyensúlyozás

Az „egészséges párkapcsolat” ismérvei - 7 mítosz, amely tévútra is vihet

Ugye neked is van egy idealizált kép a fejedben az egészséges, boldog párkapcsolatról? Ez a kép annak a társadalmi, kulturális skatulyának köszönhető, amelyben élsz, amelyben élünk. Van egy elvárás, aminek meg kell felelni még akkor is, ha nem azonos a véleményed az elvárással. Ezek a sztereotípiák azonban sokszor többet ártanak, mint használnak. Lássunk most 7 mítoszt, amiről azt gondolják, hogy meghatározza az egészséges kapcsolatot.

Bővebben: Az „egészséges párkapcsolat” ismérvei - 7 mítosz, amely tévútra is vihet

5 tipp – így könnyítsd meg a randizást

Hosszú kapcsolat vagy netán egy tönkrement házasság és válás után újra a randizás kapujában állsz? Idegtépőnek találhatsz most minden pillanatot, ami a találkozásokat megelőzi, hiszen évek óta nem volt példa arra, hogy te randira készülj. A várakozás és a bizonytalanság szerepet játszanak abban, hogy kialakul benned egy szorongás, egy ellenérzés az egésszel kapcsolatban.

Bővebben: 5 tipp – így könnyítsd meg a randizást

Az ismerkedés 4 törvénye

A nagymamám nagyon okos asszony volt. Egész életében bennünket szeretett, szerintem mást sem csinált. Annyira jó volt, hogy mindig mindenre tudta a választ. Amikor most a megfelelő témát kerestem, eszembe jutott egy beszélgetésünk. Én úgy 18 éves lehettem, és nála aludtam. Az egész éjszakát átcsacsogtuk mindenféléről. Természetesen a fiúk is szóba kerültek.

Bővebben: Az ismerkedés 4 törvénye

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!