Vibrátor a közös ágyban

Sokan úgy vélik, egy vibrátor a hálószobában megreformálja a szexuális életet, erősíti a két ember közti kötődést és sok más pozitív hatása van. Az tény, hogy egy vibrátorszóló segítségével feltérképezheted a tested, megtudhatod, hogy mi az, ami beindít. De vajon milyen hatása van a vibrátornak az egészségedre?

Bővebben: Vibrátor a közös ágyban

Feromonok, a néma szexuális jelek

Gondolkoztál már azon, hogy vajon a pasid miért talál téged ellenállhatatlanul vonzónak, vagy te miért találod őt annak? Bizonyára hallottál már a feromonokról. Ezek az anyagok olyan titokzatos kémiai jelek, amelyek a levegőbe kerülve tudatalatti vonzalmat vagy ellenérzést váltanak ki.

Bővebben: Feromonok, a néma szexuális jelek

Erotikus felfedezések

Nem kell kutatási eredményeket olvasni, sajnos anélkül is tudjuk, hogy a mai világban az embereket ért nagy stressz miatt  egyre ritkul és rövidül a párok szexuális együttléte. Nem csoda hát, ha egyre nagyobb az igény a meghitt, intim, örömteli szerelmi kapcsolatra.

Bővebben: Erotikus felfedezések

Így növeld kapcsolatodban a bizsergést – 5 tipp

Nagyon sok módja van annak, hogy hogyan hozz létre mélyebb kapcsolatot a partnereddel. Íme, a mi 5 tippünk a nagyobb intimitás kedvéért.

Bővebben: Így növeld kapcsolatodban a bizsergést – 5 tipp

Egyéjszakás kaland

Egy szuper esti buli, és hirtelen egy ismeretlen karjaiban találod magad, akivel csak az előbb találkoztál. Maga a gondolat nagyon izgalmas, ám sajnos nem veszélytelen. A puszta szex egy idegennel komoly veszélyeket rejt, amelyek fizikailag és lelkileg is képesek lerombolni téged. Légy nagyon óvatos, körültekintő és felelősségteljes.

Bővebben: Egyéjszakás kaland

Ezeken a helyeken ne szexelj!

Vannak olyan helyek, ahol nagyon izgalmas élmény átélni egy-egy szerelmes légyottot. Ám vannak olyan helyek is, ahol lakatot kell tenned a bugyidra, ha nem akarsz valami nagyon kellemetlen dolog részesévé, elszenvedőjévé válni.

Bővebben: Ezeken a helyeken ne szexelj!

Miért nem beszélünk még mindig nyíltan a nemibetegségekről?

A szexuális egészségnevelés hosszú és tartalmas utat járt be az elmúlt években. Minél több információ jut a birtokunkba a biztonságos szexről, annál felvilágosultabbak lesznek, egyre okosabb döntéseket hozunk a hálószobában. Egy friss tanulmány szerint azonban a nemibetegségek kérdésköre nem tartozik azok közé a szexualitással összefüggő témák közé, amelyről szívesen beszélünk. A tanulmány megállapította, hogy az emberek zöme nem beszél esetleges régebbi nemibetegségeiről új partnerének.

Bővebben: Miért nem beszélünk még mindig nyíltan a nemibetegségekről?

Apróságok, amelyekkel új töltést adhatsz a laposodó románcnak

Vannak időszakok, amikor valahogy ellaposodik a kapcsolat. Sokan ezt negatívan értékelik, nem néznek mögé, nem keresik az okokat, és sokan nem is akarják megjavítani az elromlott románcot. Van azonban néhány olyan apróság, amely újra szikrát varázsol két ember közé. Íme, mutatunk most 10 ilyet.

Bővebben: Apróságok, amelyekkel új töltést adhatsz a laposodó románcnak

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!