Légy formabontó most karácsonykor!

Kicsit több mint két hét van karácsonyig. Az ünnepi vásárlás gyakran stresszes, sokszor a hátunk közepére kívánjuk. Azonban, ha megtalálod a párod számára a tökéletes ajándékot, az nagy boldogság. Szerencsére sokféle olyan ajándékot találhatsz, ami nem mondható szokványosnak. Merj formabontó lenni idén, és lepd meg valami szexi, erotikus ajándékkal.

Bővebben: Légy formabontó most karácsonykor!

5 dolog, amitől kiakadnak a pasik az ágyban

Ugye nálad is volt már olyan, hogy eljött az a pont, amikor nem bírtad tovább, kiakadtál a pasidra. Különböző okok miatt vagyunk hajlamosak arra, hogy elveszítsük a fejünket. Lássunk most 5 olyan dolgot, amik miatt a férfiak képesek a falra mászni, és azonnal leállni az ágyban.

Bővebben: 5 dolog, amitől kiakadnak a pasik az ágyban

10 dolog, amit imádsz a pasidban

Ezer éve ismered, száz helyen jártatok már együtt, de még soha nem írtad meg azt a tízes listát, amin összefoglalod, mi az, amit imádsz a pasidban.

Bővebben: 10 dolog, amit imádsz a pasidban

Ezért nem felejted el soha az első szerelmed

Viktória és András októberben ünnepelték a házassági évfordulójukat. Még középiskolás korukban találkoztak 1982-ben. Mint sok első szerelem, az övék sem élte túl a kamaszkori időszakot, útjaik szétváltak. Andrásnak volt két felesége Viki előtt, és a nő is volt már férjnél egyszer. Mégis visszataláltak egymáshoz, az első szerelemhez.

Bővebben: Ezért nem felejted el soha az első szerelmed

Szex és szorongás

Többször beszéltünk már az agy szerepéről a szexuális aktivitással kapcsolatban. Bár úgy tűnhet, hogy a nemi szervek vállalják a nagyobb részt az "akcióból", az agy egy nagy koordinátor. A szexuális ingereket (például egy provokatív mosolyt vagy egy érintést) dolgozza fel az agy, és üzeneteket küld a nemi szerveknek, hogy el lehet kezdeni az együttlétet.

Bővebben: Szex és szorongás

„Mert nem tudok élni nélküled…” – A férj válasza feleségének

„Tizenkilenc éves fejjel egy teljesen ismeretlen érzés képében jelentél meg előttem azon a házibulin. Volt csajom előtted, de az más volt. Rengeteg közhelyet mondhatnék: más voltál, mint a többi nő, szerelem volt első látásra, s a többi… De az igazság az, hogy amikor először megláttalak, tudtam, hogy nem tudok élni nélküled. Hidd el, így van. Nem érdekelt, hogy van-e melletted valaki, vagy mi kell ahhoz, hogy együtt legyünk. Csak néztelek, és iszonyú hülyének éreztem magam."

Bővebben: „Mert nem tudok élni nélküled…” – A férj válasza feleségének

A meztelen igazság – 7 tudnivaló a szex-terápiáról

Ha szexuális problémákkal küzdesz, az utolsó dolog, amire gondolsz, az az, hogy érdemes lenne beszélned róla valakivel. A szex-terápia célja éppen az, hogy segítséget nyújtson különböző problémákkal kapcsolatban, legyen az merevedési zavar, alacsony libidó, vagy más szexuális probléma.

Bővebben: A meztelen igazság – 7 tudnivaló a szex-terápiáról

Viszlát káosz, helló jó szex!

Valami miatt nem jó a párkapcsolatod, valami hiányzik? Kaotikus az életed? Gondoltad volna, hogy ez kihat a szexuális életedre? Gyerekek, munkahely, családi kötelezettségek, a modern élet visszafoghatatlan igényei, néha úgy rohanunk, mint egy gyorsvonat. Ez pedig sajnos azzal jár, hogy a mindennapjainkban eluralkodik a káosz.

Bővebben: Viszlát káosz, helló jó szex!

videótár

Fogamzásgátlás tinédzserkorban

Bizonyára iszonyúan unod már a kioktatást, hogy így, meg úgy a fogamzásgátlás; óvszer, tabletta, ez, az. Te csak élni szeretnéd az életed, most vagy fiatal. Nos, akkor hallgasd csak Dr. Gyovai Gabriella szülész-nőgyógyász szakorvossal készített interjúnkat!

Először a nőgyógyásznál

Ha már tudod, és érzed, hogy elérkezett a nagy Ő, akkor felelősségteljesen kell felkészülnöd a nagy pillanatra. Jó, ha már az első együttlét előtt elmész nőgyógyászhoz. Ez egy nagyon komoly lépés azon az úton, amely a nagybetűs életbe vezet. Dr. Gyovai Gabriella nőgyógyász elmondja, hogy mi vár rád az első vizsgálaton.

A szex szerelemmel teljes

A szex szerelemmel kiegészülve válik valóban teljessé. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal beszélgettünk e témáról.

Sürgősségi fogamzásgátlás

Nem védekeztetek? Nem sikerült a védekezés? Ne ijedj meg: még mindig van 72 órád, hogy megelőzd a nem kívánt terhességet! Hazay Máté nőgyógyász szakértőnket Kerekes Borbála műsorvezető kérdezte e témában.

A tündérmesék léteznek?

Hevesi Krisztina szexuálpszichológus, szexuálterapeuta régóta segíti szakértelmével csapatunkat. Most a szerelem és a szexualitás kapcsolatáról, a beteljesülésről beszélgetett vele Kerekes Borbála műsorvezető.

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez - Dr. Timmermann Gábor

Sürgősségi fogamzásgátlás - Dr. Demendi Csaba

Szakértőnkkel a sürgésségi fogamzásgátlás legfontosebb kérdéseit vettük sorra.

Testreszabott fogamzásgátlás

Dr. Lajis Tímea segítségével járjuk körbe az egyénre szabott fogamzásgátlás szempontjait.

Mindent a fogamzásgátlásról

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálinttal.

hölgynaptár okostelefonra

 
Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!