8 lecke a szerelemről

A férjem és én 18 évvel ezelőtt találkoztunk. Szerelem volt első látásra (tényleg). Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy megtaláltam őt. Rengeteg kihívással kell és kellett szembenéznünk eddig, de mindig valahogy megvolt a megoldás. Mindig. Mindenre. A 18 év együtt megtanított nekem 8 nagyon fontos leckét a szerelemről, a tudatos kapcsolatról, az erőről, ami összefűz. Érdekel?

Bővebben: 8 lecke a szerelemről

Ahogy az anya, úgy a lánya?

A menstruáció női létünk talán legáltalánosabb velejárója, mégis nagyon ritkán beszélünk róla nyíltan. Negatív élményeink persze elnyomják az esetleges pozitív tapasztalásokat, így leginkább a fájdalmas görcsök, a premenstruációs szindróma és egyéb negatívumok szerepelnek azon a listán, amelyet egy kislány először megismer a menzeszről.

Bővebben: Ahogy az anya, úgy a lánya?

Hormonok jönnek, hormonok mennek

Már nem sokat kell várni, hogy testünket és lelkünket is felmelegítse a tavasz. Nemcsak a természet borul virágba hamarosan, hanem sok szerelmes szív is. Hogyan leljük meg az IGAZIT? Hogyan tarthatjuk meg a szerelmet? A válasz a hormonokban rejlik.

Bővebben: Hormonok jönnek, hormonok mennek

18+ tartalom! - Szex a filmvásznon az idei Oscar-díj apropóján

A 2015-ös 87. Oscar-gála – mondhatni – papírforma szerint zajlott. A legjobb film a Birdman, a legjobb férfi főszereplő pedig a Stephen Hawking tudóst alakító Eddie Redmayne (A mindenség elmélete) lett. Elgondolkodtam, hogy az elmúlt évtizedekben milyen átalakuláson esett át az ízlésünk. Egész más ma a menő, Oscar-gyanús alkotás, mint akár 20 évvel ezelőtt. Persze a gondolatmenetemet továbbvezetve hamar eljutottam odáig, hogy hogyan nézünk szexjeleneteket, és hogyan fogadjuk azokat.

Bővebben: 18+ tartalom! - Szex a filmvásznon az idei Oscar-díj apropóján

Zéró szenvedély? Hozd vissza gyorsan!


A romantikus filmekben minden rózsaszín. A szerelmesek még hosszú idő után is valóban szerelmesek, a kapcsolatuk tele van szenvedéllyel. A valóság persze egészen más. A szenvedély sokszor eltűnik. Vannak, akik egyáltalán nem tudják visszacsalogatni a mindennapjaikba, és e nélkül a kapcsolat nem lesz más, csak egymás mellett élés. Hogy nálad ez ne így legyen, íme 8 lépés, amivel visszahozhatod a szenvedélyt.

Bővebben: Zéró szenvedély? Hozd vissza gyorsan!

Ha menni kell, hát menni kell! - Így hagyd el a pasit, aki nem Neked való


Kevés kiábrándítóbb helyzetet ismerek, mint azt a felismerést, amikor rájövünk, hogy a férfi, akivel együtt élünk, egyáltalán nem nekünk való. Nagyon nehéz ezt a szituációt kezelni, hiszen sokszor úgy érezzük, hogy a vonzódás nagyon erős, ugyanakkor tudjuk, hogy a kapcsolat semmilyen pozitívumot nem ad. Hogy hagyd el a pasit, aki nem Neked való, és hogy éld ezt túl lelkileg? Segítünk!

Bővebben: Ha menni kell, hát menni kell! - Így hagyd el a pasit, aki nem Neked való

Retro, metro, über, lumber - Neked milyen a pasid?

Párkapcsolati szerepeink folyamatosan változnak. Régen a férfiak vadásztak, ellátták élelemmel a családot, a nők gyermeket szültek, ételt készítettek. Ma már elfogadott, ha egy férfi sminkeli magát vagy manikűröshöz jár. Sőt, még az is, ha ő maga sminkes vagy műkörmös. Ezzel szemben a nők szemrebbenés nélkül végzik a legnehezebb fizikai munkát is. Mostanában a férfiakat különböző típusokba soroljuk. A Te pasid vajon melyikbe tartozik?

Bővebben: Retro, metro, über, lumber - Neked milyen a pasid?

Valentin-nap reggeltől estig 5 lépésben

Kicsit talán már elcsépelt ünnep, és nem is tartja mindenki, de sokaknak mégis fontos ez a nap. A Valentin-nap egy igazi, hamisítatlan, habos-babos, rózsaszín felhő, amikor még a férfiak is romantikusabbak. Lássuk, mivel dobhatod fel a napot, hogy valóban fantasztikus élményben legyen részetek.

Bővebben: Valentin-nap reggeltől estig 5 lépésben

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!