Ezeken a helyeken ne szexelj!

Vannak olyan helyek, ahol nagyon izgalmas élmény átélni egy-egy szerelmes légyottot. Ám vannak olyan helyek is, ahol lakatot kell tenned a bugyidra, ha nem akarsz valami nagyon kellemetlen dolog részesévé, elszenvedőjévé válni.

Bővebben: Ezeken a helyeken ne szexelj!

Miért nem beszélünk még mindig nyíltan a nemibetegségekről?

A szexuális egészségnevelés hosszú és tartalmas utat járt be az elmúlt években. Minél több információ jut a birtokunkba a biztonságos szexről, annál felvilágosultabbak lesznek, egyre okosabb döntéseket hozunk a hálószobában. Egy friss tanulmány szerint azonban a nemibetegségek kérdésköre nem tartozik azok közé a szexualitással összefüggő témák közé, amelyről szívesen beszélünk. A tanulmány megállapította, hogy az emberek zöme nem beszél esetleges régebbi nemibetegségeiről új partnerének.

Bővebben: Miért nem beszélünk még mindig nyíltan a nemibetegségekről?

Apróságok, amelyekkel új töltést adhatsz a laposodó románcnak

Vannak időszakok, amikor valahogy ellaposodik a kapcsolat. Sokan ezt negatívan értékelik, nem néznek mögé, nem keresik az okokat, és sokan nem is akarják megjavítani az elromlott románcot. Van azonban néhány olyan apróság, amely újra szikrát varázsol két ember közé. Íme, mutatunk most 10 ilyet.

Bővebben: Apróságok, amelyekkel új töltést adhatsz a laposodó románcnak

3+1 tipp, hogy soha ne legyen még egy rossz randid

Az ismerkedés, a randizás mindenkit sebezhetővé tesz, nem számít, mennyire vagy magabiztos. Nem számít az sem, hogy a múltbéli tapasztalataid mennyire befolyásolnak a jelenben, ugyanis te magad is irányíthatod a randit minden alkalommal. A kezedben tarthatod a dolgot, csak néhány okosságra van szükséged hozzá. Íme, a mi 3+1 tippünk.

Bővebben: 3+1 tipp, hogy soha ne legyen még egy rossz randid

Az okos nők és a szerelem

Ha egy nő szép, az csodás, ha szép és mellette még okos is, az kész főnyeremény. Ám valamiért az okos nők nehezen találják meg életük párját. Vajon miért van ez így? Erre a kérdésre sokféle válasz létezik, mi most az 5 leggyakoribbat mutatjuk meg.

Bővebben: Az okos nők és a szerelem

Szexfüggő vagy?

A szexuális függőség, ahogy más szenvedélybetegségek is, ciklikus jellegű. Soha nem lehet tudni egyértelműen, hogy mikor kezdődik, vagy végződik egy-egy szakasz, meglepetésszerűen tör az emberre. Általánosságban elmondható, hogy van hat különböző szakasza. Olvass tovább, tudd meg, hogy te valójában csak szereted a szexet vagy már igazán a rabja vagy-e.

Bővebben: Szexfüggő vagy?

3+1 dolog, amit a hosszú távú kapcsolatokról tudnod kell

Ha már volt hosszú kapcsolatod, akkor tudod, milyen érzés, amikor az elején a pillangók verdesnek a gyomrodban, folyton izgalomban vagy, a szívverésed állandóan gyors és folyton szexelnél a pároddal. Biztosan arra is emlékszel, hogy milyen az, amikor ezek a dolgok eltűnnek a kapcsolatból. A nagy érzésekből kicsit kisebbek, megfontoltabbak lesznek.

Bővebben: 3+1 dolog, amit a hosszú távú kapcsolatokról tudnod kell

G-pont, a férfiak örömforrása

Titkolják, de hatalmas élvezetet nyújt számukra. A férfi G-pont létezik, elmondjuk, hol találod.

Bővebben: G-pont, a férfiak örömforrása

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!