5+1 egészséges érv a szex mellett

A szexnek sok-sok előnye van. Nemcsak élvezetes és életben tartja a szenvedélyt, hanem még az egészségedre is jó hatással van.

Bővebben: 5+1 egészséges érv a szex mellett

Így tartsd egészségesen a G-pontod!

Van egy testrészed, amit lehet, hogy még nem is éreztél igazán. Fantasztikus szexuális élményben lehet részed, ha tudod, hogyan tartsd egészségesen, hogy neked „dolgozzon”.

Bővebben: Így tartsd egészségesen a G-pontod!

5 tévhit az önkielégítésről

Az írott történelem kezdete óta már szinte univerzális gyakorlat a maszturbáció. Valószínűleg mindenki maszturbál vagy maszturbált már. Ennek ellenére univerzális a bűntudat is, ami ezt a tevékenységet övezi.

Bővebben: 5 tévhit az önkielégítésről

Milyen az orgazmus?

„Élvezem a szexet, de hogy is mondjam, nem vagyok biztos abban, hogy valóban olyan orgazmusom van, amiről mindenki beszél. Az a velőtrázó érzés valahogy elmarad. Mit kell éreznem?” Rita, Zalaegerszegről

Bővebben: Milyen az orgazmus?

Szex a tilosban

A spontán szex a veszélyzónában igen vad és intenzív lehet. Kipróbálhatod akár otthon is, nem kell ahhoz messzire menni. Bár a jó szex a jó, meleg ágyban tényleg jó lehet, ám a hálószobán kívül is igen izgalmas és intenzív szexuális tapasztalatokat szerezhetsz. 

Bővebben: Szex a tilosban

7 tipp távolsági szerelmekhez

A távolsági kapcsolatoknak – valljuk be – nem túl jó a híre. Az emberek hajlamosak egy kalap alá venni a fizikai és az érzelmi távolságot. Azt gondolják, hogy az egymástól messze élő szerelmesek között bizalmatlanságot szül a távolság, megszűnik a szenvedély és végül véget ér a kapcsolat.

Bővebben: 7 tipp távolsági szerelmekhez

5 ok, amiért a férfiak is blöffölnek az ágyban

Ha úgy gondolod, hogy csak a nők mímelnek orgazmust, gondold végig még egyszer. Egyes tanulmányok szerint a férfiak ugyanúgy képesek a hálószobai blöffre, négyből egy férfi élete folyamán rendszeresen hamis orgazmussal áltatja kedvesét.

Bővebben: 5 ok, amiért a férfiak is blöffölnek az ágyban

A top 7 tévhit az orgazmusról, amit a férfiak még mindig elhisznek

A női test bonyolult és titokzatos, és ez különösen igaz, amikor a szexről és az orgazmusról van szó. A sok tévhit és városi legenda pedig csak tovább bonyolítja a női test megértését.

Bővebben: A top 7 tévhit az orgazmusról, amit a férfiak még mindig elhisznek

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!