Romantika, testiség és szex tinikorban

Mit jelent számodra a szexualitás? Romantikus kapcsoltra vágysz általa, vagy inkább a testiség megismerése vonz? A mai tinik kapcsolata a szexualitáshoz igen színes. Kicsit kutakodtunk, hogy vajon mi okozza ezt.

Bővebben: Romantika, testiség és szex tinikorban

Az első szerelem egy életre szóló emlék

Kivétel nélkül, mindenki keresi az IGAZIT. Ahogy a nemi hormonjaid felébrednek, beindul a párkereső program a szervezetedben. Miért is fontos, hogy megéld a szerelmet? Miről ismered meg a nagy Ő? Hevesi Krisztina szexuálpszichológustól megtudhatod.

Bővebben: Az első szerelem egy életre szóló emlék

Szerelem, szerelem, online szerelem

Réka az interneten találta meg a párját. Nem mostanában történt, már öt éve együtt van Bálinttal. Van néhány dolog, amire figyelned kell, ha online próbálkozol a párkereséssel, randizással. Íme, Anna néhány fontos tanácsa neked.

Bővebben: Szerelem, szerelem, online szerelem

Útmutató srácoknak: az első szexuális élmény

Avagy minden, amit tudnod kell az első alkalomról, hogy mindkettőtöknek jó legyen. A férfiakról mindenki azt gondolja, hogy ők azonnal és mindig kaphatók egy kis szexre. Akkor sem riadnak meg, ha épp történetesen az első alkalomról van szó. Pedig ennek épp az ellenkezője igaz a nagy átlagnál.

Bővebben: Útmutató srácoknak: az első szexuális élmény

6 tipp az első randira

Hétfő reggel úgy döntöttél, jöhet a randi szombat délután. Minden rendben is volt ma reggelig, amikor is nehéz, testes szorongás lett úrrá rajtad. – Mi van, ha nem tetszik nekem annyira? Mit vegyek fel, nincs egy rongyom se? Ahogy telik az idő, ezek a hangok egyre hangosabbak lesznek. Ugye ismerős szituáció?

Bővebben: 6 tipp az első randira

Miért múlik a szerelem, és hogyan érezheted újra?

Nemrég a kezembe került egy könyv, a címe Love cycles (Szerelemciklusok vagy A szerelem időszakai). Sajnos magyarul nem találtam meg. Írója Linda Carroll feltárja, mi tesz minket szerelmessé, mi teszi lehetővé számunkra, hogy megtartsuk ezt az érzést.

Bővebben: Miért múlik a szerelem, és hogyan érezheted újra?

Az 5+1 kedvenc filmünk, amin tuti mindig sírunk

Randira nem a legjobb hely a mozi, ez tény. Ám ha egy romantikus vacsora jön utána, akkor nagyon jól meg tudja alapozni az estét egy szuperromantikus film. A közös filmnézésnek vannak előnyei is: a lányok elérzékenyülnek, a fiúban a hódító lovagot kezdik látni, a fiúk pedig talán egy kicsit közelebb kerülnek ahhoz, akik a lelkük mélyén lenni szeretnének.

Bővebben: Az 5+1 kedvenc filmünk, amin tuti mindig sírunk

Szűz vagy még?

Komoly kérdés, amelyre persze őszinte választ vár a kérdező. De vajon szégyen-e manapság bevallani, ha még nem estél át a nagy alkalmon? A szüzesség elvesztése igen nagy lépés. Mindenki maga érzi, hogy mikor jön el a megfelelő idő az első szexuális együttlétre. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, sok mindennek együtt kell lennie, főként testileg és lelkileg érettnek kell lenni.

Bővebben: Szűz vagy még?

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!