Mindent a sürgősségi fogamzásgátlásról

Bizonyára te egy felelősségteljes, előrelátó ember vagy, aki tudja, milyen fontos a megfelelő fogamzásgátlás. Ennek ellenére előfordulhatnak olyan esetek, amikor a védekezés nem megfelelő, esetleg elmarad. Ilyenkor szóba jöhet a sürgősségi fogamzásgátlás.

Bővebben: Mindent a sürgősségi fogamzásgátlásról

Tiniterhesség – a fájdalmas igazság

Magyarországon ma a 14-18 éves lányok több mint felének volt már szexuális kapcsolata, nagy részük aktív szexuális életet él. Aggasztó tény, hogy a fiatal párok több mint 80%-a semmilyen módszerrel nem védekezik az első alkalommal, egynegyedük pedig egyáltalán nem védekezik.

Bővebben: Tiniterhesség – a fájdalmas igazság

Ha dönteni kell

Tizenévesen a legfontosabbak számodra a barátok, a bulik, a suli. Úgy érzed, tiéd a világ, arra vár, hogy felfedezd. Bizonyára te is láttál már műsort tizenéves várandósokról, esetleg találkoztál is már olyan lánnyal, aki átélte. De mi a helyzet akkor, ha neked kell döntened magadról és egy másik életről?

Bővebben: Ha dönteni kell

Nem védekeztetek? Még van 72 órád!

Nem kell tehetetlenül várakoznod egy védekezés nélküli szeretkezés után, hogy kiderüljön, terhes lettél-e vagy most az egyszer sikerült megúsznod! Elkerülhető a nem kívánt terhesség! A megelőzés módja a sürgősségi fogamzásgátlás.

Bővebben: Nem védekeztetek? Még van 72 órád!

Sürgősségi fogamzásgátlás

sürgősségi fogamzásgátlásNem védekeztetek? Nem sikerült a védekezés? Ne ijedj meg: még mindig van 72 órád, hogy megelőzd a nem kívánt terhességet! Lássuk, hogyan!

Bővebben: Sürgősségi fogamzásgátlás

videótár

Fogamzásgátlás tinédzserkorban

Bizonyára iszonyúan unod már a kioktatást, hogy így, meg úgy a fogamzásgátlás; óvszer, tabletta, ez, az. Te csak élni szeretnéd az életed, most vagy fiatal. Nos, akkor hallgasd csak Dr. Gyovai Gabriella szülész-nőgyógyász szakorvossal készített interjúnkat!

Először a nőgyógyásznál

Ha már tudod, és érzed, hogy elérkezett a nagy Ő, akkor felelősségteljesen kell felkészülnöd a nagy pillanatra. Jó, ha már az első együttlét előtt elmész nőgyógyászhoz. Ez egy nagyon komoly lépés azon az úton, amely a nagybetűs életbe vezet. Dr. Gyovai Gabriella nőgyógyász elmondja, hogy mi vár rád az első vizsgálaton.

A szex szerelemmel teljes

A szex szerelemmel kiegészülve válik valóban teljessé. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal beszélgettünk e témáról.

Sürgősségi fogamzásgátlás

Nem védekeztetek? Nem sikerült a védekezés? Ne ijedj meg: még mindig van 72 órád, hogy megelőzd a nem kívánt terhességet! Hazay Máté nőgyógyász szakértőnket Kerekes Borbála műsorvezető kérdezte e témában.

A tündérmesék léteznek?

Hevesi Krisztina szexuálpszichológus, szexuálterapeuta régóta segíti szakértelmével csapatunkat. Most a szerelem és a szexualitás kapcsolatáról, a beteljesülésről beszélgetett vele Kerekes Borbála műsorvezető.

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez - Dr. Timmermann Gábor

Sürgősségi fogamzásgátlás - Dr. Demendi Csaba

Szakértőnkkel a sürgésségi fogamzásgátlás legfontosebb kérdéseit vettük sorra.

Testreszabott fogamzásgátlás

Dr. Lajis Tímea segítségével járjuk körbe az egyénre szabott fogamzásgátlás szempontjait.

Mindent a fogamzásgátlásról

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálinttal.

hölgynaptár okostelefonra

 
Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!

 

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.