Az erős vagina minden nőnek létszükséglet

Szokásom szerint minden reggelt azzal kezdek, hogy főzök egy finom kávét, és leülök a gépem elé böngészni a híreket, inspirálódom. Egy ilyen reggelen találkoztam Kim Anamival, a vagina kung-fu kitalálójával.

Bővebben: Az erős vagina minden nőnek létszükséglet

Fuss jól, hogy fogyj!

A futás a legjobb egészségmegőrző és zsírégető sportok egyike. Ha azonban tényleg fogyni szeretnél vele, akkor csalódni fogsz - hacsak nem tartasz be pár alapszabályt.

Bővebben: Fuss jól, hogy fogyj!

Sportolni télen is jó!

A téli évszakban nagyon sokan az edzőtermet válsztják a sportolásra, attól félve, hogy megfáznak. Pedig számos oka van annak, hogy miért érdemes hidegben is a szabadban sportolni.

Bővebben: Sportolni télen is jó!

deepWORK™: Maga az őrület, maga az élet!

Egyedülálló tréningkoncepció terjed a világon, mely mélységeiben megrengeti a fitnesz és azon belül a csoportos edzés világát. A deepWORK™ alkalmazkodik lüktető világunkhoz, ötvözi a nyugati ember “pörgés” iránti vágyát a keleti figyelemmel és befelé fordulással.

Bővebben: deepWORK™: Maga az őrület, maga az élet!

Jóga a nőiességért!

Napjainkban egyre több ember ismeri fel az egészséges életmód jelentőségét, s azt, hogy mennyire fontos abban az egyéni felelősségvállalás szerepe. A rendszeres mozgás, a stressz csökkentése, a relaxáció mind szerepet játszanak a harmonikus, egészséges élet megvalósításában. Ennek egyik legkiválóbb eszköze a jóga. 

Bővebben: Jóga a nőiességért!

Lóra fel!

Ha az ember olyan kikapcsolódásra vágyik, amelyet az esőn kívül szinte bármilyen időben művelhet és a lovakat is szereti, ajánlani sem lehetne jobbat a lovaglásnál!

Bővebben: Lóra fel!

Nyár, sport, zsírégetés

A nyár annyi lehetőséget hordoz magában a sportolásra, a diétázásra, és igazán érdemes lenne kihasználni azt, amit a természet ilyenkor lehetővé tesz. Itt van például a sok friss zöldség és gyümölcs, ami különösen alkalmas arra, hogy kicsit rendbe hozzuk immunrendszerünket, emésztésünket. Aztán itt az alkalom az utazásra, a jövés-menésre, és az olyan mozgásformákra, ami nem is tűnik edzésnek, pedig mindennél jobban égeti a fölös kalóriákat.

Bővebben: Nyár, sport, zsírégetés

3 tipp a vékony combokért

Akinek vastag a combja, nagyon jól tudja, hogy erről a testrészről milyen pokoli nehéz ledolgozni a fölösleget! Egy kis odafigyeléssel és kitartással azonban ez sem teljesen lehetetlen!

Bővebben: 3 tipp a vékony combokért

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!