Loritan® Online Nőgyógyászati Rendelés - Értesítési beállítások és használati feltételek

Kedves Kismama!

A Loritan®  Online Nőgyógyászati Rendelése egy olyan fórum, ahol -akár anonimitásod megőrizve- bátran kérdezhetsz orvosainktól! Szakértőink, hétköznaponként a rendelési idejükben segítenek Neked tanácsaikkal, javaslataikkal.
Azonban arra is felhívjuk a figyelmed, hogy az itt kapott útmutatások nem helyettesítik a szakrendelőben végzett, vizsgálattal egybekötött személyes konzultációt!

Boldog és nyugodt baba várást kívánunk!

Üdvözlettel:
A Loritan®  munkatársai


Ön beleegyezik, hogy nem küld semmilyen sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, közízlést sértő vagy bármely más olyan tartalmat, mely sérti a hazájában, a fórumot kiszolgáló szerver országában érvényben lévő vagy a nemzetközi törvényeket. A fentiek megsértése azonnali és végleges kitiltáshoz vezethet az internetszolgáltatója értesítésével együtt, ha ezt szükségesnek tartjuk. A feltételek betartatásának érdekében az összes hozzászóláshoz tartozó IP-címet tároljuk. Ön elfogadja, hogy a fórum fenntartóinak jogukban áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásait vagy lezárni az ön által nyitott témákat, amennyiben úgy ítélik meg, hogy ez szükséges. Mint felhasználó, elfogadja, hogy bármely adat, melyet megad, tárolásra kerül a fórum adatbázisában. Ezek az információk a beleegyezése nélkül semmilyen módon nem kerülnek átadásra egy harmadik félnek, de a fórum fenntartói nem tudnak felelősséget vállalni az adatokért egy esetleges „hackertámadás” esetén.