Online nőgyógyászati rendelés

 

Biztosan Te is sokat böngészel az interneten, keresed a választ különböző kérdésekre. A mi célunk az, hogy itt mindent egy helyen megtalálj, ami a szexszel, az intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Az IntimZóna online nőgyógyászati rendelésén helyt adunk a kényesebb szexuális témáknak is, és segítséget nyújtunk abban, hogy minden korosztály saját igényeinek megfelelően találhasson rá a megfelelő fogamzásgátló módszerre.  Az online nőgyógyászati rendelés „kérdezz-felelek” felületén név nélkül, személyes adataid megadása nélkül teheted fel kérdéseidet. Mások kérdéseit, és a nekik adott válaszokat is elolvashatod, így könnyen tájékozódhatsz a Téged érdeklő egyéb témákról is. Kérjük, őrizd meg anonimitásodat! Kérjük, hogy semmilyen személyes adatodat ne add meg! Kérjük, ne add meg valódi nevedet és egyéb olyan adatodat (például lakóhelyed, iskolád, családod, barátaid adatait, email címedet, telefonszámodat, közösségi média felületeken használt neveidet), amely alapján bárki azonosítani tudna Téged. Javasoljuk, hogy használj olyan kitalált jeligét vagy „nick nevet”, amely alapján senki nem tudja beazonosítani, hogy Te tetted fel az adott kérdést. Fontos még azt is tudnod, hogy a kérdések és a válaszok az interneten kereshetővé válnak, azokra bárki rátalálhat a keresőmotorokban (például a Google-ben), ezért is fontos, hogy megőrizd anonimitásodat.

 

Az online nőgyógyászati rendelés részletes Felhasználási Feltételeit itt találod meg. Fontos kiemelnünk belőle, hogy az oldalon nem tehetsz közzé semmilyen sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, közízlést sértő vagy bármely más olyan tartalmat, amely Magyarország jogszabályai szerint jogellenes. E szabály megsértése esetén azonnal és véglegesen kitilthatunk az oldalról és törölhetjük valamennyi, jogsértő hozzászólásodat. A feltételek betartatásának érdekében az összes hozzászóláshoz tartozó IP-címet tároljuk. A fórum használatával beleegyezel, hogy az oldal üzemeltetőjének jogában áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásaidat vagy lezárni az általad nyitott témákat, amennyiben úgy ítéli meg, hogy ez szükséges.

 

Kiemelten kérünk, hogy ne adj meg személyes adatodat. Amennyiben mégis személyes adataid megadására kerülne sor, az(oka)t az oldal adminisztrátorai törölni fogják az üzenetedből.

 

A fentieket betartva, kérdezz bátran felkészült, tapasztalt szakértőinktől. Figyelem! Az online nőgyógyászati rendelésen folytatott kommunikáció nem helyettesíti a nőgyógyászati rendelésen történő személyes részvételt. Rendelési idő: hétköznap 16 és 23 óra között.

 

Kérünk, hogy az online nőgyógyászati rendelés anonimitásának megőrzése érdekében, üzeneteidben ne adj meg semmilyen személyes adatot (például név, email cím, telefonszám, azonosító, iskola, lakcím). Amennyiben ennek ellenére mégis személyes adatok megadására kerülne sor, azt az oldal adminisztrátorai törölni fogják.

 

 

Üdvözlettel:
Az IntimZóna munkatársai

 

 

Kibővült rendelési idővel, hétköznap 16 és 23 óra között várják kérdéseidet nőgyógyász szakértőink!

 

Kérjük, ne adja meg személyes adatait!

 

 

Rendben, megértettem.