Megújult a Hölgynaptár© alkalmazás

Új, elegáns és nőies külső, valamint továbbfejlesztett funkciók jellemzik a megújult Hölgynaptár©alkalmazást. Használata még egyszerűbbé vált, hosszas görgetések helyett minden egy felületen megtalálható, gyors, hatékony és könnyen kezelhető.

Megújult naptár funkció

Az alkalmazás első használata során a Kezdő beállítások képernyőkön a ciklusra vonatkozó néhány alap adat adható meg, ezzel is biztosítva a minél pontosabb előrejelzéseket a Naptár nézetben a vérzésre és az ovulációra vonatkozóan. A személyre szabható Naptár funkciók segítségével mostantól mindenki kiválaszthatja a számára igazán fontos tünetek rögzítéséhez kapcsolódó funkciókat, a felvitt adatok pedig új felületeken, a Lista nézetben és a Grafikus nézetben (Vérzés tünetei, Családtervezés) is megtekinthetők. 

Egyszerű emlékeztetők

Az új verzióban a fogamzásgátló eszközökön (tabletta, tapasz, hüvelygyűrű, injekció) kívül más gyógyszerek és készítmények (pl. fájdalomcsillapítók, vitaminok), illetve a mióma gyógyszeres kezelése is rögzíthető a naptárban, vagy automatikusan ütemezhető emlékeztetők is beállíthatók ezekhez kapcsolódóan.

Egyszerű és átlátható

A főképernyőn a jól ismert Naptár, Valós súly és Emlékeztetők menüpontok mellett megjelenítésre kerülnek olyan fontos információk, mint a következő menstruáció időpontja és a következő emlékeztető ideje, típusa, így még könnyebbé válhat pl. a nyaralások, programok szervezése. A Naptárban és a Grafikus nézetben pedig beszédes ikonok jelölik a legfontosabb rögzített tüneteket, előrejelzéseket.

Információ, egyből az orvos részére

A Dr. Névjegy menüpontban a saját nőgyógyász továbbra is kiválasztható az online orvoskereső segítségével, emellett a kezelőorvos adatai akár manuálisan is rögzíthetők, módosíthatók. Az alkalmazásban rögzített tüneteket, adatokat a kezelőorvos számára e-mailben, a GynAssist alkalmazásra regisztrált orvosok esetén pedig közvetlenül a GynAssist alkalmazásra lehet továbbítani.

Kiknek ajánljuk?

·         Azoknak a nőknek, akik pontosan követni szeretnék a bennük zajló folyamatokat, legyen szó akár fogamzásgátlásról, a ciklusuk nyomon követéséről, akár családtervezésről.

·         Azoknak a nőknek, akik szeretnének minden nőgyógyászati tünetet egy helyen rögzíteni.

·         Azoknak a nőknek, akik szeretnek előre tervezni.

A Hölgynaptár© alkalmazás új, magyar nyelvű verziója ingyenesen elérhető az App Store-ban és a Google Play-en.

videótár

Fogamzásgátlás tinédzserkorban

Bizonyára iszonyúan unod már a kioktatást, hogy így, meg úgy a fogamzásgátlás; óvszer, tabletta, ez, az. Te csak élni szeretnéd az életed, most vagy fiatal. Nos, akkor hallgasd csak Dr. Gyovai Gabriella szülész-nőgyógyász szakorvossal készített interjúnkat!

Először a nőgyógyásznál

Ha már tudod, és érzed, hogy elérkezett a nagy Ő, akkor felelősségteljesen kell felkészülnöd a nagy pillanatra. Jó, ha már az első együttlét előtt elmész nőgyógyászhoz. Ez egy nagyon komoly lépés azon az úton, amely a nagybetűs életbe vezet. Dr. Gyovai Gabriella nőgyógyász elmondja, hogy mi vár rád az első vizsgálaton.

A szex szerelemmel teljes

A szex szerelemmel kiegészülve válik valóban teljessé. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal beszélgettünk e témáról.

Sürgősségi fogamzásgátlás

Nem védekeztetek? Nem sikerült a védekezés? Ne ijedj meg: még mindig van 72 órád, hogy megelőzd a nem kívánt terhességet! Hazay Máté nőgyógyász szakértőnket Kerekes Borbála műsorvezető kérdezte e témában.

A tündérmesék léteznek?

Hevesi Krisztina szexuálpszichológus, szexuálterapeuta régóta segíti szakértelmével csapatunkat. Most a szerelem és a szexualitás kapcsolatáról, a beteljesülésről beszélgetett vele Kerekes Borbála műsorvezető.

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez - Dr. Timmermann Gábor

Sürgősségi fogamzásgátlás - Dr. Demendi Csaba

Szakértőnkkel a sürgésségi fogamzásgátlás legfontosebb kérdéseit vettük sorra.

Testreszabott fogamzásgátlás

Dr. Lajis Tímea segítségével járjuk körbe az egyénre szabott fogamzásgátlás szempontjait.

Mindent a fogamzásgátlásról

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálinttal.

hölgynaptár okostelefonra

 
Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!

 

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.