10 dolog, amiért imádom a barátnőmet

Kisiskolás koromban nem volt minden felhőtlen. Nem volt igazi barátság az életemben. Nem tudom, miért alakult ez így, talán túlságosan kilógtam a sorból, különcnek számítottam. Ekkor inkább a fiúk közt találtam játszótársakat, velük marháskodtunk a szünetekben. Felső tagozat alatt aztán megtapasztaltam, hogy milyen jó, hogy vannak a csajok, mert nélkülük már olyan üres lett volna minden.

Bővebben: 10 dolog, amiért imádom a barátnőmet

Minden pasi egy grincs és minden nő egy boltkóros?

A grinch, azaz grincs egy mesebeli lény, aki ellopta a karácsonyt. Utálja az egészet, még a karácsonyfát is gúzsba kötötte, így született meg a grincsfa. Az ő világában nincs ajándék, nincs száncsengő, nincsenek angyalkák, és mindent meg is tesz azért, hogy másnak is rossz legyen. A boltkórost, gondolom, nem kell bemutatni, regényeket lehetne írni róla. Mi csak úgy ismerjük: nő.

Bővebben: Minden pasi egy grincs és minden nő egy boltkóros?

Barátnők egymás közt, avagy miért jó, ha az ember lányának van igaz barátnője

Egy lány, egy nő életében mindig, minden életszakaszban nagyon fontos szerepet játszanak a barátnők. Ők azok, akik kérdés nélkül tudják, ha valami nincs rendben, akikkel szavak nélkül is értjük egymást. Van, akinek egész életében egy igaz barátnője van, és akad olyan is, aki esetleg egy három-négyfős csapat tagja.

Bővebben: Barátnők egymás közt, avagy miért jó, ha az ember lányának van igaz barátnője

Szakíts gyorsan és csendben

Az én időmben szakítani még elegánsan tudtak az emberek. Most közel 40 éves vagyok, és azt tapasztalom, hogy még a korombeliek is eljutottak egy olyan pontra, ahol nem számít az, hogy mennyire bántják meg azt az embert, akit egykor mindenkinél jobban szerettek. Csak legyünk túl rajta gyorsan és csendben, ez az elvárás. De vajon tényleg ez?

Bővebben: Szakíts gyorsan és csendben

A mi mozaikunk

Dóra és Pali 15 év házasság és három gyerek (13, 10 és 8 évesek) után úgy érezték, nem megy tovább együtt. Az érzelmek elmúltak, és mindketten azon a véleményen voltak, hogy a gyerekek miatt nem érdemes együtt maradni.

Bővebben: A mi mozaikunk

Biztos, hogy a megfelelő párkapcsolatban élsz?

Előfordult már veled, hogy bizonytalan voltál a pároddal kapcsolatban? Volt már olyan, hogy a barátnődet hívtad zokogva, hogy nem érted az adott szituációt, és segítsen feldolgozni a dolgokat? Biztos, hogy a neked megfelelő partner mellett élsz, vagy egy mérgező kapcsolatban kötsz kompromisszumokat?

Bővebben: Biztos, hogy a megfelelő párkapcsolatban élsz?

Családi állapota: Bonyolult

Egyik kapcsolatból a másikba. Évek óta ez jellemzi az életem. Már nagyon elegem van, mert így 30 felett már egyre nehezebb megtalálni a megfelelő társat. A normális pasik vagy foglaltak (ezt értsd úgy, hogy nősek), vagy nem akarnak kapcsolatot, mert most léptek ki egy másikból, vagy melegek. Ez van.

Bővebben: Családi állapota: Bonyolult

„Lelkileg összetörve, megcsalva már majdnem feladtam”

Johanna még nagyon fiatal ahhoz, hogy bármit is feladjon, még csak 35 éves. Ennek ellenére úgy érezte, Áron távozásával mindennek vége.

Bővebben: „Lelkileg összetörve, megcsalva már majdnem feladtam”

videótár

Fogamzásgátlás tinédzserkorban

Bizonyára iszonyúan unod már a kioktatást, hogy így, meg úgy a fogamzásgátlás; óvszer, tabletta, ez, az. Te csak élni szeretnéd az életed, most vagy fiatal. Nos, akkor hallgasd csak Dr. Gyovai Gabriella szülész-nőgyógyász szakorvossal készített interjúnkat!

Először a nőgyógyásznál

Ha már tudod, és érzed, hogy elérkezett a nagy Ő, akkor felelősségteljesen kell felkészülnöd a nagy pillanatra. Jó, ha már az első együttlét előtt elmész nőgyógyászhoz. Ez egy nagyon komoly lépés azon az úton, amely a nagybetűs életbe vezet. Dr. Gyovai Gabriella nőgyógyász elmondja, hogy mi vár rád az első vizsgálaton.

A szex szerelemmel teljes

A szex szerelemmel kiegészülve válik valóban teljessé. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal beszélgettünk e témáról.

Sürgősségi fogamzásgátlás

Nem védekeztetek? Nem sikerült a védekezés? Ne ijedj meg: még mindig van 72 órád, hogy megelőzd a nem kívánt terhességet! Hazay Máté nőgyógyász szakértőnket Kerekes Borbála műsorvezető kérdezte e témában.

A tündérmesék léteznek?

Hevesi Krisztina szexuálpszichológus, szexuálterapeuta régóta segíti szakértelmével csapatunkat. Most a szerelem és a szexualitás kapcsolatáról, a beteljesülésről beszélgetett vele Kerekes Borbála műsorvezető.

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez - Dr. Timmermann Gábor

Sürgősségi fogamzásgátlás - Dr. Demendi Csaba

Szakértőnkkel a sürgésségi fogamzásgátlás legfontosebb kérdéseit vettük sorra.

Testreszabott fogamzásgátlás

Dr. Lajis Tímea segítségével járjuk körbe az egyénre szabott fogamzásgátlás szempontjait.

Mindent a fogamzásgátlásról

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálinttal.

hölgynaptár okostelefonra

 
Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!