Öl, butít és nyomorba dönt – a közöny

Elie Wiesel író szerint „A szeretet ellentéte nem a gyűlölet, hanem a közöny.” Rengeteg kapcsolatban látom, hogy a nő szinte már nem is él az egészben, nem kiabál, ha kéne, nem sír, és már nem is panaszkodik.

Bővebben: Öl, butít és nyomorba dönt – a közöny

Te mit teszel azért, hogy szeressenek?

Ezt a kérdést egy barátnőm tette fel a minap, amikor épp reggeliztünk egy jó kis helyen. Furcsán néztem rá, mert a kérdést nem igazán tudtam értelmezni.

Bővebben: Te mit teszel azért, hogy szeressenek?

Lelkileg megtépázott fiatalok

Egy rosszul sikerült szexuális együttlét súlyos lelki problémákat okozhat, melyek orvoslása még a szakembereknek is kihívást jelent. Dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, magánorvosként, kiemelten a női lélekkel és a női hormonokkal összefüggő pszichés problémákkal foglalkozik. Praxisa során sokszor találkozik lelkileg megtépázott fiatalokkal.

Bővebben: Lelkileg megtépázott fiatalok

10+1 híres gondolat a szerelemről és a szexről, férfiről és nőről

A szex és a szerelem mindig is foglalkoztatta az emberiséget. Vannak, akik tényleg megmondták a lényeget ezzel kapcsolatban. Lássunk 10+1 velős gondolatot.

Bővebben: 10+1 híres gondolat a szerelemről és a szexről, férfiről és nőről

10 dolog, amit a nőknek feltétlenül tudniuk kell a pasikról

Akadnak olyan szituációk, amelyekben rá sem ismersz a pasidra? Azt hitted, már mindent tudsz róla, minden porcikáját ismered? Rádöbbensz, hogy igazából fogalmad sincs, hogy kivel vagy együtt. Megnyugtatunk, ezzel nem vagy egyedül. Íme, 10 olyan fontos, pasis dolog, amit feltétlenül véss az eszedbe.

Bővebben: 10 dolog, amit a nőknek feltétlenül tudniuk kell a pasikról

Boldogsáááág, gyere haza!

„Karácsony közeledtével úgy érzem, még furcsábban néznek rám az emberek, amiért egyedül vagyok.” – Réka szavait jegyeztem le.

Bővebben: Boldogsáááág, gyere haza!

7 trükk, amivel felállhatsz szakítás után

Egy válás vagy szakítás komoly hatással lehet a lelki egészségedre. Enyhíteni a fájdalmat sokszor nagyon nehéz, ám van néhány, tényleg működő stratégia, olyan pozitív lépés, amivel könnyebben felállhatsz, ha padlóra kerültél.

Bővebben: 7 trükk, amivel felállhatsz szakítás után

A „szeretlek” a legszebb szó?

Ugye te is voltál már úgy, hogy valakit annyira szerettél, hogy bármit megtettél volna érte? Ugye háttérbe szorítottad önmagad, hogy első helyre tehesd őt.

Bővebben: A „szeretlek” a legszebb szó?

videótár

Fogamzásgátlás tinédzserkorban

Bizonyára iszonyúan unod már a kioktatást, hogy így, meg úgy a fogamzásgátlás; óvszer, tabletta, ez, az. Te csak élni szeretnéd az életed, most vagy fiatal. Nos, akkor hallgasd csak Dr. Gyovai Gabriella szülész-nőgyógyász szakorvossal készített interjúnkat!

Először a nőgyógyásznál

Ha már tudod, és érzed, hogy elérkezett a nagy Ő, akkor felelősségteljesen kell felkészülnöd a nagy pillanatra. Jó, ha már az első együttlét előtt elmész nőgyógyászhoz. Ez egy nagyon komoly lépés azon az úton, amely a nagybetűs életbe vezet. Dr. Gyovai Gabriella nőgyógyász elmondja, hogy mi vár rád az első vizsgálaton.

A szex szerelemmel teljes

A szex szerelemmel kiegészülve válik valóban teljessé. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal beszélgettünk e témáról.

Sürgősségi fogamzásgátlás

Nem védekeztetek? Nem sikerült a védekezés? Ne ijedj meg: még mindig van 72 órád, hogy megelőzd a nem kívánt terhességet! Hazay Máté nőgyógyász szakértőnket Kerekes Borbála műsorvezető kérdezte e témában.

A tündérmesék léteznek?

Hevesi Krisztina szexuálpszichológus, szexuálterapeuta régóta segíti szakértelmével csapatunkat. Most a szerelem és a szexualitás kapcsolatáról, a beteljesülésről beszélgetett vele Kerekes Borbála műsorvezető.

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez - Dr. Timmermann Gábor

Sürgősségi fogamzásgátlás - Dr. Demendi Csaba

Szakértőnkkel a sürgésségi fogamzásgátlás legfontosebb kérdéseit vettük sorra.

Testreszabott fogamzásgátlás

Dr. Lajis Tímea segítségével járjuk körbe az egyénre szabott fogamzásgátlás szempontjait.

Mindent a fogamzásgátlásról

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálinttal.

hölgynaptár okostelefonra

 
Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!