10 dolog, amiért jó férfinak lenni – női szemmel

Az, hogy miért jó nőnek lenni, számunkra teljesen evidens. Sokszor azért elkap az érzés, hogy de jó lenne egy napra férfibőrbe bújni, és minden előnyt élvezni, amit az erősebbik nem élvez. Összegyűjtöttük most a mi tízes listánkat arról, hogy szerintünk miért jó pasinak lenni. Ha neked van még ötleted, oszd meg velünk.

Bővebben: 10 dolog, amiért jó férfinak lenni – női szemmel

10 dolog, amiért jó nőnek lenni

A kérdés, hogy miért jó nőnek lenni, minden kislányt foglalkoztat. Felpróbáljuk anyu magas sarkúját, kipróbáljuk a rúzsát, szemfestékét. Nem tudatos, inkább zsigeri dolog ez, amit felnőttként sokszor elfelejtünk megélni. Sokszor úgy érezzük, hogy jobb lenne férfinak lenni, hiszen sokkal kevesebb gondjuk van az élettel. Nekünk, nőknek annyi mindenre kell figyelnünk, rengeteg szerepben kell helyt állnunk, így sokszor a nőiségnek csak az árnyoldalait vesszük észre.  Összegyűjtöttünk most 10 olyan dolgot, ami minden esetben eszünkbe juttatja, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy nőnek születtünk.

Bővebben: 10 dolog, amiért jó nőnek lenni

Levél a szeretőnek

Kedves Szerető! Azt, hogy valójában ki vagy, remélem, sohasem fogom megtudni. Kérdések kavarognak a fejemben veled kapcsolatban. Nem értem, hogy tudsz így élni? Azzal a tudattal, hogy nem lehetsz első…

Bővebben: Levél a szeretőnek

Hogy mondd el a szüleidnek, hogy terhes vagy?

Épp, hogy csak bontogatni kezdted a szárnyaidat, szerelmes lettél, mindent odaadtál. Szó szerint. Most félelem, zavar és bűntudattal vegyes izgalom van benned. Hogy mondd el a szüleidnek, hogy kisbabát vársz?

Bővebben: Hogy mondd el a szüleidnek, hogy terhes vagy?

Egy örökbefogadás története

Klára és a férje, Géza sokáig próbálkoztak, hogy gyermekük lehessen. Sok-sok csalódás és veszteség, sírás és újrakezdés jellemezte a házasságukat. Nem lehet babájuk, Klára nem tudja kihordani a magzatot. Az örökbefogadás mellett döntöttek.

Bővebben: Egy örökbefogadás története

A nem várt terhesség lelki következményei

A jó idő libidóra való hatása tudományosan bizonyított. A kamaszkor és a fiatal felnőttkor amúgy sem szűkölködik hormonhatásokban, de ha ezt még lehet fokozni, azt a napsütés, az egyre gyérebb ruházat biztosan megteszi. A nyári szünet, a nyaralások a megszokottnál lényegesen bevállalósabbá, vagy akár felelőtlenebbé is teszi az ifjúságot. A fülledt nyári éjszakában könnyen alakulnak alkalmi kapcsolatok, aminek várandósság is lehet a vége. Dr. Süli Ágotával - pszichiáter szakorvos és pszichoterapeuta – a nem várt terhesség lelki következményeiről beszélgettünk.

Bővebben: A nem várt terhesség lelki következményei

Menekülés az érzelmek elől – Dalma története

Sosem értettem, hogy egyesek miért menekülnek az érzéseik elől. Egész kisgyerekkoruktól halálukig csak futnak az elől, hogy kimutassák, mit éreznek.

Bővebben: Menekülés az érzelmek elől – Dalma története

Ezeket tartsd be, ha tartós kapcsolatot szeretnél – útmutató nőknek 5 pontban

A „Mi kell a nőnek?” kérdést megválaszoltuk ám számodra is van néhány fontos pont, amit be kell tartanod, ha tartós kapcsolatra vágysz.

Bővebben: Ezeket tartsd be, ha tartós kapcsolatot szeretnél – útmutató nőknek 5 pontban

videótár

Fogamzásgátlás tinédzserkorban

Bizonyára iszonyúan unod már a kioktatást, hogy így, meg úgy a fogamzásgátlás; óvszer, tabletta, ez, az. Te csak élni szeretnéd az életed, most vagy fiatal. Nos, akkor hallgasd csak Dr. Gyovai Gabriella szülész-nőgyógyász szakorvossal készített interjúnkat!

Először a nőgyógyásznál

Ha már tudod, és érzed, hogy elérkezett a nagy Ő, akkor felelősségteljesen kell felkészülnöd a nagy pillanatra. Jó, ha már az első együttlét előtt elmész nőgyógyászhoz. Ez egy nagyon komoly lépés azon az úton, amely a nagybetűs életbe vezet. Dr. Gyovai Gabriella nőgyógyász elmondja, hogy mi vár rád az első vizsgálaton.

A szex szerelemmel teljes

A szex szerelemmel kiegészülve válik valóban teljessé. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal beszélgettünk e témáról.

Sürgősségi fogamzásgátlás

Nem védekeztetek? Nem sikerült a védekezés? Ne ijedj meg: még mindig van 72 órád, hogy megelőzd a nem kívánt terhességet! Hazay Máté nőgyógyász szakértőnket Kerekes Borbála műsorvezető kérdezte e témában.

A tündérmesék léteznek?

Hevesi Krisztina szexuálpszichológus, szexuálterapeuta régóta segíti szakértelmével csapatunkat. Most a szerelem és a szexualitás kapcsolatáról, a beteljesülésről beszélgetett vele Kerekes Borbála műsorvezető.

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez - Dr. Timmermann Gábor

Sürgősségi fogamzásgátlás - Dr. Demendi Csaba

Szakértőnkkel a sürgésségi fogamzásgátlás legfontosebb kérdéseit vettük sorra.

Testreszabott fogamzásgátlás

Dr. Lajis Tímea segítségével járjuk körbe az egyénre szabott fogamzásgátlás szempontjait.

Mindent a fogamzásgátlásról

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálinttal.

hölgynaptár okostelefonra

 
Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!

 

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.