Továbblépni nehéz?

Egy kávézóban két barátnő. miről is beszélgethetnénk, mint életünk meghatározó alakjairól, a férfiakról.

Bővebben: Továbblépni nehéz?

Vége van?

Vannak, akik megrekednek egy kapcsolatban. Nem merik, vagy nem akarják kimondani, amit gondolnak, éreznek, és ez lehúzza őket. A mindennapok egy idő után felemésztik őket, és ez ellen semmit sem tehetnek.

Bővebben: Vége van?

Anya miért boldogtalan?

Az ember nagyon bonyolult lény, soha nem tudhatjuk, kiben milyen érzések, érzelmek, háborúk dúlnak. A boldogság keresése pedig minden ember sorsa. Mindenki hajszolja, ki így, ki úgy.

Bővebben: Anya miért boldogtalan?

5 okos tanács a barátnődtől

Egy jó barátnő a bajban ismerszik meg. Ha úgy érzed, az utóbbi időben túlságosan kimerültél, és minden kicsúszik a kezedből, csak hívd fel a legjobb barátnőd, hátha az ő tanácsai segítenek magad mögött hagyni a stresszt és a bizonytalanságot.

Bővebben: 5 okos tanács a barátnődtől

Miért?

A számítógép billentyűzetének monoton kattanásai már-már az agyamig hatolnak. Arra gondolok, ez is csak velem történhet meg. Miért pont a legjobb barátnőmmel kellett megcsalnod engem? És miért most, amikor minden olyan jó kezdett lenni?

Bővebben: Miért?

Az első szakítás

A szakítás minden életkorban nagyon nehéz, de talán az első a legfájóbb, hiszen ekkor találkozunk az érzéssel először. Dr. Süli Ágota  pszichiáter szakorvossal és pszichoterapeutával arról beszélgettünk, hogyan segíthet egy barát a nehéz időszakban.

Bővebben: Az első szakítás

Soha többé nem akarom átélni, avagy a szakítás típusai

Véleményem szerint a szakítás olyan, mint a történelem: elmúlik, de ismétli önmagát. Azaz, nincs új a Nap alatt, minden szakítás besorolható a következő 7 alaptípusba. Egy biztos, egyiket sem akarom átélni.

Bővebben: Soha többé nem akarom átélni, avagy a szakítás típusai

Vége

Csak feküdt ott a padlón, mint egy összetört tükör darabkái. Nem tudta, mióta… Azon járt az agy, hogyan ismerte meg. Kicsit nehezen tudta felidézni, csak arra emlékezett tisztán, amit a fiú mondott neki a félhomályban, ott, azon a nyári fesztiválon: „Kérsz egy zsepit?” – ezt kérdezte. Kicsit mókás volt az egész. Persze, kellett a zsepi, mert épp krokodilkönnyekkel sírt valami ócska, romantikus számon.

Bővebben: Vége

videótár

Fogamzásgátlás tinédzserkorban

Bizonyára iszonyúan unod már a kioktatást, hogy így, meg úgy a fogamzásgátlás; óvszer, tabletta, ez, az. Te csak élni szeretnéd az életed, most vagy fiatal. Nos, akkor hallgasd csak Dr. Gyovai Gabriella szülész-nőgyógyász szakorvossal készített interjúnkat!

Először a nőgyógyásznál

Ha már tudod, és érzed, hogy elérkezett a nagy Ő, akkor felelősségteljesen kell felkészülnöd a nagy pillanatra. Jó, ha már az első együttlét előtt elmész nőgyógyászhoz. Ez egy nagyon komoly lépés azon az úton, amely a nagybetűs életbe vezet. Dr. Gyovai Gabriella nőgyógyász elmondja, hogy mi vár rád az első vizsgálaton.

A szex szerelemmel teljes

A szex szerelemmel kiegészülve válik valóban teljessé. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal beszélgettünk e témáról.

Sürgősségi fogamzásgátlás

Nem védekeztetek? Nem sikerült a védekezés? Ne ijedj meg: még mindig van 72 órád, hogy megelőzd a nem kívánt terhességet! Hazay Máté nőgyógyász szakértőnket Kerekes Borbála műsorvezető kérdezte e témában.

A tündérmesék léteznek?

Hevesi Krisztina szexuálpszichológus, szexuálterapeuta régóta segíti szakértelmével csapatunkat. Most a szerelem és a szexualitás kapcsolatáról, a beteljesülésről beszélgetett vele Kerekes Borbála műsorvezető.

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez - Dr. Timmermann Gábor

Sürgősségi fogamzásgátlás - Dr. Demendi Csaba

Szakértőnkkel a sürgésségi fogamzásgátlás legfontosebb kérdéseit vettük sorra.

Testreszabott fogamzásgátlás

Dr. Lajis Tímea segítségével járjuk körbe az egyénre szabott fogamzásgátlás szempontjait.

Mindent a fogamzásgátlásról

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálinttal.

hölgynaptár okostelefonra

 
Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!