Szeretnéd, ha az életed sokkal könnyedebb és boldogabb lehetne?

Összeszedtünk neked 9 olyan dolgot, amiktől jobb, ha megszabadulsz, ha célod a boldogság. Sajnos mi, emberek sok olyasmihez ragaszkodunk, ami fájdalmat, stresszt, szenvedést okozhat nekünk.

Bővebben: Szeretnéd, ha az életed sokkal könnyedebb és boldogabb lehetne?

Miből jöhetsz rá, hogy a párod titkol valamit?

Az őszinteség minden emberi kapcsolat egyik alappillére. Azonban ha mindig mindenről elmondanánk az igazat egymásnak egy párkapcsolatban, az valószínűleg folyamatos veszekedéseket okozna. De hol van az arany középút, létezik kegyes hazugság? Mikor kezdj gyanakodni a párodra, hogy netán titkol valamit?

Bővebben: Miből jöhetsz rá, hogy a párod titkol valamit?

Neked milyen magas az érzelmi intelligenciád?

Magas az IQ-d? Mások okosnak tartanak? Kicsit keményen hangzik, de sajnos ez nem garancia arra, hogy érzelmi téren is elég intelligens vagy. De mi az az érzelmi intelligencia, és hogyan tudhatod meg, hogy a birtokodban van? Olvass tovább!

Bővebben: Neked milyen magas az érzelmi intelligenciád?

Mit keresnek a férfiak a nőkben?

Minden férfi más, épp ezért általában nem is ugyanazt találják vonzónak vagy épp kevésbé vonzónak egy nőben. Az azonban tény, hogy van néhány olyan tulajdonság, ami minden férfinak imponál.

Bővebben: Mit keresnek a férfiak a nőkben?

Bocsáss meg!

Bizonyára még akkor is, ha nem vagy haragtartó típus, volt részed veszekedésben, okoztak már neked kellemetlenséget életedben. Egy kapcsolatot nagyon nehéz úgy életben tartani, ha az egyik félben rossz érzések maradnak egy sérelem után. A lélekben maradt szálka tönkre is teheti az egész kapcsolatot.

Bővebben: Bocsáss meg!

Aggódó, elutasító vagy nyugodt. Te milyen vagy egy kapcsolatban?

Hallottál már a kapcsolat-elméletről? Kutatások azt mutatják, hogy az alapján, hogy az emberek hogyan viselkednek egy kapcsolatban, három kategóriába sorolhatók.

Bővebben: Aggódó, elutasító vagy nyugodt. Te milyen vagy egy kapcsolatban?

9 tulajdonság, amit a pasik keresnek egy nőben

Tökéletes nő nincs, ahogy tökéletes férfi sem létezik. Bár igen szubjektív, hogy ki mit gondol tökéletesnek, azt azért leszögezhetjük, hogy olyan nincs, hogy minden olyan, ahogy elképzelted. Vannak azonban olyan tulajdonságok, amelyek vonzzák a férfiakat. Ha ezekkel – vagy ezekből minél többel – rendelkezel, nyert ügyed van.

Bővebben: 9 tulajdonság, amit a pasik keresnek egy nőben

9 dolog, amit fel kell adnod, ha boldog akarsz lenni

Szeretnéd, ha az életed sokkal könnyedebb és boldogabb lehetne? Összeszedtünk neked 9 olyan dolgot, amiktől jobb, ha megszabadulsz, ha célod a boldogság. Sajnos mi, emberek sok olyasmihez ragaszkodunk, ami fájdalmat, stresszt, szenvedést okozhat nekünk.

Bővebben: 9 dolog, amit fel kell adnod, ha boldog akarsz lenni

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!