Nem jó a szerepeket felcserélni

Néha magam is megdöbbenek azon, milyen sokszor gondolok arra, hogy „nincs egy normális” férfi sem. Aztán ha kicsit körbejárom a témát, arra a következtetésre jutok, a férfiak is hasonlókat gondolhatnak. Frank Róbert szakpszichológussal keresem a választ arra a kérdésre, hogy mitől is lesz jó társ a férfi.

Bővebben: Nem jó a szerepeket felcserélni

A négy lábon álló asztal esete a szerelemmel

„A házasság egy négy lábon álló asztal.” – vallotta Füst Milán, Kossuth-díjas költő, író, esztéta. Kicsit továbbgondolva ezt, rájövünk, hogy nemcsak a házasságra igaz ez, hanem az együttélésre, a szerelmi kapcsolatra is.

Bővebben: A négy lábon álló asztal esete a szerelemmel

Az alacsony önbecsülés méreg

Egy egészséges kapcsolatban is sokat kell küzdeni azért, hogy fennmaradjon. Még akkor is így van ez, ha az igaz szerelem és a bizalom az alapja. amikor azonban az egyik fél önértékelési problémákkal küzd, az olyan elementáris pusztítást vihet végbe, akár a pestis. Vajon milyen módon javítható az önértékelés, hogy a kapcsolat ne lássa kárát?

Bővebben: Az alacsony önbecsülés méreg

7 pontban a nagy Ő-ről

Biztos, hogy megtaláltad az Igazit, a nagy Őt? A mindennapokban előfordulhatnak összezörrenések, ám ha a következő 7 pont olyan, mintha rólatok szólna, akkor megnyugodhatsz: a pasiddal minden rendben.

Bővebben: 7 pontban a nagy Ő-ről

A férfi, és az ő gyermeki énje

Az erősebbik nem, a védelmező, a családfenntartó, a szerető, a macsó. És a kisgyerek. Minden férfiban benne van még mindig az a kissrác, aki a focipályán rúgta a bőrt, vagy kipróbálta a szomszéd haverja első Commodore 64-es számítógépét. A nagypapám még 75 évesen is a nagyimnak ordibált a fürdőszobából, hogy hol az inge vagy a nadrágja. Összegyűjtöttünk most 10 olyan dolgot, amelyből láthatod, hogy az a kisgyermek, aki a pasid egykor volt, még igenis ott van benne.

Bővebben: A férfi, és az ő gyermeki énje

Szeretnéd, ha az életed sokkal könnyedebb és boldogabb lehetne?

Összeszedtünk neked 9 olyan dolgot, amiktől jobb, ha megszabadulsz, ha célod a boldogság. Sajnos mi, emberek sok olyasmihez ragaszkodunk, ami fájdalmat, stresszt, szenvedést okozhat nekünk.

Bővebben: Szeretnéd, ha az életed sokkal könnyedebb és boldogabb lehetne?

Miből jöhetsz rá, hogy a párod titkol valamit?

Az őszinteség minden emberi kapcsolat egyik alappillére. Azonban ha mindig mindenről elmondanánk az igazat egymásnak egy párkapcsolatban, az valószínűleg folyamatos veszekedéseket okozna. De hol van az arany középút, létezik kegyes hazugság? Mikor kezdj gyanakodni a párodra, hogy netán titkol valamit?

Bővebben: Miből jöhetsz rá, hogy a párod titkol valamit?

Neked milyen magas az érzelmi intelligenciád?

Magas az IQ-d? Mások okosnak tartanak? Kicsit keményen hangzik, de sajnos ez nem garancia arra, hogy érzelmi téren is elég intelligens vagy. De mi az az érzelmi intelligencia, és hogyan tudhatod meg, hogy a birtokodban van? Olvass tovább!

Bővebben: Neked milyen magas az érzelmi intelligenciád?

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!