Szexuális bántalmazások

Dr. Csorba Roland a Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtudományi Centrum Általános Orvostudományi Kar Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika szülész-nőgyógyásza 2006-ban „A fiatalkorúakkal szemben elkövetetett szexuális bántalmazások” címmel írta meg az egyetemi doktori disszertációját. Idén hasonló címmel védte meg a habilitációs értekezését is.

Bővebben: Szexuális bántalmazások

Társfüggő vagy?

A társfüggőség, bizonyos emberekhez való túlzott kötődést jelent. A társfüggő ember érzéseit, akaratát és késztetéseit egy másik ember és közös viszonyuk határozza meg.

Bővebben: Társfüggő vagy?

Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy!

A nők többsége elégedetlen a külsejével, csúnyának találja magát. Úgy érzik, hogy ennek okán nincsenek sikereik, s nem lelnek boldogságra. Ha viszont megismeri és elfogadja saját magát, a „szürke egér” is lehet vonzó és kiegyensúlyozott.

Bővebben: Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy!

Hány nap a szeretet?

Karácsony időszaka, amikor illik félretenni korábbi sérelmeinket, mások iránti ellenszenvünket, és – még ha nem is mindig van hozzá kedvünk – szeretni a másikat.

Bővebben: Hány nap a szeretet?

PMS szindróma: A női természet törékenysége

A Föld népességének több mint a fele nő. A hölgyek hangulatát, életmódját nagymértékben befolyásolják a női hormonok és az általuk kiváltott menstruációs ciklus.

Bővebben: PMS szindróma: A női természet törékenysége

Jobban kitárulkozol a Facebookon, mint a nőgyógyásznál?

A közösségi média csupán egy eszköz, amit kedved szerint használhatsz a mindennapokban. Igen ám, de mi történik, ha a megosztási igényed túlnő rajtad, és ellenállhatatlan kísértést érzel minden apróság „kiposztolására”?

Bővebben: Jobban kitárulkozol a Facebookon, mint a nőgyógyásznál?

“Nehéz az élet egy tinédzserrel, de még nehezebb nélküle.”

Statisztika jelenleg ugyan nem áll rendelkezésemre a fiatalkorúak által elkövetett öngyilkossági adatokról, egy azonban biztos: túl sok ilyenről olvashattunk 2013-ban ahhoz, hogy ne kelljen vele foglalkozni. Akár családi viták, akár erőszakos bántalmazások, akár az iskolai közösségbe való beilleszkedési probléma a kiváltó oka, a következményeket nem lehet visszafordítani.

Bővebben: “Nehéz az élet egy tinédzserrel, de még nehezebb nélküle.”

Hogyan mássz ki a saját poklodból?

A kiút címmel jelent meg dr. Csernus Imre legújabb kötete, amelyben arról is beszél, hogyan szeressük magunkat és lépjünk ki valamiből, amiben nem kellene benne lennünk.

Bővebben: Hogyan mássz ki a saját poklodból?

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyetesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!