A fájó múltat el kell engedd!

„Nehéz volt a gyerekkorom, rossz helyre, rossz időben születtem…” – bizonyára sok ember szájából hallottad már e szavakat. Ám az is lehet, hogy esetleg te magad is ezen az állásponton vagy. Valljuk be, sokszor van is benne valami, ám nem szükséges egy életen át cipelni a nyomasztó terheket.

Bővebben: A fájó múltat el kell engedd!

Miről árulkodik a férfi szemszíne?

Egy tanulmány szerint nemcsak a pasik arcformája, hanem maga a szemszín is szoros összefüggésben van azzal, hogy milyen típusok. A barna a leggyakoribb, ezt követi a kék és a zöld, majd az olyan különleges árnyalatok következnek, mint a mogyoró és a szürkés. Vagyis itt az ideje a radarszemeddel pásztáznod a srác íriszét, hogy megtudd, mit várhatsz tőle!

Bővebben: Miről árulkodik a férfi szemszíne?

Mittelholcz Dóra: "Én teljes életet éltem, és boldogat"

Mittelholcz Dórával néhány héttel ezelőtt készítettünk interjút. A méhnyakrákban szenvedő 33 éves újságíró nyíltan beszélt betegségéről, a HPV-fertőzésről, a közelgő halálról, a fizikai és lelki fájdalmakról.

Bővebben: Mittelholcz Dóra: "Én teljes életet éltem, és boldogat"

Íme 6 döntés, amit sosem fogsz megbánni!

Minden embernek vannak az életében dolgok, amiket bizony nagyon bán, hogy megtett. Mi most mondunk 6 dolgot, amit biztosan nem fogsz megbánni. Rajta hát, tedd meg!

Bővebben: Íme 6 döntés, amit sosem fogsz megbánni!

Ezért lép félre a férfi!

Ha nem vagy elégedett a pároddal, talán az a legfontosabb kérdés, amit érdemes feltenned magadnak: valójában mire használod ezt a párkapcsolatot? Netán mindegy ki, csak legyen melletted valaki? És ő vajon miért ment bele ebbe?

Bővebben: Ezért lép félre a férfi!

Óvd magad a pszichopatáktól!

A pszichopátia az egyik legrégebbi személyiségzavar, a pszichopatákat ma divatos szóval antiszociális személyiségnek hívjuk.  Életed bármely területén felbukkanhatnak, lehet a párod, a kollégád, vagy akár a barátod is. 

Bővebben: Óvd magad a pszichopatáktól!

Hívd fel magadra a pasid figyelmét!

Nők sokasága érzi úgy, hogy párjuk nem értékeli őket igazán. Szóval mi is az igazi probléma? Hogyan kerülhetjük el, hogy természetesnek vegyék, hogy vagyunk nekik?

Bővebben: Hívd fel magadra a pasid figyelmét!

Se veled, se nélküled

A társfüggőség kedvenc csemegéje a leleplező típusú terapeutáknak, a női magazinoknak és portáloknak. Az ilyen elemzések végkicsengése valahol azt sejteti, hogy a nők, mert általában nőkről van szó, gyávák, megalkuvók, csökkent önértékelésűek.

Bővebben: Se veled, se nélküled

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!