Te megtaláltad már a lelki társad?

Arisztophanész szerint az emberek egykor gömb alakú lények voltak, két félgömbből álltak. Ez a két félgömb keresi egymást a világban. Csak akkor lehetünk boldogok, ha megtaláltuk azt a másik félgömböt, akivel egy egészet alkotunk. Te megtaláltad már?

Bővebben: Te megtaláltad már a lelki társad?

A mindent eldöntő találkozás - Először a nőgyógyásznál

Emlékszem még a váró illatára is. Anyukámmal mentem. Az ő nőgyógyászához, Tibi bácsihoz. Mindig csak így hívtuk, mert Anya nagyon hálás volt neki, hogy mindig úgy odafigyelt rá. Én is ezzel a bizalommal léptem a rendelőjébe, és soha egy pillanatra sem féltem. Te voltál már nőgyógyásznál? Lássuk, mi vár rád az első vizsgálaton.

Bővebben: A mindent eldöntő találkozás - Először a nőgyógyásznál

7 tipp, hogy imádd a reggeleket

Ugye szerinted is nagyon fontos, hogy egy-egy napunk hogyan indul. Ez sok mindentől függ, de szerintem főleg attól, hogy milyen a hangulatunk ébredés után. Ködös, borongós, napos, madárcsicsergős, jókedvű vagy rosszkedvű? Van 7 tippem, hogy garantáltan a reggel legyen a kedvenc napszakod

Bővebben: 7 tipp, hogy imádd a reggeleket

4 mantra csak Neked, hogy kiegyensúlyozott nő lehess

Hétvégén részt vettem egy női jóga-műhelyen, ahol a női élet ciklikusságáról hallgathattam egy remek előadást, beszélgettünk is, és sok jógagyakorlatot is végeztünk, amelyek direkt a női testre szabott ászanák. Az előadás egyik témája az volt, hogy a mai modern nő milyen kevés énidőt szakít magának, milyen sok szerepben kell megfelelnie.

Bővebben: 4 mantra csak Neked, hogy kiegyensúlyozott nő lehess

A rettegett rövidítés: PCOS

Amikor kisbabát vártam, mindig nagyon óvatos voltam, hogy a baráti társaságunkban mennyire adok hangot az örömömnek. Volt egy barátnőm, aki PCO szindrómában szenvedett és akárhogy próbálkoztak, nem jött össze az áhított gyermekáldás. Akkor, hét évvel ezelőtt még nem sokat tudtam erről az alattomos betegségről, azóta sajnos többen is vannak a környezetemben, akik ezzel küzdenek.

Bővebben: A rettegett rövidítés: PCOS

7 illóolaj, ami segít leküzdeni a téli depressziót

Sokan azt gondolják, hogy az aromaterápia csak abból áll, hogy különböző illatokat szagolgatunk. Mivel eléggé hihetetlen, hogy a szaglászással bármilyen betegségre hatást gyakorolhatunk, többnyire nem is hisznek az aromaterápiában.

Bővebben: 7 illóolaj, ami segít leküzdeni a téli depressziót

A fájó múltat el kell engedd!

„Nehéz volt a gyerekkorom, rossz helyre, rossz időben születtem…” – bizonyára sok ember szájából hallottad már e szavakat. Ám az is lehet, hogy esetleg te magad is ezen az állásponton vagy. Valljuk be, sokszor van is benne valami, ám nem szükséges egy életen át cipelni a nyomasztó terheket.

Bővebben: A fájó múltat el kell engedd!

Miről árulkodik a férfi szemszíne?

Egy tanulmány szerint nemcsak a pasik arcformája, hanem maga a szemszín is szoros összefüggésben van azzal, hogy milyen típusok. A barna a leggyakoribb, ezt követi a kék és a zöld, majd az olyan különleges árnyalatok következnek, mint a mogyoró és a szürkés. Vagyis itt az ideje a radarszemeddel pásztáznod a srác íriszét, hogy megtudd, mit várhatsz tőle!

Bővebben: Miről árulkodik a férfi szemszíne?

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!