Hiszed vagy nem?

Mire vágyik egy nő? Meg lehet ezt határozni? Ha nem is tudod biztosan, ezer százalék, hogy van erről valamilyen elképzelésed. Vajon helytállóak a feltételezéseid? Lássuk, mi az az 5 dolog, amit a férfiak többsége gondol a nőkről.

Bővebben: Hiszed vagy nem?

A nárcizmus 4 jele

Mindenki szeret olyan ember közelében lenni, aki ragyogó, sikeres, olyan, mintha valamilyen fény venné körül. Ettől hajlamosak vagyunk úgy érezni, hogy mi magunk is különlegesek vagyunk. Ám szétpukkad a szappanbuborék, és kiderül, hogy a „ragyogó csillag” nem más, mint egy nárcisztikus személyiség, a körülötte lévő felhajtást pedig ő maga generálja.

Bővebben: A nárcizmus 4 jele

Nőnek lenni jó!

Szoktál néha azon töprengeni, miért jó nőnek lenni? Azért, mert nekünk megadatik, hogy gyermeket szüljünk? Mert csak rajtunk és a döntéseinken múlik, hogy boldognak érezzük-e magunkat? Mert szép estélyi ruhában tündökölhetünk párunk oldalán az Operában? Mert utánunk fordulnak az utcán? Mert a rég nem látott barátnőnk szerint is jól nézünk ki? Mert a munkánkban sikeresek vagyunk, és egyedül is meg tudunk állni a lábunkon? Mert valakinek mi vagyunk a legnagyobb kincs a világon?

Bővebben: Nőnek lenni jó!

A top 10 kapcsolatkárosító viselkedésforma

Észrevetted, hogy milyen apróságokon múlhat egy-egy kapcsolat jövője? Néhány olyan viselkedésbeli nüanszon, amelyekre talán az összeköltözéskor nem is gondoltál. Melyek a legnagyobb kárt okozó viselkedésformák?

Bővebben: A top 10 kapcsolatkárosító viselkedésforma

5 dolog, amit biztos nem tudtál a hűtlenekről

Igaz, hogy nincs leírt meghatározása annak, hogy mi minősül megcsalásnak, a tény az, hogy a hűtlenek sokkal több kárt okoznak, mintsem, hogy ez megérje. Akár szexről van szó, akár egy csókról, az árulás, az árulás.

Bővebben: 5 dolog, amit biztos nem tudtál a hűtlenekről

Én meg Te, no és a Mi!

A statisztikák szerint a házasságok mérlege a ’70-es években volt utoljára pozitív. Ami annyit jelent, hogy azóta több házasság szűnik meg (válás és elhalálálozás okán) mint anmennyi köttetik.

Bővebben: Én meg Te, no és a Mi!

Sikeres kapcsolatot egyszer, s mindenkorra!

Eleged van abból, hogy ha visszatekintesz eddigi életedre, szánakozva nézed önmagad? Valld be, kicsit sajnálod is magad, amiért olyan szerencsétlenül alakultak a dolgok a barátoddal, barátnőddel, férjeddel, szerelmeddel. Végy egy nagy levegőt, és győzd le a kudarcaid, hogy boldog élet lehessen a jutalmad.

Bővebben: Sikeres kapcsolatot egyszer, s mindenkorra!

5 ok, amiért még mindig szingli vagy

Szerelem. Folyton csak keresed, kutatod? Évek óta nem volt melletted senki egy-két hónapnál tovább? Ha már belefáradtál, megtört a szíved, akkor nézd meg a 5 leggyakoribb hibát, amit párkereséskor elkövethetsz.

Bővebben: 5 ok, amiért még mindig szingli vagy

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!