Élet az erőszak után

A nemi erőszak az egyik legsúlyosabb bűn, amit valaki elkövethet egy másik ember sérelmére. A lelki sebeket az áldozat egész életében magában hordja. De hogy kaphatja vissza az életét az, akit megerőszakoltak?

Bővebben: Élet az erőszak után

4 jel, hogy a házasságod veszélyben van

Rengeteg cikk, gif és mém foglalkozott az utóbbi napokban Angelina Jolie és Brad Pitt válásával. A hír sokkolta a rajongókat, hiszen a dolognak semmilyen külső jele nem volt, mindig egy boldog pár érzetét keltették. Egy válás azonban soha nem történik hirtelen, egyik napról a másikra. Mindig vannak bizonyos előjelek, amelyek a válságot már kilométerekről érzékeltetik. Összegyűjtöttünk most 4 olyan figyelmeztető jelet, amelyek már azt mutatják, hogy a házasságod a szakadék szélén áll.

Bővebben: 4 jel, hogy a házasságod veszélyben van

Boldogságot, most!

A világ sajnos nem mindig rózsaszín vattacukor. Ez egyszerűen nem működhet. A dolgok néha csak úgy történnek, és mi elfelejtjük, hogy mik az igazán fontos értékek. Hirtelen már nem vagyunk annyira elégedettek. Körbenézünk, és azt látjuk, hogy mások milyen boldogok. Mi a baj velünk? Miért vagyunk olyan szerencsétlenek?

Bővebben: Boldogságot, most!

A gyász velem maradt

Ha valaki elveszít egy olyan embert, aki neki különösen kedves volt, igen nehéz feldolgozni. Ha ez a valaki a lelki társ, a szerelem, a minden, akkor pedig szinte lehetetlen. Hogyan lehet mégis átvészelni a kedves halálát? Mit lehet tenni azért, hogy az élet folytatódhasson? A szerelme elvesztéséről Tamara mesélt nekem.

Bővebben: A gyász velem maradt

Amit nem tud, az nem fáj!

Az ember társas lény, arra született, hogy valaki mással éljen, ne egyedül. Ezt mind tudjuk. De miért van az, hogy nem elégszünk meg a társunkkal? Vagy megelégszünk, de kell egy kis plusz visszaigazolás? A megcsalásról elmélkedtünk valós történetek alapján.

Bővebben: Amit nem tud, az nem fáj!

Titokban ezekre vágynak a férfiak

Sajnos nagyon sok sztereotípia tartja magát a férfiak vágyaival kapcsolatban. Ugye te is hallottad már azt, hogy a férfiak csak a női melleket akarják, jó autókat, sört és finom ételeket (a férfi szívéhez a hasán át vezet az út… stb., stb.). Megnyugtatunk, a férfinem ennél azért jóval árnyaltabb, bár a nő és az autó bizonyosan toplistás vágytárgyak.

Bővebben: Titokban ezekre vágynak a férfiak

Megcsaltam a barátnőmet 3. rész

Egy ember életében nagy szerepet játszanak a szerelmek, a nagy kapcsolatok. Ám ezen kívül mindenkinek fontosak a barátok. Egy nőnél ez hatványozottan igaz, hiszen a nagy versengésben igen nehéz megtalálni az igaz barátot. Ha már megvan, akkor viszont tűzön-vízen kitartanak egymás mellett a barátnők, mindaddig, míg egyikük be nem pasizik. A következő sorokban Éva történetét jegyeztem le.

Bővebben: Megcsaltam a barátnőmet 3. rész

Megcsaltam a barátnőmet 2. rész

Egy ember életében nagy szerepet játszanak a szerelmek, a nagy kapcsolatok. Ám ezen kívül mindenkinek fontosak a barátok. Egy nőnél ez hatványozottan igaz, hiszen a nagy versengésben igen nehéz megtalálni az igaz barátot. Ha már megvan, akkor viszont tűzön-vízen kitartanak egymás mellett a barátnők, mindaddig, míg egyikük be nem pasizik. A következő sorokban Éva történetét jegyeztem le.

Bővebben: Megcsaltam a barátnőmet 2. rész

videótár

Fogamzásgátlás tinédzserkorban

Bizonyára iszonyúan unod már a kioktatást, hogy így, meg úgy a fogamzásgátlás; óvszer, tabletta, ez, az. Te csak élni szeretnéd az életed, most vagy fiatal. Nos, akkor hallgasd csak Dr. Gyovai Gabriella szülész-nőgyógyász szakorvossal készített interjúnkat!

Először a nőgyógyásznál

Ha már tudod, és érzed, hogy elérkezett a nagy Ő, akkor felelősségteljesen kell felkészülnöd a nagy pillanatra. Jó, ha már az első együttlét előtt elmész nőgyógyászhoz. Ez egy nagyon komoly lépés azon az úton, amely a nagybetűs életbe vezet. Dr. Gyovai Gabriella nőgyógyász elmondja, hogy mi vár rád az első vizsgálaton.

A szex szerelemmel teljes

A szex szerelemmel kiegészülve válik valóban teljessé. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal beszélgettünk e témáról.

Sürgősségi fogamzásgátlás

Nem védekeztetek? Nem sikerült a védekezés? Ne ijedj meg: még mindig van 72 órád, hogy megelőzd a nem kívánt terhességet! Hazay Máté nőgyógyász szakértőnket Kerekes Borbála műsorvezető kérdezte e témában.

A tündérmesék léteznek?

Hevesi Krisztina szexuálpszichológus, szexuálterapeuta régóta segíti szakértelmével csapatunkat. Most a szerelem és a szexualitás kapcsolatáról, a beteljesülésről beszélgetett vele Kerekes Borbála műsorvezető.

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez - Dr. Timmermann Gábor

Sürgősségi fogamzásgátlás - Dr. Demendi Csaba

Szakértőnkkel a sürgésségi fogamzásgátlás legfontosebb kérdéseit vettük sorra.

Testreszabott fogamzásgátlás

Dr. Lajis Tímea segítségével járjuk körbe az egyénre szabott fogamzásgátlás szempontjait.

Mindent a fogamzásgátlásról

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálinttal.

hölgynaptár okostelefonra

 
Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!