Csábítsd el!

Csábítani nem mindig könnyű. Néha nincs hangulatod, néha úgy érzed, vannak benned félelmek, kétségek. Hogy ezeket elhessegethesd, elő kell hoznod magadból a nőstényt, a boszit, a belül lévő igazi nőt.

Bővebben: Csábítsd el!

10 film, ami a nők erejéről és az önmegvalósításról szól

Biztos te is szeretsz romantikus filmeken bőgni a barátnőiddel, sőt megnézel egy-egy akciót is a pasiddal. Ám vannak olyan filmek, amelyeket jó megnézni csak magad miatt. Összegyűjtöttük most csapatunk kedvenceit. Ezekről órákig tudunk beszélgetni és meggyőződésünk, hogy ezek gyakorolták a legnagyobb hatást a nőkre.

Bővebben: 10 film, ami a nők erejéről és az önmegvalósításról szól

Az érzelmi biztonság elsődleges a nőknél

A biztonság mindenki számára az egyik legfontosabb lelki életfeltétel. A különböző nemek különböző módon vélekednek róla, ám egy kapcsolatban mindkét fél számára fontos szempont. Sokak szerint egy kapcsolatban a bizalom mellett a másik olyan pillér, ami nélkül nem létezhetne a pár egységként. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal arra keresesük a választ, hogy mit jelent a biztonság a párkapcsolatokban a nő számára.

Bővebben: Az érzelmi biztonság elsődleges a nőknél

A biztonságot adó társ

Biztonság. A szót mindenki ismeri, mindenki használja, de nem ugyanazt jelenti mindenki számára. Az élet számos területén törekszünk a biztonságra, de vajon van-e a nemek között különbség a párkapcsolati biztonság terén. Frank Róbert pszichológussal keresem a kérdésre a választ.

Bővebben: A biztonságot adó társ

Márai Sándor – Így halunk meg egymás számára

“Már nem emlékezem telefonszámára. Csak arra emlékezem, hogy volt egy fekete kalapja, barna tollal. Aztán arra, hogy élni akartam vele, s megint, hogy egyszer meg akartam halni érette."

Bővebben: Márai Sándor – Így halunk meg egymás számára

A kockázatos szexuális magatartás a depresszió jele

Sajnos napjainkban egyre többször hallani magunk körül a depresszió szót. Ez a betegség még mindig igencsak homályba burkolózik a mindennapi ember előtt, hiába tud róla sokat az orvostudomány. Van azonban néhány meglepő jel, amelyből következtethetsz a depresszióra.

Bővebben: A kockázatos szexuális magatartás a depresszió jele

Nem jó a szerepeket felcserélni

Néha magam is megdöbbenek azon, milyen sokszor gondolok arra, hogy „nincs egy normális” férfi sem. Aztán ha kicsit körbejárom a témát, arra a következtetésre jutok, a férfiak is hasonlókat gondolhatnak. Frank Róbert szakpszichológussal keresem a választ arra a kérdésre, hogy mitől is lesz jó társ a férfi.

Bővebben: Nem jó a szerepeket felcserélni

A négy lábon álló asztal esete a szerelemmel

„A házasság egy négy lábon álló asztal.” – vallotta Füst Milán, Kossuth-díjas költő, író, esztéta. Kicsit továbbgondolva ezt, rájövünk, hogy nemcsak a házasságra igaz ez, hanem az együttélésre, a szerelmi kapcsolatra is.

Bővebben: A négy lábon álló asztal esete a szerelemmel

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!