Tartsunk szünetet!

Ez az a mondat, amiről mindenki tudja, hogy csak elodázza az elkerülhetetlent. Ez a mondat már következmény, ami után már semmi sem lehet ugyanaz.

Bővebben: Tartsunk szünetet!

Lejöttem a falvédőről

Tele vagyok emberi kapcsolatokkal. Sablonosakkal és kevésbé sablonosakkal, értékesekkel és kevésbé értékesekkel. Ha belegondolok, eddigi életem során számos embert engedtem közel magamhoz, meséltem el nekik a legféltettebb titkaimat, a legbelső félelmeimet. Cserébe pedig nem sok mindent kaptam.

Bővebben: Lejöttem a falvédőről

Az élet elrohan mellettem

Már megint lebetegedtem. Ezen az őszön már harmadszor. Mit akarok magamnak jelezni ezzel? Hogy betelt a pohár? Erre az évre már elegem van?

Bővebben: Az élet elrohan mellettem

Élet egy Ikrek jegyű férfival

Sokoldalú társ, de nem könnyű vele. Ellentétes személyiség, és eléggé nyugtalan, ami nem egyszerűsíti le a vele való együttélést. Nem szereti a tötymörgést, a gyors megoldásokat hajtja mindenben. Ha vele kezdesz, résen kell lenned, mert nem igazán tűri, ha egy nő uralkodni próbál a kapcsolatban.

Bővebben: Élet egy Ikrek jegyű férfival

Érints meg...

Az érintés az egyik legfontosabb megnyilvánulás, amit ember tehet egy másik ember felé. Mindenkinek szüksége van rá, mint egy falat kenyérre (ahogy mondani szokták). Az érintés még az egészségünkhöz is hozzájárul, fontos, hogy érezzük egymást, és akkor máris minden rendben.

Bővebben: Érints meg...

Mi a boldogság? – 3 szempont a nő szemszögéből

A boldogság nagyon szubjektív dolog. Mást jelent nekem és mást neked. Farkas Lívia szerint „A saját boldogságod kulcsára neked kell rátalálnod”. A boldogság mindenki számára elérhető dolog, olyan állapot, ami nem attól függ, ki milyen gazdag, milyen körülmények közül érkezik és hova tart. A boldogság bennünk van.

Bővebben: Mi a boldogság? – 3 szempont a nő szemszögéből

A pszichopata álarca

Évától szívszorító levelet kaptunk a napokban. Ebben elmesélte életének legutóbbi hat esztendejét, amelyet egy olyan férfival töltött, akit valaha pszichopatának, ma inkább antiszociális személyiségzavarral küzdő embernek nevezünk.

Bővebben: A pszichopata álarca

„Nekem mindig más kellett” – egy magányos nő története

Izabellát néhány éve ismertem meg egy társaságban. Már ott is kitűnt, hiszen jóval idősebb volt a többieknél. Ez persze nem baj, sőt imponált is mindenkinek, hogy milyen jó fej, itt bulizik, jól érzi magát. Aztán beszélgettünk egy kicsit.

Bővebben: „Nekem mindig más kellett” – egy magányos nő története

videótár

Fogamzásgátlás tinédzserkorban

Bizonyára iszonyúan unod már a kioktatást, hogy így, meg úgy a fogamzásgátlás; óvszer, tabletta, ez, az. Te csak élni szeretnéd az életed, most vagy fiatal. Nos, akkor hallgasd csak Dr. Gyovai Gabriella szülész-nőgyógyász szakorvossal készített interjúnkat!

Először a nőgyógyásznál

Ha már tudod, és érzed, hogy elérkezett a nagy Ő, akkor felelősségteljesen kell felkészülnöd a nagy pillanatra. Jó, ha már az első együttlét előtt elmész nőgyógyászhoz. Ez egy nagyon komoly lépés azon az úton, amely a nagybetűs életbe vezet. Dr. Gyovai Gabriella nőgyógyász elmondja, hogy mi vár rád az első vizsgálaton.

A szex szerelemmel teljes

A szex szerelemmel kiegészülve válik valóban teljessé. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal beszélgettünk e témáról.

Sürgősségi fogamzásgátlás

Nem védekeztetek? Nem sikerült a védekezés? Ne ijedj meg: még mindig van 72 órád, hogy megelőzd a nem kívánt terhességet! Hazay Máté nőgyógyász szakértőnket Kerekes Borbála műsorvezető kérdezte e témában.

A tündérmesék léteznek?

Hevesi Krisztina szexuálpszichológus, szexuálterapeuta régóta segíti szakértelmével csapatunkat. Most a szerelem és a szexualitás kapcsolatáról, a beteljesülésről beszélgetett vele Kerekes Borbála műsorvezető.

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez - Dr. Timmermann Gábor

Sürgősségi fogamzásgátlás - Dr. Demendi Csaba

Szakértőnkkel a sürgésségi fogamzásgátlás legfontosebb kérdéseit vettük sorra.

Testreszabott fogamzásgátlás

Dr. Lajis Tímea segítségével járjuk körbe az egyénre szabott fogamzásgátlás szempontjait.

Mindent a fogamzásgátlásról

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálinttal.

hölgynaptár okostelefonra

 
Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!

 

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.