TESZT - Mennyire vagy féltékeny és birtokló típus?

A féltékenység egy zöld szemű szörny, ami akkor támad, amikor a legkevésbé számítasz rá. Bizonyára tudod, hogy a bizalom kulcsfontosságú a boldog és egészséges kapcsolathoz, de néha nagyon nehéz olyan partnert találni, akiben meg lehet bízni.

Bővebben: TESZT - Mennyire vagy féltékeny és birtokló típus?

3 dolog, amitől a pasi a falra mászik

Emlékszel még a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című filmre, Kate Hudson és Matthew McConaughey főszereplésével? Abban 10 olyan dolog volt, amitől egy pasi a falra mászik, és sírva menekül.

Bővebben: 3 dolog, amitől a pasi a falra mászik

Az erőszak bárkivel megtörténhet, előzd meg!

Oldalunkon mindig igyekszünk széles körűen tájékoztatni a nagybetűs életbe vezető út akadályairól, örömteli kanyarjairól. Ám vannak olyan témák, amelyek természetüknél fogva tragikusak, nehéz őket feldolgozni. Ilyen a gyermekek elleni szexuális bántalmazás és erőszak témája is. Sajnos ez olyan gyakori az egész világon, hogy nem lehet a téma mellett elmenni. Cél kell, hogy legyen a megelőzés. Ebben leginkább a szülők, gondviselők tehetik a legtöbbet azzal, hogy gyermekeiknek megtanítják, hogy egyáltalán mivel állnak, állhatnak szemben. A szexualitással kapcsolatos nyílt kommunikáció könnyíti meg ezt. Cikkünk a megfelelő kommunikációhoz nyújt segítséget, hogy elkerülhetők legyenek a komoly lelki és testi sérülésekkel járó tragédiák.

Bővebben: Az erőszak bárkivel megtörténhet, előzd meg!

Boldogság = szex + szerelem

Egy párkapcsolatban az érzelmek és a testiség egyaránt fontos szereplők. Az, hogy melyik van előrébb a rangsorban, és az, hogy milyen e kettő viszonya egymáshoz a nőknél és a férfiaknál más és más.

Bővebben: Boldogság = szex + szerelem

20 mondat, amit feltétlenül mondj el magadnak a randi előtt

Mindjárt indulnod kell? Már felöltöztél, a sminked utolsó lépéseinél tartasz? Pont jó helyen vagy, ugyanis a következő gyakorlathoz tükörre lesz szükséged. Nem kell mást tenned ahhoz, hogy sikerüljön leküzdened az izgalmad, csak mondd el magadnak hangosan ezt a 15 mondatot. Garantáltan megerősödve lépsz majd ki az ajtón.

Bővebben: 20 mondat, amit feltétlenül mondj el magadnak a randi előtt

Megtépázott lelkek

Egy rosszul sikerült szexuális együttlét súlyos lelki problémákat okozhat, melyek orvoslása még a szakembereknek is kihívást jelent. Dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, magánorvosként, kiemelten a női lélekkel és a női hormonokkal összefüggő pszichés problémákkal foglalkozik. Praxisa során sokszor találkozik lelkileg megtépázott fiatalokkal.

Bővebben: Megtépázott lelkek

Karácsony kicsit másképp

A karácsony mindenki számára egyet jelent a szeretettel. De vajon miért ezen az egy-két napon vagyunk önzetlenek, szeretetteljesek, megbocsátók?

Bővebben: Karácsony kicsit másképp

Hiszed vagy nem?

Mire vágyik egy nő? Meg lehet ezt határozni? Ha nem is tudod biztosan, ezer százalék, hogy van erről valamilyen elképzelésed. Vajon helytállóak a feltételezéseid? Lássuk, mi az az 5 dolog, amit a férfiak többsége gondol a nőkről.

Bővebben: Hiszed vagy nem?

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!