5 tipp - Így engedd el a nyaralást egyszerűen

Nincs feszültebb várakozás annál, mint amikor a jól megérdemelt nyári pihenésed várod. Maga a nyaralás mindig jót tesz a lelkednek, a testednek, az elmédnek. De mi a helyzet azzal a tudattal, hogy mindjárt vége? A visszaállás sokszor nagyon nehéz, ám vannak trükkök, amikkel ezt igencsak megkönnyítheted. Íme, 5 tipp, amelyek segítenek elkerülni a nyaralás utáni depressziót.

Bővebben: 5 tipp - Így engedd el a nyaralást egyszerűen

Valaki szeretője lettem

„Mindig elítéltem azokat a nőket, akik felrúgva egy családot vagy egy házasságot, harmadikként furakodtak egy kapcsolatba. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer én leszek ez a harmadik.”

Bővebben: Valaki szeretője lettem

Ragyogásom rövid története

Rájöttem valamire. Igaz az a közhely, hogy egy nő akkor ragyog igazán, ha egy férfi ragyogtatja. Ezer meg ezer helyen olvastam ezt, de mindig valahogy mosolyogtam rajta. Hétvégén azonban egyedül voltam itthon, és volt egy kis időm magamra, a gondolataimra. Végigpörgettem hát az utóbbi 10 évemet.

Bővebben: Ragyogásom rövid története

Laza flörtök = laza erkölcsök?

Nyáron az öltözködésünkkel együtt vajon az erkölcseink is lazábbak? Az biztos, hogy élénkebb a szexualitásunk, jobban nyitunk a másik nem irányába. Előfordulhat, hogy egy esetleges félrelépésbe is hamarabb belemegyünk, mint máskor.

Bővebben: Laza flörtök = laza erkölcsök?

Csábítsd el!

Csábítani nem mindig könnyű. Néha nincs hangulatod, néha úgy érzed, vannak benned félelmek, kétségek. Hogy ezeket elhessegethesd, elő kell hoznod magadból a nőstényt, a boszit, a belül lévő igazi nőt.

Bővebben: Csábítsd el!

10 film, ami a nők erejéről és az önmegvalósításról szól

Biztos te is szeretsz romantikus filmeken bőgni a barátnőiddel, sőt megnézel egy-egy akciót is a pasiddal. Ám vannak olyan filmek, amelyeket jó megnézni csak magad miatt. Összegyűjtöttük most csapatunk kedvenceit. Ezekről órákig tudunk beszélgetni és meggyőződésünk, hogy ezek gyakorolták a legnagyobb hatást a nőkre.

Bővebben: 10 film, ami a nők erejéről és az önmegvalósításról szól

Az érzelmi biztonság elsődleges a nőknél

A biztonság mindenki számára az egyik legfontosabb lelki életfeltétel. A különböző nemek különböző módon vélekednek róla, ám egy kapcsolatban mindkét fél számára fontos szempont. Sokak szerint egy kapcsolatban a bizalom mellett a másik olyan pillér, ami nélkül nem létezhetne a pár egységként. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal arra keresesük a választ, hogy mit jelent a biztonság a párkapcsolatokban a nő számára.

Bővebben: Az érzelmi biztonság elsődleges a nőknél

A biztonságot adó társ

Biztonság. A szót mindenki ismeri, mindenki használja, de nem ugyanazt jelenti mindenki számára. Az élet számos területén törekszünk a biztonságra, de vajon van-e a nemek között különbség a párkapcsolati biztonság terén. Frank Róbert pszichológussal keresem a kérdésre a választ.

Bővebben: A biztonságot adó társ

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!