A szingliségről

Több egyedülálló barátnőm is van. Sokszor gombóc van a torkomban, amikor találkozunk, és szóba kerül a szerelem, a házasság. De ők mégis ragyognak, erősek. Vajon hogy csinálják? Valóban boldogok?

Bővebben: A szingliségről

Hogy fogadd el, ha Ő nem hisz a házasságban?

Minden kislány arról álmodik, hogy egyszer ő lesz a nap királynője, eljön érte a herceg fehér lovon, gyönyörű fehér ruhában mond igent a szerelmének. De mi van akkor, ha a herceg nem hisz a házasságban és a gondolattól is feláll a szőr a hátán?

Bővebben: Hogy fogadd el, ha Ő nem hisz a házasságban?

5 gyakori tévhit a szoptatásról

Amikor az első gyermekemet vártam, számtalan kérdés kavargott a fejemben az egész gyermekvállalással kapcsolatban. A legnagyobb bizonytalanság a szoptatás körül volt. Egyszerűen nem tudtam szabadulni egy-két gondolattól, amelyek bevették magukat az életembe: nem lesz elég tejem, a baba nem akar majd szopni, és ehhez hasonlók. Azóta persze majdnem mindenre választ kaptam, és a babából már egy iskolás nagylány lett.

Bővebben: 5 gyakori tévhit a szoptatásról

Így légy egészséges és boldog

Kint csodásan süt a nap, itt az alkalom, hogy a természetben tölts egy kis időt. Az elmúlt néhány hónap nem volt túl kellemes, hideg volt, és kellemetlen, nyálkás volt az időjárás. Ilyenkor az ember szeret bekuckózni, és enni,enni, enni. Általában egy csomó egészségtelen dolgot. De amikor beköszönt az igazi tavasz (már majdnem nyár), akkor eljön annak is az ideje, amikor újra egészségesek és szépek szeretnénk lenni.

Bővebben: Így légy egészséges és boldog

Túlélni vagy megélni 3. rész

Nincs az életünknek olyan szakasza, amikor ne lenne valami feladatunk önmagunkkal. Folyamatos tanulás, folyamatos egyéni-, családi krízisek építik, erősítik, vagy éppen rombolják és gyengítik identitásunkat. Hogyan tehetjük boldoggá napjainkat, és hogyan élhetjük MEG kríziseinket? A válasz egyszerű, a kivitelezés viszont már problematikus. SZAKÍTUNSUNK IDŐT MAGUNKRA!

Bővebben: Túlélni vagy megélni 3. rész

Túlélni vagy megélni 2. rész

Nincs az életünknek olyan szakasza, amikor ne lenne valami feladatunk önmagunkkal. Folyamatos tanulás, folyamatos egyéni-, családi krízisek építik, erősíti, vagy éppen rombolják és gyengítik identitásunkat. Hogyan tehetjük boldoggá napjainkat, és hogyan élhetjük MEG kríziseinket? A válasz egyszerű, a kivitelezés viszont már problematikus. SZAKÍTUNSUNK IDŐT MAGUNKRA!

Bővebben: Túlélni vagy megélni 2. rész

Túlélni vagy megélni 1. rész

Nincs az életünknek olyan szakasza, amikor ne lenne valami feladatunk önmagunkkal. Folyamatos tanulás, folyamatos egyéni-, családi krízisek építik, erősítik, vagy éppen rombolják és gyengítik identitásunkat. Hogyan teheted boldoggá napjaidat, és hogyan élheted MEG kríziseidet? A válasz egyszerű, a kivitelezés viszont már problematikus. SZAKÍTS IDŐT MAGADRA!

Bővebben: Túlélni vagy megélni 1. rész

Te megtaláltad már a lelki társad?

Arisztophanész szerint az emberek egykor gömb alakú lények voltak, két félgömbből álltak. Ez a két félgömb keresi egymást a világban. Csak akkor lehetünk boldogok, ha megtaláltuk azt a másik félgömböt, akivel egy egészet alkotunk. Te megtaláltad már?

Bővebben: Te megtaláltad már a lelki társad?

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!