Élet egy Bika jegyű férfival

Erős fizikum, nagy lelkierő jellemzi, ez pedig minden nő számára vonzóvá teszi őt. Ha kifogsz egy Bika férfit, tudnod kell, hogy nem kezd viszonyt bárkivel csak úgy, mindent kétszer meggondol, de a döntései sokszor nem jók. Könnyen kijön a sodrából, emiatt pedig sokat hibázik.

Bővebben: Élet egy Bika jegyű férfival

Élet egy Kos jegyű férfival

Ha egy Kos jegyű férfit sodor eléd a sors, ragadd meg. A Kosok ugyanis ideális férjek és kiváló szeretők. Ha pedig barátra van szükséged, a legjobb egy Kos jegyű partner. Azonban tudnod kell róla, hogy szeret uralni másokat, és nem nagyon tűri az ellentmondásokat.

Bővebben: Élet egy Kos jegyű férfival

Szállj fel a lélekvonatra végre!

Te is csak olyan vagy, mint a többi? Elsiklasz a részletek felett, beéred a majdnem jóval, és nem foglalkozol a lélekkel? Pedig végre kellene!

Bővebben: Szállj fel a lélekvonatra végre!

Boldogság, gyere haza!

Egész életünkben egy bizonyos dologra törekszünk – mármint érzelmileg: a boldogságra. Az, hogy kinek mit jelent, más és más, de az, hogy mind ezt akarjuk, kétségtelen. Vannak, akik megtalálják ezt abban, hogy meglelik a lelki békéjüket, vannak azonban, akiknek nem elég lelkileg boldognak lenni, hajtják a testi boldogságot is. És a végén beérik csak azzal is.

Bővebben: Boldogság, gyere haza!

Igaz szerelem helyett játszmázás?

Belépsz a bárba, rengeteg ember. A feromonok csak úgy szállnak a levegőben, szinte vágni lehet a vágyakozást és a vadászat okozta örömérzést. De mi történik itt?

Bővebben: Igaz szerelem helyett játszmázás?

Függő voltam, most már tudom

Gréti teljesen hétköznapi életre vágyott. Szerelemre, társra, olyan férfira, akivel minden csodaszép. A történetét egy kávé mellett mesélte el.

Bővebben: Függő voltam, most már tudom

Kipukkadt, mint egy szappanbuborék

Hazamentem munka után, de nem volt sehol, felszívódott. Mintha soha ott se lett volna. Mintha az egészet csak képzeltem volna. Minden holmiját magával vitte. Kipakolta a szekrényét, a fürdőszobát és még telefonon sem értem el. A Facebookon már nem voltunk ismerősök, és amikor rákerestem a profiljára, az állt ott, hogy egyedülálló. Így tudtam meg, hogy szakítottunk.

Bővebben: Kipukkadt, mint egy szappanbuborék

Nem adom a férjem!

Megértelek, ezt el kell hinned nekem. Megértem, hogy megtetszett a kiegyensúlyozott életem, a családom, a gyerekeim és az a tény, hogy van egy férfi, aki a családjának él. Hidd el, nem hibáztatlak, amiért magadnak akarod mindezt. De egy dolgot tudnod kell: nem akarhatod azonnal! Ki kell várnod a te időd. Azt a pillanatot, amikor már elmondhatod magadról, hogy megdolgoztál azért, amid van.

Bővebben: Nem adom a férjem!

videótár

Fogamzásgátlás tinédzserkorban

Bizonyára iszonyúan unod már a kioktatást, hogy így, meg úgy a fogamzásgátlás; óvszer, tabletta, ez, az. Te csak élni szeretnéd az életed, most vagy fiatal. Nos, akkor hallgasd csak Dr. Gyovai Gabriella szülész-nőgyógyász szakorvossal készített interjúnkat!

Először a nőgyógyásznál

Ha már tudod, és érzed, hogy elérkezett a nagy Ő, akkor felelősségteljesen kell felkészülnöd a nagy pillanatra. Jó, ha már az első együttlét előtt elmész nőgyógyászhoz. Ez egy nagyon komoly lépés azon az úton, amely a nagybetűs életbe vezet. Dr. Gyovai Gabriella nőgyógyász elmondja, hogy mi vár rád az első vizsgálaton.

A szex szerelemmel teljes

A szex szerelemmel kiegészülve válik valóban teljessé. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal beszélgettünk e témáról.

Sürgősségi fogamzásgátlás

Nem védekeztetek? Nem sikerült a védekezés? Ne ijedj meg: még mindig van 72 órád, hogy megelőzd a nem kívánt terhességet! Hazay Máté nőgyógyász szakértőnket Kerekes Borbála műsorvezető kérdezte e témában.

A tündérmesék léteznek?

Hevesi Krisztina szexuálpszichológus, szexuálterapeuta régóta segíti szakértelmével csapatunkat. Most a szerelem és a szexualitás kapcsolatáról, a beteljesülésről beszélgetett vele Kerekes Borbála műsorvezető.

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez - Dr. Timmermann Gábor

Sürgősségi fogamzásgátlás - Dr. Demendi Csaba

Szakértőnkkel a sürgésségi fogamzásgátlás legfontosebb kérdéseit vettük sorra.

Testreszabott fogamzásgátlás

Dr. Lajis Tímea segítségével járjuk körbe az egyénre szabott fogamzásgátlás szempontjait.

Mindent a fogamzásgátlásról

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálinttal.

hölgynaptár okostelefonra

 
Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!

 

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.