Mire vágynak titokban a férfiak?

Hiába hisszük azt mi, nők, hogy a férfiak elsőszámú vágyai más nőkkel kapcsolatosak, ez nem így van. Persze biztosan bármelyik férfi kipróbálná a szexet több nővel, vagy akár egy szépséges idegennel, ám a fantáziájuk központja mégiscsak a saját szerelmük.

Bővebben: Mire vágynak titokban a férfiak?

Orgazmusproblémák, rejtett okok

Azt mondják, mindenre létezik megfelelő megoldás. Ez attól, akinek a gyönyör elérésével vannak problémái, igencsak nagy türelmet vár el. Ebben az esetben ugyanis még az is késő, ha a megoldás azonnal érkezik.

Bővebben: Orgazmusproblémák, rejtett okok

Milyenek a boldog párok?

Vannak körülötted boldog párok? Kíváncsi vagy, hogy tartanak ki egymás mellett éveken át? A látszat nem minden – sokkal több van egy boldog párkapcsolat mögött, mint amennyit a szemeddel észlelsz.

Bővebben: Milyenek a boldog párok?

Élet egy Szűz jegyű férfival

Hűvös megjelenése érzékeny belsőt takar. Nagyon megfontolt és lelkiismeretes. Ezt elvárja a választottjától is, ezért nem bonyolódik végeláthatatlan kalandokba, jobban vonzza a kiszámíthatóság.

Bővebben: Élet egy Szűz jegyű férfival

Szingliség vs. párkapcsolat – 5 különbség pro és kontra

Szinglinek lenni egy bizonyos szintig nagyon vonzó dolog. Azt csinálsz, amit csak akarsz, akkor és azzal, amikor csak akarod. Nincsenek elvárások, és nem kell megfelelned senkinek, kizárólag magadnak. A párkapcsolat ezzel szemben már jár némi lemondással, ugyanakkor szuper érzés, hogy nem vagy többé egyedül, szerethetsz és szerethetnek.

Bővebben: Szingliség vs. párkapcsolat – 5 különbség pro és kontra

Amikor semmi sem jó – a depresszió

Beléptem valami nagyon sötét helyre. A megfelelési kényszer szobájába, ahol mindennek tökéletesnek kell lennie, de mégsem elég jó semmi.

Bővebben: Amikor semmi sem jó – a depresszió

A szingli-lét árnyoldala – nehéz az újrakezdés

Ha valaki sok éve él egyedül, megszokja a magányt. Ha jól használja ki, még meg is szereti, és lehet, hogy nehezen akarná feladni. A szingli-lét nem mindig borzalmas, sokszor inkább maradunk egyedül, semmint egy akármilyen kapcsolatban legyünk.

Bővebben: A szingli-lét árnyoldala – nehéz az újrakezdés

Nem vesz észre? Tegyél érte!

A kiszemelted észre sem vesz? Nem kell ennek így maradnia. Vannak trükkök, amelyekkel kicsit segíthetsz a természetnek. Nem olyan nehéz, mint amilyennek hangzik.

Bővebben: Nem vesz észre? Tegyél érte!

videótár

Fogamzásgátlás tinédzserkorban

Bizonyára iszonyúan unod már a kioktatást, hogy így, meg úgy a fogamzásgátlás; óvszer, tabletta, ez, az. Te csak élni szeretnéd az életed, most vagy fiatal. Nos, akkor hallgasd csak Dr. Gyovai Gabriella szülész-nőgyógyász szakorvossal készített interjúnkat!

Először a nőgyógyásznál

Ha már tudod, és érzed, hogy elérkezett a nagy Ő, akkor felelősségteljesen kell felkészülnöd a nagy pillanatra. Jó, ha már az első együttlét előtt elmész nőgyógyászhoz. Ez egy nagyon komoly lépés azon az úton, amely a nagybetűs életbe vezet. Dr. Gyovai Gabriella nőgyógyász elmondja, hogy mi vár rád az első vizsgálaton.

A szex szerelemmel teljes

A szex szerelemmel kiegészülve válik valóban teljessé. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal beszélgettünk e témáról.

Sürgősségi fogamzásgátlás

Nem védekeztetek? Nem sikerült a védekezés? Ne ijedj meg: még mindig van 72 órád, hogy megelőzd a nem kívánt terhességet! Hazay Máté nőgyógyász szakértőnket Kerekes Borbála műsorvezető kérdezte e témában.

A tündérmesék léteznek?

Hevesi Krisztina szexuálpszichológus, szexuálterapeuta régóta segíti szakértelmével csapatunkat. Most a szerelem és a szexualitás kapcsolatáról, a beteljesülésről beszélgetett vele Kerekes Borbála műsorvezető.

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez - Dr. Timmermann Gábor

Sürgősségi fogamzásgátlás - Dr. Demendi Csaba

Szakértőnkkel a sürgésségi fogamzásgátlás legfontosebb kérdéseit vettük sorra.

Testreszabott fogamzásgátlás

Dr. Lajis Tímea segítségével járjuk körbe az egyénre szabott fogamzásgátlás szempontjait.

Mindent a fogamzásgátlásról

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálinttal.

hölgynaptár okostelefonra

 
Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!

 

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.