„Mindig is férjhez akartam menni”

Nemrég megismerhetted Ziát, aki soha nem akar, és nem is akart férjhez menni. Most elolvashatod Annamari gondolatait a témában.

Bővebben: „Mindig is férjhez akartam menni”

Véletlenek nincsenek

„Sokat gondolkodom azon, hogy miként alakult volna a sorsom, ha nem találkozunk. Vajon ugyanúgy lenne két gyerekem, csak mástól? Ugyanúgy éreznék iránta is? Elképzelni sem tudom, milyen lenne egy másik élet, de valahogy a zsigereimből nem vágyom rá.” Zia gondolatait jegyeztem le.

Bővebben: Véletlenek nincsenek

Ne sírj, nem vagy te kislány!

Hogy milyen az igazi férfi, mindenkinek mást jelent. A sztereotípiák szerint az igazi férfi erős, domináns, magabiztos, uralkodik magán, nem sír és nem jár szűrővizsgálatokra.

Bővebben: Ne sírj, nem vagy te kislány!

Levél magamnak

Neked is voltak már olyan gondolataid, amelyekről úgy érezted, hogy sokkal jobb lett volna, ha a 10-20 évvel ezelőtti éned is tud róluk? Szívesen figyelmeztetted volna magad, felhívtad volna a figyelmed a döntések súlyosságára, és arra, hogy hogyan kell élvezni az életet? Íme, az én levelem a 16 éves önmagamhoz.

Bővebben: Levél magamnak

Érzelmi csapda

Az emberi kapcsolatok – sajnos – többnyire játszmákra épülnek. Egyre kevesebb olyan őszinte megnyilvánulást látunk magam körül, amire azt mondhatjuk, „hálás vagyok érte”. Most kivételesen nem a szerelem, hanem a barátság és az ezzel összefüggő érzelmi csapda az, ami foglalkoztat.

Bővebben: Érzelmi csapda

A család – múlt idő

Hadd mondjak el egy történetet. Nem épp egy szép esti mese, de igaz történet. Sajnos egyre több hasonló esetről hallok mostanában, és ez nagyon elkeserítő. Gábor története.

Bővebben: A család – múlt idő

Ő az enyém! És? Kit érdekel?

Van szerelmed? Esetleg már együtt is éltek, vagy netán már házasságot is kötöttetek? Ugye, hogy nem lenne jó érzés, ha valaki csak úgy elszeretné tőled őt? Pedig sajnos ez a jelenség gyakoribb, mint gondolnád.

Bővebben: Ő az enyém! És? Kit érdekel?

Hagyj most már békén!

Ha belenézek a tükörbe, önmagamat látom, a ráncos arcom, és azon tűnődöm, mikor lettem ennyire öreg. Szinte fájnak a gondolatok, mert emlékekké formálódnak egy pillanat alatt. Eszembe jutnak az átsírt éjszakák, a rettegésben töltött órák. A kérdések, amelyek cikáznak a fejemben: „Hol lehetsz most?”, „Kivel?”, „Miért?”.

Bővebben: Hagyj most már békén!

videótár

Fogamzásgátlás tinédzserkorban

Bizonyára iszonyúan unod már a kioktatást, hogy így, meg úgy a fogamzásgátlás; óvszer, tabletta, ez, az. Te csak élni szeretnéd az életed, most vagy fiatal. Nos, akkor hallgasd csak Dr. Gyovai Gabriella szülész-nőgyógyász szakorvossal készített interjúnkat!

Először a nőgyógyásznál

Ha már tudod, és érzed, hogy elérkezett a nagy Ő, akkor felelősségteljesen kell felkészülnöd a nagy pillanatra. Jó, ha már az első együttlét előtt elmész nőgyógyászhoz. Ez egy nagyon komoly lépés azon az úton, amely a nagybetűs életbe vezet. Dr. Gyovai Gabriella nőgyógyász elmondja, hogy mi vár rád az első vizsgálaton.

A szex szerelemmel teljes

A szex szerelemmel kiegészülve válik valóban teljessé. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal beszélgettünk e témáról.

Sürgősségi fogamzásgátlás

Nem védekeztetek? Nem sikerült a védekezés? Ne ijedj meg: még mindig van 72 órád, hogy megelőzd a nem kívánt terhességet! Hazay Máté nőgyógyász szakértőnket Kerekes Borbála műsorvezető kérdezte e témában.

A tündérmesék léteznek?

Hevesi Krisztina szexuálpszichológus, szexuálterapeuta régóta segíti szakértelmével csapatunkat. Most a szerelem és a szexualitás kapcsolatáról, a beteljesülésről beszélgetett vele Kerekes Borbála műsorvezető.

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez - Dr. Timmermann Gábor

Sürgősségi fogamzásgátlás - Dr. Demendi Csaba

Szakértőnkkel a sürgésségi fogamzásgátlás legfontosebb kérdéseit vettük sorra.

Testreszabott fogamzásgátlás

Dr. Lajis Tímea segítségével járjuk körbe az egyénre szabott fogamzásgátlás szempontjait.

Mindent a fogamzásgátlásról

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálinttal.

hölgynaptár okostelefonra

 
Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!

 

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.