Nem adom a férjem!

Megértelek, ezt el kell hinned nekem. Megértem, hogy megtetszett a kiegyensúlyozott életem, a családom, a gyerekeim és az a tény, hogy van egy férfi, aki a családjának él. Hidd el, nem hibáztatlak, amiért magadnak akarod mindezt. De egy dolgot tudnod kell: nem akarhatod azonnal! Ki kell várnod a te időd. Azt a pillanatot, amikor már elmondhatod magadról, hogy megdolgoztál azért, amid van.

Bővebben: Nem adom a férjem!

Neked, aki azt gondolta, egy senki vagyok

Úgy érzem magam, mint egy leláncolt ember, aki mozdulni sem bír. Még mindig magamban hordalak, holott már rég ki kellett volna adjalak a világnak, hogy azt tegyenek veled, amit akarnak. Megérdemelnéd, de tudom, hogy téged ez nem érdekel, és legszívesebben még mélyebbre tolnád a szívemben a kést.

Bővebben: Neked, aki azt gondolta, egy senki vagyok

Ha megtörténik az „első”

A mai világ sajnos nem kedvez a meghittségnek, a szexuális együttlét valódi megélésének. Főleg a fiatalok hordozzák ennek negatív következményeit. Egy rosszul sikerült szexuális együttlét ugyanis súlyos lelki problémák gyökere lehet. Ennek orvoslása igen nagy kihívás még a szakavatott pszichoterapeuta számára is. Dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, és magánorvosként főleg a női lélekkel és a női hormonokkal összefüggő pszichés problémákkal foglalkozik. A rendelésein sajnos igen gyakori vendégek olyan fiatalok, akik az első szexuális élményük miatt lelkileg megtépázottan kerülnek hozzá.

Bővebben: Ha megtörténik az „első”

A bizalom mellett a biztonság a legfontosabb

Sokszor volt már arról szó oldalunkon, hogy egy kapcsolatban milyen fontos a biztonság. Az érzelmi biztonság és a bizalom egy kapcsolat két legfontosabb pillére. Ez az a lelki életfeltétel, amelyet mindkét nem különböző módon él meg, de mindenki számára nagy jelentőséggel bír.  Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal most a női oldalt vizsgáltuk.

Bővebben: A bizalom mellett a biztonság a legfontosabb

Engedd el!

Egy igen mozgalmas nyár áll mögöttünk. Egy igazi érzelmi hullámvasút. Ahogy ezt írom, máris hiányzik a sok napsütés, a vízpart és a sok nyári élmény. Ilyenkor, ősz kezdetén a természet elcsendesedik, ám bennünk hatalmas energiák szabadulnak fel, amelyek a lelkünk legmélyén pihentek, és most csak arra várnak, hogy megéljük őket, illetve, hogy elengedjük a múlt fájdalmait.

Bővebben: Engedd el!

Menekülj!

Az erőszakos magatartás egy kapcsolatban megengedhetetlen. Az erőszak lehet fizikai, verbális és szexuális. Ahol pedig mindhármat el kell szenvednie valakinek, az egyenesen borzalmas, hiszen egész életére kihathat. Daniella (eredeti nevét nem írhatjuk le) története.

Bővebben: Menekülj!

A gyermekbántalmazások legtöbbször a családban történnek

A gyermekek ellen irányuló erőszak minden esetben indokolatlan, soha nem lehet arra ok, hogy egy kisgyermek bármilyen bántalmazást elszenvedjen. Ennek ellenére sajnos többen halnak bele, mint valamilyen rosszindulatú betegségbe. Dr. Csorba Roland a Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtudományi Centrum Általános Orvostudományi Kar Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika szülész-nőgyógyásza, 2006-ban „A fiatalkorúakkal szemben elkövetetett szexuális bántalmazások” címmel írta meg az egyetemi doktori disszertációját. Idén hasonló címmel védte meg a habilitációs értekezését is. Most erről a mindenkit érzékenyen érintő témáról beszélgettünk.

Bővebben: A gyermekbántalmazások legtöbbször a családban történnek

Szentek nincsenek, csak álszentek

A munkám miatt rengeteget lógok a neten, kutatok, keresek, tapasztalatokat gyűjtök. A mai világ áldozatairól alkotok magamban véleményt, és ez sajnos nagyon sokszor nem pozitív. Elkeseredek azon, mennyit hazudnak, és milyen manipulatívak az emberek. Mostanában nagyon sokat olvasok az egyedülállók, a szinglik által posztolt „valóságról”, nézek képeket az Instagram-életről, amit alkottak maguknak. Boldognak látszanak, de az egész mögött mégis egy mély szomorúságot érezni.

Bővebben: Szentek nincsenek, csak álszentek

videótár

Fogamzásgátlás tinédzserkorban

Bizonyára iszonyúan unod már a kioktatást, hogy így, meg úgy a fogamzásgátlás; óvszer, tabletta, ez, az. Te csak élni szeretnéd az életed, most vagy fiatal. Nos, akkor hallgasd csak Dr. Gyovai Gabriella szülész-nőgyógyász szakorvossal készített interjúnkat!

Először a nőgyógyásznál

Ha már tudod, és érzed, hogy elérkezett a nagy Ő, akkor felelősségteljesen kell felkészülnöd a nagy pillanatra. Jó, ha már az első együttlét előtt elmész nőgyógyászhoz. Ez egy nagyon komoly lépés azon az úton, amely a nagybetűs életbe vezet. Dr. Gyovai Gabriella nőgyógyász elmondja, hogy mi vár rád az első vizsgálaton.

A szex szerelemmel teljes

A szex szerelemmel kiegészülve válik valóban teljessé. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal beszélgettünk e témáról.

Sürgősségi fogamzásgátlás

Nem védekeztetek? Nem sikerült a védekezés? Ne ijedj meg: még mindig van 72 órád, hogy megelőzd a nem kívánt terhességet! Hazay Máté nőgyógyász szakértőnket Kerekes Borbála műsorvezető kérdezte e témában.

A tündérmesék léteznek?

Hevesi Krisztina szexuálpszichológus, szexuálterapeuta régóta segíti szakértelmével csapatunkat. Most a szerelem és a szexualitás kapcsolatáról, a beteljesülésről beszélgetett vele Kerekes Borbála műsorvezető.

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez - Dr. Timmermann Gábor

Sürgősségi fogamzásgátlás - Dr. Demendi Csaba

Szakértőnkkel a sürgésségi fogamzásgátlás legfontosebb kérdéseit vettük sorra.

Testreszabott fogamzásgátlás

Dr. Lajis Tímea segítségével járjuk körbe az egyénre szabott fogamzásgátlás szempontjait.

Mindent a fogamzásgátlásról

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálinttal.

hölgynaptár okostelefonra

 
Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!

 

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.