A gyönyörű haj és bőr 6 titka

Száraz bőr, repedezett ajkak, fénytelen haj? A nyár megvisel bennünket, hiába kedveljük annyira. Van azonban 6 fontos segédlet, amit ha alkalmazol, nyomtalanul tűnik el minden sérülés, ennek köszönhetően pedig a hajad és a bőröd ragyogni fog.

Bővebben: A gyönyörű haj és bőr 6 titka

A gyors és fájdalommentes botox

A botulinum toxin, amit a hétköznapi nyelvben csak botoxnak hívunk, egy  baktérium által termelt exotoxin.  Az orvosi gyakorlatban különböző görcsös izomelváltozásokra használták először. Sokkal később kezdte el a szépségipar is használni.

Bővebben: A gyors és fájdalommentes botox

Ezért nem múlik el a pattanás nyomtalanul

A pattanások, az akné nemcsak a tinédzserek életét keseríti meg, és rengeteg tévhit kering a felnőttkori pattanásokról is. Az egyik legrosszabb bennük, hogy hiába tűnik el maga a csúfság idővel, sokszor sebhelyet hagy maga után. De mi ennek az oka és mit lehet tenni ellene? A Huffington Post két New York-i bőrgyógyász segítségével összeszedte a legfontosabb tudnivalókat.

Bővebben: Ezért nem múlik el a pattanás nyomtalanul

Hogyan légy szexi?

Mindenki szeretné a maximumot nyújtani, sőt még annál is többet, ha szépségről van szó. Az időjárás, a rohanó életmód azonban kiszakíthat szépségápolási rutinodból, és csak a tűzoltás marad. Fogadd meg tippjeinket, melyekkel garantált a szuper eredmény!

Bővebben: Hogyan légy szexi?

Szabadulj meg a csúf striáktól!

De még mennyire, sőt, megfelelő folyadékokkal, vagy éppen bizonyos italok kihagyásával megszabadulhatunk a bőrünket elcsúfító, zavaró striáktól!

Bővebben: Szabadulj meg a csúf striáktól!

Így lesz selymesen puha a hajad!

A gyönyörűen csillogó és puha hajért ugyan tenni kell, de bárki számára elérhető, akár fodrász segítsége nélkül. Elborzadva állsz a tükör előtt minden hajmosás után? Hajad fénytelen és töredezik? Nem kell rögtön az olló után nyúlni, sem a fodrászod számát tárcsázni.

Bővebben: Így lesz selymesen puha a hajad!

Az ujjaidba kerülhet a szép köröm!

A nem megfelelően alkalmazott készítmények okozzák a legnagyobb bajt, de a profi termékek sem jelentenek feltétlenül garanciát. Allergia bármikor, bárkinél jelentkezhet, a lényeg, hogy vegye komolyan a tüneteket!

Bővebben: Az ujjaidba kerülhet a szép köröm!

A nők napi 55 percet csak ezzel foglalkoznak! Te is?

altAz ideálistól a valós testképig közvélemény-kutatásának eredményei szerint a nők átlagosan napi 55 percet foglalkoznak a külsejükkel. Ha ezt felszorozzuk, kiderül, hogy évente mintegy két hetet fordítanak megjelenésükre.

Bővebben: A nők napi 55 percet csak ezzel foglalkoznak! Te is?

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!