A nemi úton terjedő betegségekről

A nemi úton terjedő betegségeket bárki elkaphatja. Ez nem függ szexuális orientáltságtól, sem társadalmi hovatartozástól. A szűrés elengedhetetlen akkor is, ha monogám kapcsolatban élünk. Még ha úgy is gondoljuk, hogy mi biztonságos szexuális életet élünk, valójában nincs biztonságos szexuális élet.

Bővebben: A nemi úton terjedő betegségekről

4 meglepő tény a kellemetlen szagokról és fertőzésekről

Kellemetlen és kínos beszédtéma, de mivel majdnem minden nőt érint élete során legalább egyszer, fontos beszélni róla. A hüvely gombás fertőzései és a kellemetlen szagok komoly problémák forrásai lehetnek, lássuk, hogyan szabadulhatsz meg tőlük, hogy újra jól érezd magad a bőrödben.

Bővebben: 4 meglepő tény a kellemetlen szagokról és fertőzésekről

Nem csak a Fognyűvő Manócska miatt kell fogat mosni!

Az ember egyik legszebb ékszere a mosolya. Persze ez csúnya fogakkal inkább csak vicsorgásnak hat. A rossz szájhigiéné azonban nemcsak a fogak romlásához vezet, hanem nagyobb a valószínűsége annak, hogy a humán papillomavírus, azaz a HPV szaporodásnak indul a szájüregben. Ijesztő, igaz?

Bővebben: Nem csak a Fognyűvő Manócska miatt kell fogat mosni!

Szeresd a menstruációt!

Attól kezdve, hogy egy fiatal lány elkezd menstruálni, azonnal utálja az egészet. Sokan felkelni sem akarnak az első napokban. Pedig a menstruáció jó. De miért is?

Bővebben: Szeresd a menstruációt!

Ahogy az anya, úgy a lánya?

A menstruáció női létünk talán legáltalánosabb velejárója, mégis nagyon ritkán beszélünk róla nyíltan. Negatív élményeink persze elnyomják az esetleges pozitív tapasztalásokat, így leginkább a fájdalmas görcsök, a premenstruációs szindróma és egyéb negatívumok szerepelnek azon a listán, amelyet egy kislány először megismer a menzeszről.

Bővebben: Ahogy az anya, úgy a lánya?

Görcsoldó fürdő recept


A menstruáció előtti pár napban tapasztalható fájdalmas görcsöket a gyógynövények erejével is enyhítheted. Íme egy görcsoldó, lazító, gyógynövényes fürdő receptje.

Bővebben: Görcsoldó fürdő recept

Szeretjük még a férfias férfit?

Tudjuk, mi is az, ha valaki retroszexuális? Manapság a metroszexualitás több hangsúlyt kapott, de vajon jobb-e, ha valaki ,,retró”?

Bővebben: Szeretjük még a férfias férfit?

Vigyázat, ezek a betegségek nem csak szexuális úton terjednek!

A járványos betegségek terjedésének módja rendkívül szerteágazó. A légúti, cseppfertőzéssel terjedő betegségeket mindenki ismeri, hiszen a tüneteit nem csak a beteg, hanem környezete is észleli. Egyszerű a gyomor-bélcsatorna tartalmával terjedő betegségek tüneteit is felismerni.

Bővebben: Vigyázat, ezek a betegségek nem csak szexuális úton terjednek!

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!