Te megtaláltad már a lelki társad?

Arisztophanész szerint az emberek egykor gömb alakú lények voltak, két félgömbből álltak. Ez a két félgömb keresi egymást a világban. Csak akkor lehetünk boldogok, ha megtaláltuk azt a másik félgömböt, akivel egy egészet alkotunk. Te megtaláltad már?

Bővebben: Te megtaláltad már a lelki társad?

A mindent eldöntő találkozás - Először a nőgyógyásznál

Emlékszem még a váró illatára is. Anyukámmal mentem. Az ő nőgyógyászához, Tibi bácsihoz. Mindig csak így hívtuk, mert Anya nagyon hálás volt neki, hogy mindig úgy odafigyelt rá. Én is ezzel a bizalommal léptem a rendelőjébe, és soha egy pillanatra sem féltem. Te voltál már nőgyógyásznál? Lássuk, mi vár rád az első vizsgálaton.

Bővebben: A mindent eldöntő találkozás - Először a nőgyógyásznál

Ahogy az anya, úgy a lánya?

A menstruáció női létünk talán legáltalánosabb velejárója, mégis nagyon ritkán beszélünk róla nyíltan. Negatív élményeink persze elnyomják az esetleges pozitív tapasztalásokat, így leginkább a fájdalmas görcsök, a premenstruációs szindróma és egyéb negatívumok szerepelnek azon a listán, amelyet egy kislány először megismer a menzeszről.

Bővebben: Ahogy az anya, úgy a lánya?

Libidógyilkosok - Mit NE igyál a randin, ha nem akarsz kudarcot vallani?

Bizonyára tapasztaltad már, hogy egy pohár vörösbor után bátrabbnak érzed magad a partnered társaságában. De ha kikéred a második és a harmadik pohárral is, biztos, hogy agyonütöd az est további részét. Lássuk, milyen italokat érdemes fogyasztanod, és melyeket nem, hogy az éjszakád biztosan felejthetetlen élmény legyen.

Bővebben: Libidógyilkosok - Mit NE igyál a randin, ha nem akarsz kudarcot vallani?

7 tipp, hogy imádd a reggeleket

Ugye szerinted is nagyon fontos, hogy egy-egy napunk hogyan indul. Ez sok mindentől függ, de szerintem főleg attól, hogy milyen a hangulatunk ébredés után. Ködös, borongós, napos, madárcsicsergős, jókedvű vagy rosszkedvű? Van 7 tippem, hogy garantáltan a reggel legyen a kedvenc napszakod

Bővebben: 7 tipp, hogy imádd a reggeleket

3 kényeztető szépségrecept

Nemsokára kopogtat a tavasz, itt az ideje, hogy felkészítsd a bőröd a fogadására. Tetőtől talpig megújulhatsz csapatunk legújabb szépségápolási favoritjaival. Mindhárom recept kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, így biztos lehetsz benne, hogy a bőrödnek a legjobb ápolást adod. Ráadásul minden megtalálható az otthonodban is.

Bővebben: 3 kényeztető szépségrecept

4 mantra csak Neked, hogy kiegyensúlyozott nő lehess

Hétvégén részt vettem egy női jóga-műhelyen, ahol a női élet ciklikusságáról hallgathattam egy remek előadást, beszélgettünk is, és sok jógagyakorlatot is végeztünk, amelyek direkt a női testre szabott ászanák. Az előadás egyik témája az volt, hogy a mai modern nő milyen kevés énidőt szakít magának, milyen sok szerepben kell megfelelnie.

Bővebben: 4 mantra csak Neked, hogy kiegyensúlyozott nő lehess

7 szörnyű igazság a cukorról

Imádjuk az édességet! Kár tagadni, odavagyunk érte. Nem gondolkodunk, ha egy kocka csokiról vagy egy szelet tortáról van szó. Tudjuk, hogy nem egészséges, de a fogyókúránk előbb visszatart, mint azok a tények, amelyek a cukor egészségre káros hatásairól szólnak. Lássunk most 7 olyan igazságot, amelyből kiderül, miért nem szabad cukrot fogyasztanunk.

Bővebben: 7 szörnyű igazság a cukorról

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!