A nők 5 legveszélyesebb ellensége

A nők és a férfiak nemcsak külsejükben különböznek, hanem az egészségüket és az arra kockázatot jelentő tényezőket tekintve is. Tudod, hogy milyen veszélyek jelentik a legnagyobb kockázatot a nők egészségére? Olvass tovább, most megmutatjuk az 5 legveszélyesebb ellenséget.

Bővebben: A nők 5 legveszélyesebb ellensége

Kisokos - Így szabadulhatsz a menstruációs görcsöktől

Bizonyára neked is volt már olyan kellemetlen élményed menzesz alatt, ami erős görcsök vagy fájdalom formájában jelentkezett. Íme most néhány olyan tipp, amellyel legyőzheted a menstruációs fájdalmat.

Bővebben: Kisokos - Így szabadulhatsz a menstruációs görcsöktől

Így csökkentheted 25%-kal a mellrák kialakulásának kockázatát!

Sokan azt hiszik, hogy a rák, mint egy időzített bomba várja, hogy taroljon ok nélkül, de kutatások azt mutatják, hogy a táplálkozási szokások sokkal fontosabbak, mint gondolnánk. Egy izgalmas új kutatás azt bizonyítja, hogy jelentős hatással lehet az emlőrák kockázatára az, hogy mennyire egészségesek az étkezési szokásaid.

Bővebben: Így csökkentheted 25%-kal a mellrák kialakulásának kockázatát!

Az érzelmi biztonság elsődleges a nőknél

A biztonság mindenki számára az egyik legfontosabb lelki életfeltétel. A különböző nemek különböző módon vélekednek róla, ám egy kapcsolatban mindkét fél számára fontos szempont. Sokak szerint egy kapcsolatban a bizalom mellett a másik olyan pillér, ami nélkül nem létezhetne a pár egységként. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal arra keresesük a választ, hogy mit jelent a biztonság a párkapcsolatokban a nő számára.

Bővebben: Az érzelmi biztonság elsődleges a nőknél

Mítoszok az egészségről, amit már véletlenül sem kell elhinned

Külföldi oldalakat böngészve találtunk rá néhány olyan egészségügyi tévhitre, amelyeknek egy jó részét bizony még mi is elhittük.

Bővebben: Mítoszok az egészségről, amit már véletlenül sem kell elhinned

A biztonságot adó társ

Biztonság. A szót mindenki ismeri, mindenki használja, de nem ugyanazt jelenti mindenki számára. Az élet számos területén törekszünk a biztonságra, de vajon van-e a nemek között különbség a párkapcsolati biztonság terén. Frank Róbert pszichológussal keresem a kérdésre a választ.

Bővebben: A biztonságot adó társ

5 megbetegedés, amit a szex válthat ki

Valamiért nem működik a szex? Rosszul vagy tőle? Gondoltad volna, hogy a szex hatására úgy is érezheted, mintha beteg lennél? Fejfájás, influenzaszerű tünetek, de a közösülés utáni depresszió is elég gyakori. Ezek a problémák pedig gondokat okozhatnak a szexuális életben.

Bővebben: 5 megbetegedés, amit a szex válthat ki

Márai Sándor – Így halunk meg egymás számára

“Már nem emlékezem telefonszámára. Csak arra emlékezem, hogy volt egy fekete kalapja, barna tollal. Aztán arra, hogy élni akartam vele, s megint, hogy egyszer meg akartam halni érette."

Bővebben: Márai Sándor – Így halunk meg egymás számára

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!