A mellrák legyőzhető, sőt megelőzhető

A rák, ezzel együtt pedig a mellrák elleni küzdelem korunk egyik kulcskérdése. Alapítványok, magánemberek, túlélők figyelmeztetnek lépten-nyomon minden nőt, hogy mennyire fontos a megelőzés, milyen nagy hangsúly van a szűrővizsgálatokon. 

Bővebben: A mellrák legyőzhető, sőt megelőzhető

5 ok, amiért még mindig szingli vagy

Szerelem. Folyton csak keresed, kutatod? Évek óta nem volt melletted senki egy-két hónapnál tovább? Ha már belefáradtál, megtört a szíved, akkor nézd meg a 5 leggyakoribb hibát, amit párkereséskor elkövethetsz.

Bővebben: 5 ok, amiért még mindig szingli vagy

Ezt teszik azok a nők, akik szeretik a testüket

Kritikusan szemléled magad a tükörben minden nap? Úgy érzed, hogy ez a nyár rákényszeríti a tested a pihenés nélküli, aszkéta életmódra? Ki kell, hogy ábrándítsalak. Ha nem bánsz jól a testeddel, akkor bosszút áll. Íme 3 olyan dolog, amit azok a nők tesznek nap, mint nap, akik elfogadják, szeretik a testüket.

Bővebben: Ezt teszik azok a nők, akik szeretik a testüket

3 tipp – Így legyél mindig ellenállhatatlan nő

Úgy érzed, totálisan lemerültél? A folyamatos hajtás, a mókuskerék vagy az otthoni teendők teljesen kizsigerelnek. Megnyugtatlak, nem vagy egyedül. Amikor ezek az érzések hatalmukba kerítenek, és úgy érzed magad, mint egy használt mosogatórongy, kapd elő ezt a cikket, és olvasd el 3 tippünket, hogy mindig ellenállhatatlan legyél.

Bővebben: 3 tipp – Így legyél mindig ellenállhatatlan nő

Mindenki a maga sorsának kovácsa?

Biztos neked is van vagy volt olyan barátod, barátnőd, ismerősöd, netán rokonod, aki olyan életet élt, ami csak kívülről volt szép. Az alma belseje azonban rohadt. Sajnos ez a helyzet nagyon sok – és egyre több – embert érint./p>

Bővebben: Mindenki a maga sorsának kovácsa?

5 étel, ami természetesen tölti fel a kollagén-készleted

Ahogy átlépjük a harmadik ikszet és közeledünk a 35 éves kor felé, a szervezetünk egyre kevesebb kollagént termel. És ez mit jelent? Sajnos azt, hogy a bőrünk veszít feszességéből, fokozatosan kezd ráncossá válni és megereszkedik.

Bővebben: 5 étel, ami természetesen tölti fel a kollagén-készleted

Szerelmes lettem egy pszichopatába!

Pszichopata (újabban a szakemberek szociopatának hívják). A szótól is rossz érzéseink támadnak. Sokan csak a filmekből ismerjük ezt a személyiségzavart – szerencsére. Azonban közelebb van, mint gondolnánk. A pszichopaták köztünk élnek, és akár beléjük is szerethetünk.

Bővebben: Szerelmes lettem egy pszichopatába!

Rossz játszmák - egymással

„Ő tesz engem jobb emberré!” – ugye Te is hallottál, vagy tán mondtál is már ilyet? Sok kapcsolat erről szól. Az egyformává válásról. Olyan játszmákról, amelyek a gyengébb fél egyéniségét, a személyiségét beolvasztják az erősebb partnerbe.

Bővebben: Rossz játszmák - egymással

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!