Új kapcsolat idősebb korban – 5 dolog, amit feltétlenül tudnod kell

Nemrég szakítottál, de nem vagy már épp olyan fiatal? Ne szomorodj el, használd fel tippjeinket arra, hogy ismét nyeregbe szállj, ismerkedj, és megtaláld a számodra tökéletes társat.

Bővebben: Új kapcsolat idősebb korban – 5 dolog, amit feltétlenül tudnod kell

4 dolog, amit a szád mond el az egészségedről

Gondoltad volna, hogy a szád többet árul el rólad, mint elsőre hinnéd? Azon túl, hogy a beszélgetőpartnered tudja, hogy fokhagymás pirítóst reggeliztél, az orális tünetekre érdemes nagyon odafigyelni, mert még egy ártatlan fogínyvérzés mögött is meghúzódhat komolyabb probléma.

Bővebben: 4 dolog, amit a szád mond el az egészségedről

10 tévhit a HIV vírusról

Úgy gondolod, hogy ismered a tényeket a HIV-ről (humán immundeficiencia vírus) és az AIDS-ről (szerzett immunhiányos szindróma)? Bizonyára te is sok feltételezéssel találkoztál már. Úgy gondoltuk, ideje tiszta vizet önteni a pohárba. Íme, a 10 leggyakoribb félreértés a vírussal kapcsolatban.

Bővebben: 10 tévhit a HIV vírusról

5 tipp - Így engedd el a nyaralást egyszerűen

Nincs feszültebb várakozás annál, mint amikor a jól megérdemelt nyári pihenésed várod. Maga a nyaralás mindig jót tesz a lelkednek, a testednek, az elmédnek. De mi a helyzet azzal a tudattal, hogy mindjárt vége? A visszaállás sokszor nagyon nehéz, ám vannak trükkök, amikkel ezt igencsak megkönnyítheted. Íme, 5 tipp, amelyek segítenek elkerülni a nyaralás utáni depressziót.

Bővebben: 5 tipp - Így engedd el a nyaralást egyszerűen

Energiát!!!

Ha túl vagy életed egy fárasztó szakaszán, ha sokat vesz ki belőled a családi élet mozgalmassága, vagy a munkád fárasztott ki, itt az ideje, hogy feltöltsd az energiaraktáraidat. Íme, a mi 6 tippünk.

Bővebben: Energiát!!!

Valaki szeretője lettem

„Mindig elítéltem azokat a nőket, akik felrúgva egy családot vagy egy házasságot, harmadikként furakodtak egy kapcsolatba. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer én leszek ez a harmadik.”

Bővebben: Valaki szeretője lettem

Ragyogásom rövid története

Rájöttem valamire. Igaz az a közhely, hogy egy nő akkor ragyog igazán, ha egy férfi ragyogtatja. Ezer meg ezer helyen olvastam ezt, de mindig valahogy mosolyogtam rajta. Hétvégén azonban egyedül voltam itthon, és volt egy kis időm magamra, a gondolataimra. Végigpörgettem hát az utóbbi 10 évemet.

Bővebben: Ragyogásom rövid története

9, a szerelemmel is összefüggő fóbia, amiről biztos nem tudtál még

Rengeteg megmagyarázhatatlan fóbia létezik. Valamilyen tárgy, élethelyzet, szituáció okozhatja. A fóbia tünetei közé tartozik a légszomj, vagy szájszárazság, de okozhat komolyabb hányást, mellkasi fájdalmat, pánikrohamokat és heves szívdobogást is. Vannak, akik még a beszéd képességét is elveszítik.

Bővebben: 9, a szerelemmel is összefüggő fóbia, amiről biztos nem tudtál még

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!