Szexuális úton terjedő betegségek és megelőzésük

A nemi úton terjedő betegségek egyidősek az emberiséggel. A megelőzésükhöz fontos a megfelelő felvilágosítás és tájékoztatás, ezért a témával kapcsolatos legfontosabb kérdéseket Dr. Baltschik Miklósnak, a Szent János Kórház Szülészeti-Nőgyógyászati Osztálya főorvosának tettük fel.

Bővebben: Szexuális úton terjedő betegségek és megelőzésük

3 tipp az introvertált-extrovertált pároknak

Hétvégén szülinapja lesz a lányunknak, a tizedik. Az egész osztályt meg akarta hívni, végül 13 gyerek maradt a listán. Nekem ez azt jelenti, hogy lesz egy szuper buli a kertben, ahol 14 gyerek jól fogja érezni magát. A férjem introvertált. Számára ez sok zaj, sok olyan tevékenység, amelyek kizökkentik a komfortzónájából.

Bővebben: 3 tipp az introvertált-extrovertált pároknak

A gyötrelmes féltékenység

Féltékenység. Ha felmerül a szexualitás, akkor valószínűleg a színfalak mögött ott rejtőzik. Elválaszthatatlan az emberi kapcsolatoktól, mindegyikben jelen van így vagy úgy. Rengeteg vélemény és nézet tartja magát vele kapcsolatban.Féltékenység.

Bővebben: A gyötrelmes féltékenység

5 dolog, amiből kiderül, hogy érett ember vagy

A felnőtt kor tinédzserként olyan vágyálom, amelyet mindannyian szeretnénk/szerettünk volna elérni. Azt gondoljuk, hogy ha már betöltjük a 18 éves kort, akkor miénk a világ, senki sem szól bele abba, mit teszünk, kivel, hol és hogyan. Sokszor csak később döbbenünk rá arra, hogy ez mennyire nem így van, és mennyire igaz az, hogy nem a korunk határozza meg az érettség szintjét.

Bővebben: 5 dolog, amiből kiderül, hogy érett ember vagy

Nőgyógyászati vizsgálat gyermekkorban

A serdülőkorú lányokban és szüleikben is sok kérdés kavarog azzal kapcsolatban, hogy egy lánynak mikortól fontos látogatnia rendszeresen egy nőgyógyász szakorvost. Hogy a kételyeket eloszlassuk, megkérdeztük erről Dr. Saoud Gheith-t, a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház szülész-nőgyógyász főorvosát, gyermeknőgyógyász szakorvosát.

Bővebben: Nőgyógyászati vizsgálat gyermekkorban

Ti küldtétek - Romokban

Sok levelet kapunk tőletek, amelyekben saját történeteteket írjátok meg nekünk. Sajnos nem tudjuk mindegyiket közölni, de néhányat muszáj. Angyal története is ilyen.

Bővebben: Ti küldtétek - Romokban

Ti küldtétek – „Eluralkodott rajtam a pánik”

Sok-sok levelet kapunk tőletek, kedves olvasóktól. Az utóbbi időben többen írtatok a fogamzásgátlás témájáról. Rozi egy egész történetet küldött nekünk, amiről úgy gondoljuk, igen tanulságos.

Bővebben: Ti küldtétek – „Eluralkodott rajtam a pánik”

Add önmagad, és a világ szeretni fog!

Óriási baromságnak tűnik! Ki vagyok én valójában? Hiszen az egész eddigi életem azzal telt, hogy erre próbáltam rájönni. Minden lehetséges módon, görcsösen, visszaszámolva. Rengeteg esélyt adtam magamnak, hogy kitaláljam önmagam. A végén elengedtem.

Bővebben: Add önmagad, és a világ szeretni fog!

videótár

Fogamzásgátlás tinédzserkorban

Bizonyára iszonyúan unod már a kioktatást, hogy így, meg úgy a fogamzásgátlás; óvszer, tabletta, ez, az. Te csak élni szeretnéd az életed, most vagy fiatal. Nos, akkor hallgasd csak Dr. Gyovai Gabriella szülész-nőgyógyász szakorvossal készített interjúnkat!

Először a nőgyógyásznál

Ha már tudod, és érzed, hogy elérkezett a nagy Ő, akkor felelősségteljesen kell felkészülnöd a nagy pillanatra. Jó, ha már az első együttlét előtt elmész nőgyógyászhoz. Ez egy nagyon komoly lépés azon az úton, amely a nagybetűs életbe vezet. Dr. Gyovai Gabriella nőgyógyász elmondja, hogy mi vár rád az első vizsgálaton.

A szex szerelemmel teljes

A szex szerelemmel kiegészülve válik valóban teljessé. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal beszélgettünk e témáról.

Sürgősségi fogamzásgátlás

Nem védekeztetek? Nem sikerült a védekezés? Ne ijedj meg: még mindig van 72 órád, hogy megelőzd a nem kívánt terhességet! Hazay Máté nőgyógyász szakértőnket Kerekes Borbála műsorvezető kérdezte e témában.

A tündérmesék léteznek?

Hevesi Krisztina szexuálpszichológus, szexuálterapeuta régóta segíti szakértelmével csapatunkat. Most a szerelem és a szexualitás kapcsolatáról, a beteljesülésről beszélgetett vele Kerekes Borbála műsorvezető.

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez - Dr. Timmermann Gábor

Sürgősségi fogamzásgátlás - Dr. Demendi Csaba

Szakértőnkkel a sürgésségi fogamzásgátlás legfontosebb kérdéseit vettük sorra.

Testreszabott fogamzásgátlás

Dr. Lajis Tímea segítségével járjuk körbe az egyénre szabott fogamzásgátlás szempontjait.

Mindent a fogamzásgátlásról

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálinttal.

hölgynaptár okostelefonra

 
Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!

 

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.