Élet egy Bika jegyű férfival

Erős fizikum, nagy lelkierő jellemzi, ez pedig minden nő számára vonzóvá teszi őt. Ha kifogsz egy Bika férfit, tudnod kell, hogy nem kezd viszonyt bárkivel csak úgy, mindent kétszer meggondol, de a döntései sokszor nem jók. Könnyen kijön a sodrából, emiatt pedig sokat hibázik.

Bővebben: Élet egy Bika jegyű férfival

Élet egy Kos jegyű férfival

Ha egy Kos jegyű férfit sodor eléd a sors, ragadd meg. A Kosok ugyanis ideális férjek és kiváló szeretők. Ha pedig barátra van szükséged, a legjobb egy Kos jegyű partner. Azonban tudnod kell róla, hogy szeret uralni másokat, és nem nagyon tűri az ellentmondásokat.

Bővebben: Élet egy Kos jegyű férfival

Nem tréfa! A fertőző nemi betegségek – 2. rész

Ha olvastad cikkünk első részét, akkor már nagyjából tisztában vagy azzal, hogy milyen tünetei vannak általában egy fertőző hüvelyi megbetegedésnek. Most azt vesszük sorra, melyek a leggyakoribb, szexuális érintkezéssel terjedő betegségek.

Bővebben: Nem tréfa! A fertőző nemi betegségek – 2. rész

Szállj fel a lélekvonatra végre!

Te is csak olyan vagy, mint a többi? Elsiklasz a részletek felett, beéred a majdnem jóval, és nem foglalkozol a lélekkel? Pedig végre kellene!

Bővebben: Szállj fel a lélekvonatra végre!

Nem lehetek rákos! Nem akarok!

„Lumpektómia. Mint egy rejtélyes ország neve, nem igaz? Pedig csak egy furcsa hangzású műtét, ami megmentette az életem.” Október a mellrák elleni küzdelem hónapja. Lejegyeztük nektek Anna történetét.

Bővebben: Nem lehetek rákos! Nem akarok!

Szakértőink a szexualitásról és a női problémákról

Munkánk egyik alapköve az, hogy a tájékoztatás, amelyet oldalunkon olvashatsz, mindig hiteles legyen. Ehhez nagyban hozzájárulnak neves szakértőink, akik online rendelésünkön várják kérdéseidet, illetve azok az orvosok, pszichológusok, szexuálpszichológusok, akiket meginterjúvolunk hónapról-hónapra. Összegyűjtöttünk most néhány olyan gondolatot, amelyek az idők folyamán megjelentek cikkeinkben, és érdemes őket újraolvasni.

Bővebben: Szakértőink a szexualitásról és a női problémákról

Nem tréfa! A fertőző nemi betegségek – 1. rész

Ismersz minden szexuális úton terjedő betegséget? Pontosan tudod, mi a teendő ellenük? Tudod azt is, hogyan előzd meg őket? Akkor ez a cikk nem neked szól, ne is olvass tovább. Ám, ha vannak kérdések benned a témával kapcsolatban, vagy egy egészen apró kétely is maradt benned, akkor most légy nagyon figyelmes.

Bővebben: Nem tréfa! A fertőző nemi betegségek – 1. rész

Boldogság, gyere haza!

Egész életünkben egy bizonyos dologra törekszünk – mármint érzelmileg: a boldogságra. Az, hogy kinek mit jelent, más és más, de az, hogy mind ezt akarjuk, kétségtelen. Vannak, akik megtalálják ezt abban, hogy meglelik a lelki békéjüket, vannak azonban, akiknek nem elég lelkileg boldognak lenni, hajtják a testi boldogságot is. És a végén beérik csak azzal is.

Bővebben: Boldogság, gyere haza!

videótár

Fogamzásgátlás tinédzserkorban

Bizonyára iszonyúan unod már a kioktatást, hogy így, meg úgy a fogamzásgátlás; óvszer, tabletta, ez, az. Te csak élni szeretnéd az életed, most vagy fiatal. Nos, akkor hallgasd csak Dr. Gyovai Gabriella szülész-nőgyógyász szakorvossal készített interjúnkat!

Először a nőgyógyásznál

Ha már tudod, és érzed, hogy elérkezett a nagy Ő, akkor felelősségteljesen kell felkészülnöd a nagy pillanatra. Jó, ha már az első együttlét előtt elmész nőgyógyászhoz. Ez egy nagyon komoly lépés azon az úton, amely a nagybetűs életbe vezet. Dr. Gyovai Gabriella nőgyógyász elmondja, hogy mi vár rád az első vizsgálaton.

A szex szerelemmel teljes

A szex szerelemmel kiegészülve válik valóban teljessé. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal beszélgettünk e témáról.

Sürgősségi fogamzásgátlás

Nem védekeztetek? Nem sikerült a védekezés? Ne ijedj meg: még mindig van 72 órád, hogy megelőzd a nem kívánt terhességet! Hazay Máté nőgyógyász szakértőnket Kerekes Borbála műsorvezető kérdezte e témában.

A tündérmesék léteznek?

Hevesi Krisztina szexuálpszichológus, szexuálterapeuta régóta segíti szakértelmével csapatunkat. Most a szerelem és a szexualitás kapcsolatáról, a beteljesülésről beszélgetett vele Kerekes Borbála műsorvezető.

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez - Dr. Timmermann Gábor

Sürgősségi fogamzásgátlás - Dr. Demendi Csaba

Szakértőnkkel a sürgésségi fogamzásgátlás legfontosebb kérdéseit vettük sorra.

Testreszabott fogamzásgátlás

Dr. Lajis Tímea segítségével járjuk körbe az egyénre szabott fogamzásgátlás szempontjait.

Mindent a fogamzásgátlásról

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálinttal.

hölgynaptár okostelefonra

 
Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!

 

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.