5+1 őszi immunerősítő tea

Beköszöntött az igazi ősz. Esős, nyirkos, hűvös idő van, ami kedvez a náthának, megfázásnak. Van azonban néhány olyan gyógynövény, ami kiválóan kezelésbe veszi a legyengült immunredszered.

Bővebben: 5+1 őszi immunerősítő tea

3+1 tévhit az endometriózisról

Amikor valakitől azt hallod, endometriózis, biztos emlékszel rá, hogy már hallottad, de nem biztos, hogy pontosan tudod, miről is van szó.

Bővebben: 3+1 tévhit az endometriózisról

Én meg Te, no és a Mi!

A statisztikák szerint a házasságok mérlege a ’70-es években volt utoljára pozitív. Ami annyit jelent, hogy azóta több házasság szűnik meg (válás és elhalálálozás okán) mint anmennyi köttetik.

Bővebben: Én meg Te, no és a Mi!

10 egyszerű tipp őszre

A legtöbben az influenza miatt aggódnak, holott az őszi, kissé hektikus időjárás más vírusokat is rázúdíthat az immunrendszerre. Ilyenkor a parainfluenzavírusok, adenovírusok, koronavírusok, rinovírusok csak úgy tobzódnak, nem is beszélve baktériumokról.

Bővebben: 10 egyszerű tipp őszre

Sikeres kapcsolatot egyszer, s mindenkorra!

Eleged van abból, hogy ha visszatekintesz eddigi életedre, szánakozva nézed önmagad? Valld be, kicsit sajnálod is magad, amiért olyan szerencsétlenül alakultak a dolgok a barátoddal, barátnőddel, férjeddel, szerelmeddel. Végy egy nagy levegőt, és győzd le a kudarcaid, hogy boldog élet lehessen a jutalmad.

Bővebben: Sikeres kapcsolatot egyszer, s mindenkorra!

A mellrák legyőzhető, sőt megelőzhető

A rák, ezzel együtt pedig a mellrák elleni küzdelem korunk egyik kulcskérdése. Alapítványok, magánemberek, túlélők figyelmeztetnek lépten-nyomon minden nőt, hogy mennyire fontos a megelőzés, milyen nagy hangsúly van a szűrővizsgálatokon. 

Bővebben: A mellrák legyőzhető, sőt megelőzhető

5 ok, amiért még mindig szingli vagy

Szerelem. Folyton csak keresed, kutatod? Évek óta nem volt melletted senki egy-két hónapnál tovább? Ha már belefáradtál, megtört a szíved, akkor nézd meg a 5 leggyakoribb hibát, amit párkereséskor elkövethetsz.

Bővebben: 5 ok, amiért még mindig szingli vagy

Ezt teszik azok a nők, akik szeretik a testüket

Kritikusan szemléled magad a tükörben minden nap? Úgy érzed, hogy ez a nyár rákényszeríti a tested a pihenés nélküli, aszkéta életmódra? Ki kell, hogy ábrándítsalak. Ha nem bánsz jól a testeddel, akkor bosszút áll. Íme 3 olyan dolog, amit azok a nők tesznek nap, mint nap, akik elfogadják, szeretik a testüket.

Bővebben: Ezt teszik azok a nők, akik szeretik a testüket

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!