Öten a bőröd ellen

Reggel 7 óra van. A tükörbe nézel, és észreveszed. Észreveszed az idő múlását, a környezeti ártalmakat, az előző esti bulit és az elmúlt nyár napsugarait. Tudtad, hogy harcolhatsz az ellen, hogy megtámadják a bőröd? Vedd fel a kesztyűt, megmutatjuk, hogyan.

Bővebben: Öten a bőröd ellen

Rövid útmutató nőknek az egészség megőrzéséhez - 2. rész

Bizonyára te is ezerszer hallottad már, hogy a betegségek korai felismerése életet menthet. A kutatások ezt alá is támasztják, de a helyzet természetesen nem ilyen egyszerű.

Bővebben: Rövid útmutató nőknek az egészség megőrzéséhez - 2. rész

Rövid útmutató nőknek az egészség megőrzéséhez - 1. rész

Bizonyára te is ezerszer hallottad már, hogy a betegségek korai felismerése életet menthet. A kutatások ezt alá is támasztják, de a helyzet természetesen nem ilyen egyszerű. A nők bonyolult lények, életkoruk minden évtizedében más és más teendőjük akad egészségük megőrzése érdekében.

Bővebben: Rövid útmutató nőknek az egészség megőrzéséhez - 1. rész

Nőnek lenni jó!

Szoktál néha azon töprengeni, miért jó nőnek lenni? Azért, mert nekünk megadatik, hogy gyermeket szüljünk? Mert csak rajtunk és a döntéseinken múlik, hogy boldognak érezzük-e magunkat? Mert szép estélyi ruhában tündökölhetünk párunk oldalán az Operában? Mert utánunk fordulnak az utcán? Mert a rég nem látott barátnőnk szerint is jól nézünk ki? Mert a munkánkban sikeresek vagyunk, és egyedül is meg tudunk állni a lábunkon? Mert valakinek mi vagyunk a legnagyobb kincs a világon?

Bővebben: Nőnek lenni jó!

A top 10 kapcsolatkárosító viselkedésforma

Észrevetted, hogy milyen apróságokon múlhat egy-egy kapcsolat jövője? Néhány olyan viselkedésbeli nüanszon, amelyekre talán az összeköltözéskor nem is gondoltál. Melyek a legnagyobb kárt okozó viselkedésformák?

Bővebben: A top 10 kapcsolatkárosító viselkedésforma

Könnyű és kiegyensúlyozott reggeli

A reggeli a legfontosabb étkezés. Nem szabad kihagyni, mert ennek súlyos következményei lehetnek a szervezetedben. Lassul az anyagcsere és a sejtek közti anyagcsere sem fog rendesen működni. A mi kedvencünk a zabpehely.

Bővebben: Könnyű és kiegyensúlyozott reggeli

13+1 érdekes tény a mellekről

Mindig fontos kérdés, állandó frusztrációt okoz a nőknek, a férfiak odavannak érte. Mi az? Hát persze, hogy a női mell.

Bővebben: 13+1 érdekes tény a mellekről

5 dolog, amit biztos nem tudtál a hűtlenekről

Igaz, hogy nincs leírt meghatározása annak, hogy mi minősül megcsalásnak, a tény az, hogy a hűtlenek sokkal több kárt okoznak, mintsem, hogy ez megérje. Akár szexről van szó, akár egy csókról, az árulás, az árulás.

Bővebben: 5 dolog, amit biztos nem tudtál a hűtlenekről

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!