4 dolog, amit a szád mond el az egészségedről

Gondoltad volna, hogy a szád többet árul el rólad, mint elsőre hinnéd? Azon túl, hogy a beszélgetőpartnered tudja, hogy fokhagymás pirítóst reggeliztél, az orális tünetekre érdemes nagyon odafigyelni, mert még egy ártatlan fogínyvérzés mögött is meghúzódhat komolyabb probléma.

Bővebben: 4 dolog, amit a szád mond el az egészségedről

10 tévhit a HIV vírusról

Úgy gondolod, hogy ismered a tényeket a HIV-ről (humán immundeficiencia vírus) és az AIDS-ről (szerzett immunhiányos szindróma)? Bizonyára te is sok feltételezéssel találkoztál már. Úgy gondoltuk, ideje tiszta vizet önteni a pohárba. Íme, a 10 leggyakoribb félreértés a vírussal kapcsolatban.

Bővebben: 10 tévhit a HIV vírusról

Energiát!!!

Ha túl vagy életed egy fárasztó szakaszán, ha sokat vesz ki belőled a családi élet mozgalmassága, vagy a munkád fárasztott ki, itt az ideje, hogy feltöltsd az energiaraktáraidat. Íme, a mi 6 tippünk.

Bővebben: Energiát!!!

9, a szerelemmel is összefüggő fóbia, amiről biztos nem tudtál még

Rengeteg megmagyarázhatatlan fóbia létezik. Valamilyen tárgy, élethelyzet, szituáció okozhatja. A fóbia tünetei közé tartozik a légszomj, vagy szájszárazság, de okozhat komolyabb hányást, mellkasi fájdalmat, pánikrohamokat és heves szívdobogást is. Vannak, akik még a beszéd képességét is elveszítik.

Bővebben: 9, a szerelemmel is összefüggő fóbia, amiről biztos nem tudtál még

5 ok, amiért a szúnyogok jobban szeretnek téged, mint másokat

Észrevetted már, hogy a szúnyogok egyes embereket vámpír módjára szállnak meg, másokat pedig figyelmen kívül hagynak. Netán te is a kedvencük vagy?

Bővebben: 5 ok, amiért a szúnyogok jobban szeretnek téged, mint másokat

Ismerd meg a férfitest 5 titkát

Ugye azt gondolod, mindent tudsz a pasidról? Azt gondolod, hogy a nőkhöz képest a férfiak egyszerűbben működnek, pedig sok minden van, ami nincs szem előtt, de érdemes róla tudnod.

Bővebben: Ismerd meg a férfitest 5 titkát

Könnyíts a menstruáció időszakán a virágok erejével

Sajnos mi, nők pontosan tudjuk, mi a fájdalom. Sokaknak szinte enyhíthetetlen, görcsös fájdalmai vannak minden hónapban, amikor átélik a menstruáció napjait.

Bővebben: Könnyíts a menstruáció időszakán a virágok erejével

Nem alszol jól? Étkezz másképp!

Gondoltad volna, hogy az étkezésed hatással van az alvásodra? Ugye, hogy elkerülnéd azokat az élelmiszereket, amelyek negatívan befolyásolják az éjszakai pihenésed, ha tudnád, hogy melyek azok? Íme, összegyűjtöttük neked, miket fogyassz, illetve ne fogyassz, ha tényleg pihentető alvásra vágysz.

Bővebben: Nem alszol jól? Étkezz másképp!

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!