Sportolj, hogy formás légy: Pilates

altHeti kétszer fél óra már látható eredményt hoz, rendszeressége akár 'kétnapontára' is emelhető. Lássuk hát mi is a pilates!

Bővebben: Sportolj, hogy formás légy: Pilates

Új norma: túlsúlyosság!?

altA túlsúlyosság olyannyira elterjedtté vált Európában, hogy fennáll a kockázata annak, hogy ez válik az "új normává" - figyelmeztetett az Egészségügyi Világszervezet (WHO), amelynek legújabb adatai szerint az európai tinédzserek mintegy harmadának az egészségesnek tartottnál nagyobb a testsúlya.

Bővebben: Új norma: túlsúlyosság!?

Jóni masszázs: Lelj rá a nőiséged forrására!

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

Bővebben: Jóni masszázs: Lelj rá a nőiséged forrására!

Intim higénia: A női nemiszerv helyes ápolása

Számos kutatás kimutatta, hogy a nők leggyakrabban valamilyen hüvelyi fertőzés miatt fordulnak orvoshoz és ezek hátterében több, különböző ok, illetve élettani hatás is állhat. Nézzük hát a leggyakoribb okokat!

Bővebben: Intim higénia: A női nemiszerv helyes ápolása

Harcolj velünk az ünnepi plusz kilókkal!

Nem létezik olyan ünnepi menü, ami a három napig tartó dőzsölés után ne jelenne meg plusz kilóként a hasunkon, vagy éppen a derekunkon. Tippjeink segítségével, biztosan könnyebben köszöntheted a tavaszt!

Bővebben: Harcolj velünk az ünnepi plusz kilókkal!

Masszíroztasd pihentté magad!

Szinte felsorolni sem lehet, annyi erénnyel bír a masszázs. Ellazít, kikapcsol, oldja a stresszt, segít a relaxálásban, pihentet, és néha még a rossz gondolatokat is elűzi.

 A nyugati masszázstechnika mechanikus alapokon nyugszik. Célzott, határozott mozdulatokkal, gyúrással, simításokkal, nyomással, ütögetéssel lazítja el az izmokat.

Bővebben: Masszíroztasd pihentté magad!

A felfázás, amely lehet rémálom is!

Gyakori vizelési inger, ráadásul fájdalmas, égő, csípő érzés ürítés közben. Alhasi görcsök, kellemetlen szagú, sötét színű vizelet. Oly sok nő szenved újra és újra ezektől a tünetektől! Dr. Bánfi Gergely urológus szakorvos lesz a segítségünkre, hogy mit is tehetünk ellene.

Bővebben: A felfázás, amely lehet rémálom is!

Úszás: Lehet, hogy a fogyás csodafegyvere?

Az úszás által fogyhatunk, edzhetjük izmainkat és állóképességünket, bőrünk feszesebb lesz tőle. Sokan azon a véleményen vannak, hogy a sportolás e formája különösen sok gonddal jár: elmenni az uszodába, átöltözni, bemerészkedni a hideg vízbe, aztán jön maga az úszás, majd újra átöltözni, hajat szárítani… Felsorolunk pár okot, ami miatt mindez megéri.

Bővebben: Úszás: Lehet, hogy a fogyás csodafegyvere?

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyetesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!