5 ok, amiért a szúnyogok jobban szeretnek téged, mint másokat

Észrevetted már, hogy a szúnyogok egyes embereket vámpír módjára szállnak meg, másokat pedig figyelmen kívül hagynak. Netán te is a kedvencük vagy?

Bővebben: 5 ok, amiért a szúnyogok jobban szeretnek téged, mint másokat

Ismerd meg a férfitest 5 titkát

Ugye azt gondolod, mindent tudsz a pasidról? Azt gondolod, hogy a nőkhöz képest a férfiak egyszerűbben működnek, pedig sok minden van, ami nincs szem előtt, de érdemes róla tudnod.

Bővebben: Ismerd meg a férfitest 5 titkát

Könnyíts a menstruáció időszakán a virágok erejével

Sajnos mi, nők pontosan tudjuk, mi a fájdalom. Sokaknak szinte enyhíthetetlen, görcsös fájdalmai vannak minden hónapban, amikor átélik a menstruáció napjait.

Bővebben: Könnyíts a menstruáció időszakán a virágok erejével

Nem alszol jól? Étkezz másképp!

Gondoltad volna, hogy az étkezésed hatással van az alvásodra? Ugye, hogy elkerülnéd azokat az élelmiszereket, amelyek negatívan befolyásolják az éjszakai pihenésed, ha tudnád, hogy melyek azok? Íme, összegyűjtöttük neked, miket fogyassz, illetve ne fogyassz, ha tényleg pihentető alvásra vágysz.

Bővebben: Nem alszol jól? Étkezz másképp!

FesztiválszezON

Javában zajlanak a fesztiválok. Van azonban néhány szabály, amit kötelező betartanod, hogy tényleg jól érezd magad, és az emlékeid is kellemesek maradjanak.

Bővebben: FesztiválszezON

Néhány lépés a csodás lábakért

A lábápolás nagyon fontos. Nemcsak a szépség miatt, hanem az egészséged megőrzése miatt is elengedhetetlen. Otthon is végezhetsz rendszeres pedikűrt, de tavasszal és nyáron havonta egyszer érdemes felkeresni egy pedikűrös szakembert. Mi most összeállítottunk neked egy otthon végezhető, egyszerű programot, amelyet hetente egyszer javaslunk elvégezni.

Bővebben: Néhány lépés a csodás lábakért

4 szexi edzésprogram, amellyel javíthatsz a szerelmi életeden

Mi a legforróbb és legegészségesebb új fitnesz trend? Olyan gyakorlatok, amelyek nemcsak segítenek szexisebbé válni, hanem a lelked is rendbe teszik. Hastánc, aerobik egy kis sztriptízzel fűszerezve, rúdtánc és még sorolhatnánk. Lássuk most a 4 legforróbb edzésprogramot.

Bővebben: 4 szexi edzésprogram, amellyel javíthatsz a szerelmi életeden

A nők 5 legveszélyesebb ellensége

A nők és a férfiak nemcsak külsejükben különböznek, hanem az egészségüket és az arra kockázatot jelentő tényezőket tekintve is. Tudod, hogy milyen veszélyek jelentik a legnagyobb kockázatot a nők egészségére? Olvass tovább, most megmutatjuk az 5 legveszélyesebb ellenséget.

Bővebben: A nők 5 legveszélyesebb ellensége

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!