Október a mellrák elleni küzdelem hónapja

Minden évben, így ősz derekán rózsaszínre változik a Lánchíd. Ebben a hónapban 29-én lesz a mellrákellenes séta. De miért van az, hogy még mindig nagyon magas a mellrák okozta halálozások száma? Miért csak ezen a napon és ebben a hónapban jut eszünkbe ez a jó esélyekkel gyógyítható betegség?

Bővebben: Október a mellrák elleni küzdelem hónapja

A sellők 5 titka, avagy a legjobb öregedés-gátlók a tengerből

A legjobb anti-aging összetevőkhöz nem kellenek kémcsövek. A legerősebb fegyverek, amelyek felveszik a harcot a megereszkedett bő, a ráncok és a mély vonalak ellen, a tengerből érkeznek. Olvass tovább, ha kíváncsi vagy a sellők titkaira.

Bővebben: A sellők 5 titka, avagy a legjobb öregedés-gátlók a tengerből

Elegendő B-vitamint fogyasztasz?

A címben szándékosan nem emeltük ki egyik B-vitamin típust sem, hiszen ez az a vitamincsalád, amelynek tagjai egymással együttműködve fejtik ki a hatásukat. Ha keveset fogyasztasz belőlük, biztos lehetsz benne, hogy előbb-utóbb hiánybetegségeid lesznek, amelyeket a szervezeted nehezen tolerál majd.

Bővebben: Elegendő B-vitamint fogyasztasz?

Tudtad? A legerősebb izmunk a nyelvünk.

Bizonyára a testedet érintő, magától értetődő dolgokkal tisztában vagy – ez nem is kérdés. Ám van néhány olyan érdekesség, amely biztosan nagy meglepetést okoz majd. Lássuk!

Bővebben: Tudtad? A legerősebb izmunk a nyelvünk.

3 last minute nyári veszély – így kerüld el őket

Igaz, hogy naptár szerint már az utolsó nyári napokat éljük, de az előrejelzések szerint szeptemberben igazi indiánnyár vár ránk. Nem késő hát végiggondolni, milyen veszélyekre érdemes odafigyelni a még mindig forró nyárban.

Bővebben: 3 last minute nyári veszély – így kerüld el őket

4 dolog, amit a szád mond el az egészségedről

Gondoltad volna, hogy a szád többet árul el rólad, mint elsőre hinnéd? Azon túl, hogy a beszélgetőpartnered tudja, hogy fokhagymás pirítóst reggeliztél, az orális tünetekre érdemes nagyon odafigyelni, mert még egy ártatlan fogínyvérzés mögött is meghúzódhat komolyabb probléma.

Bővebben: 4 dolog, amit a szád mond el az egészségedről

10 tévhit a HIV vírusról

Úgy gondolod, hogy ismered a tényeket a HIV-ről (humán immundeficiencia vírus) és az AIDS-ről (szerzett immunhiányos szindróma)? Bizonyára te is sok feltételezéssel találkoztál már. Úgy gondoltuk, ideje tiszta vizet önteni a pohárba. Íme, a 10 leggyakoribb félreértés a vírussal kapcsolatban.

Bővebben: 10 tévhit a HIV vírusról

Energiát!!!

Ha túl vagy életed egy fárasztó szakaszán, ha sokat vesz ki belőled a családi élet mozgalmassága, vagy a munkád fárasztott ki, itt az ideje, hogy feltöltsd az energiaraktáraidat. Íme, a mi 6 tippünk.

Bővebben: Energiát!!!

videótár

Fogamzásgátlás tinédzserkorban

Bizonyára iszonyúan unod már a kioktatást, hogy így, meg úgy a fogamzásgátlás; óvszer, tabletta, ez, az. Te csak élni szeretnéd az életed, most vagy fiatal. Nos, akkor hallgasd csak Dr. Gyovai Gabriella szülész-nőgyógyász szakorvossal készített interjúnkat!

Először a nőgyógyásznál

Ha már tudod, és érzed, hogy elérkezett a nagy Ő, akkor felelősségteljesen kell felkészülnöd a nagy pillanatra. Jó, ha már az első együttlét előtt elmész nőgyógyászhoz. Ez egy nagyon komoly lépés azon az úton, amely a nagybetűs életbe vezet. Dr. Gyovai Gabriella nőgyógyász elmondja, hogy mi vár rád az első vizsgálaton.

A szex szerelemmel teljes

A szex szerelemmel kiegészülve válik valóban teljessé. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal beszélgettünk e témáról.

Sürgősségi fogamzásgátlás

Nem védekeztetek? Nem sikerült a védekezés? Ne ijedj meg: még mindig van 72 órád, hogy megelőzd a nem kívánt terhességet! Hazay Máté nőgyógyász szakértőnket Kerekes Borbála műsorvezető kérdezte e témában.

A tündérmesék léteznek?

Hevesi Krisztina szexuálpszichológus, szexuálterapeuta régóta segíti szakértelmével csapatunkat. Most a szerelem és a szexualitás kapcsolatáról, a beteljesülésről beszélgetett vele Kerekes Borbála műsorvezető.

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez - Dr. Timmermann Gábor

Sürgősségi fogamzásgátlás - Dr. Demendi Csaba

Szakértőnkkel a sürgésségi fogamzásgátlás legfontosebb kérdéseit vettük sorra.

Testreszabott fogamzásgátlás

Dr. Lajis Tímea segítségével járjuk körbe az egyénre szabott fogamzásgátlás szempontjait.

Mindent a fogamzásgátlásról

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálinttal.

hölgynaptár okostelefonra

 
Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!