5 tipp tavaszi fáradtság ellen

Ebben az időszakban mindig nagyon fáradtnak érzem magam. Azt látom, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Ahelyett, hogy érezném a csodás természet lágy érintését, inkább csak ingerlékeny vagyok, folyton hangulatingadozásaim vannak és állva el tudnék aludni.

Bővebben: 5 tipp tavaszi fáradtság ellen

Hormonjaink akcióban, avagy tényleg a menstruációdtól függ a hangulatod?

A hormonjaid befolyásolják az egész életed nap, mint nap. Függetlenül attól, hogy hány éves vagy, a menstruációs ciklusod alatti hormoningadozások kihatással vannak a hangulatodra, az étvágyadra és a libidódra is.

Bővebben: Hormonjaink akcióban, avagy tényleg a menstruációdtól függ a hangulatod?

7 dolog, amit anyukád biztos jobban tud

Bizonyára neked is vannak olyan berögződéseid, amelyek még gyerekkorodból maradtak rád. Ezeket anyukádtól tanultad, és annyira beléd égtek, hogy semmi esetre sem változtatnál rajtuk. Vannak olyan dolgok, amelyekben az anyák hajthatatlanok, és úgyis mindig minden úgy lesz, ahogy ők akarják.

Bővebben: 7 dolog, amit anyukád biztos jobban tud

A csók egészséges

A csók mindig is jelen volt az emberiség történetében. Festmények, szobrok tanúskodnak arról, hogy milyen régóta központi eszköze az érzelmek kifejezésének. Ám azon túl, hogy ezzel adunk hangot vágyainknak, a csók sokkal több ennél.

Bővebben: A csók egészséges

Pecsételő vérzés két menstruáció között: aggódnod kell?

Két menstruáció között bármikor előfordulhat pecsételő vérzés. Ennek több oka lehet, és általában nem is kell semmi rosszra gondolni. Ám mégis, ha ilyet látunk, izgalommal vegyes félelem tölt el. Lássuk, milyen okai lehetnek a pecsételő vérzésnek.

Bővebben: Pecsételő vérzés két menstruáció között: aggódnod kell?

Felállni, koronát igazítani, továbbmenni

2016 érdekes év volt. Számomra kifejezetten kétarcú. Elvesztettük Prince-t, David Bowie-t, George Michaelt és most még Carrie Fishert is. Leia hercegnő pedig amolyan példakép volt számomra. Az erős nő megtestesítője.

Bővebben: Felállni, koronát igazítani, továbbmenni

Kell egy kis idő magamra!

Az én-idő kifejezés teljesen ismeretlen számomra. Mindenhol azt olvasom, hogy ez milyen fontos, mennyire jót tesz, ha az ember kicsit önmagával tud foglalkozni, lelki életet élhet önmagával. A gondolatokba mélyedés tényleg néha nélkülözhetetlen, hogy elmenekülhessünk ebből a mindennapi rohanásból, amibe mi magunk kényszerítettük saját magunkat.

Bővebben: Kell egy kis idő magamra!

Az érzelmileg érett férfi 7 ismérve

Milyen egy érzelmileg érett férfi? Az érzelmi érettség azt jelenti, hogy a férfi próbálja megérteni valaki más érzéseit. Megérti, hogy jobb, ha kifejezi érzelmeit, amelyek megijesztik. Ez gyakorló tolerancia és türelem játéka.

Bővebben: Az érzelmileg érett férfi 7 ismérve

videótár

Fogamzásgátlás tinédzserkorban

Bizonyára iszonyúan unod már a kioktatást, hogy így, meg úgy a fogamzásgátlás; óvszer, tabletta, ez, az. Te csak élni szeretnéd az életed, most vagy fiatal. Nos, akkor hallgasd csak Dr. Gyovai Gabriella szülész-nőgyógyász szakorvossal készített interjúnkat!

Először a nőgyógyásznál

Ha már tudod, és érzed, hogy elérkezett a nagy Ő, akkor felelősségteljesen kell felkészülnöd a nagy pillanatra. Jó, ha már az első együttlét előtt elmész nőgyógyászhoz. Ez egy nagyon komoly lépés azon az úton, amely a nagybetűs életbe vezet. Dr. Gyovai Gabriella nőgyógyász elmondja, hogy mi vár rád az első vizsgálaton.

A szex szerelemmel teljes

A szex szerelemmel kiegészülve válik valóban teljessé. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal beszélgettünk e témáról.

Sürgősségi fogamzásgátlás

Nem védekeztetek? Nem sikerült a védekezés? Ne ijedj meg: még mindig van 72 órád, hogy megelőzd a nem kívánt terhességet! Hazay Máté nőgyógyász szakértőnket Kerekes Borbála műsorvezető kérdezte e témában.

A tündérmesék léteznek?

Hevesi Krisztina szexuálpszichológus, szexuálterapeuta régóta segíti szakértelmével csapatunkat. Most a szerelem és a szexualitás kapcsolatáról, a beteljesülésről beszélgetett vele Kerekes Borbála műsorvezető.

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez - Dr. Timmermann Gábor

Sürgősségi fogamzásgátlás - Dr. Demendi Csaba

Szakértőnkkel a sürgésségi fogamzásgátlás legfontosebb kérdéseit vettük sorra.

Testreszabott fogamzásgátlás

Dr. Lajis Tímea segítségével járjuk körbe az egyénre szabott fogamzásgátlás szempontjait.

Mindent a fogamzásgátlásról

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálinttal.

hölgynaptár okostelefonra

 
Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!