3+1 tévhit az endometriózisról

Amikor valakitől azt hallod, endometriózis, biztos emlékszel rá, hogy már hallottad, de nem biztos, hogy pontosan tudod, miről is van szó.

Bővebben: 3+1 tévhit az endometriózisról

10 egyszerű tipp őszre

A legtöbben az influenza miatt aggódnak, holott az őszi, kissé hektikus időjárás más vírusokat is rázúdíthat az immunrendszerre. Ilyenkor a parainfluenzavírusok, adenovírusok, koronavírusok, rinovírusok csak úgy tobzódnak, nem is beszélve baktériumokról.

Bővebben: 10 egyszerű tipp őszre

A mellrák legyőzhető, sőt megelőzhető

A rák, ezzel együtt pedig a mellrák elleni küzdelem korunk egyik kulcskérdése. Alapítványok, magánemberek, túlélők figyelmeztetnek lépten-nyomon minden nőt, hogy mennyire fontos a megelőzés, milyen nagy hangsúly van a szűrővizsgálatokon. 

Bővebben: A mellrák legyőzhető, sőt megelőzhető

5 étel, ami természetesen tölti fel a kollagén-készleted

Ahogy átlépjük a harmadik ikszet és közeledünk a 35 éves kor felé, a szervezetünk egyre kevesebb kollagént termel. És ez mit jelent? Sajnos azt, hogy a bőrünk veszít feszességéből, fokozatosan kezd ráncossá válni és megereszkedik.

Bővebben: 5 étel, ami természetesen tölti fel a kollagén-készleted

Tedd vagy ne tedd a szoptatás alatt?

A kismama életmódja meghatározó

A várandósság alatt sokféle étel és ital volt tiltólistás. Természetesen a szoptatás alatti időszakban is vannak ilyenek. Ugyanígy a mozgásra is oda kell figyelned, mert az sem mindegy, hogy mit sportolsz, amíg babád anyatejet eszik.

Bővebben: Tedd vagy ne tedd a szoptatás alatt?

Fontos kérdés szülés után: a szoptatás véd az újabb teherbe eséstől?

A szülés után az anya testében dúlnak a hormonok. Folyamatosan változik, kisbabája igényeihez igazodik. Az első pár nap után megindul az anyatej, ami – szerencsés esetben – gyermeke egyetlen tápláléka lesz az elkövetkezendő 6 hónapban. Csodálatos időszak ez.

Bővebben: Fontos kérdés szülés után: a szoptatás véd az újabb teherbe eséstől?

Libidógyilkosok - Mit NE igyál a randin, ha nem akarsz kudarcot vallani?

Bizonyára tapasztaltad már, hogy egy pohár vörösbor után bátrabbnak érzed magad a partnered társaságában. De ha kikéred a második és a harmadik pohárral is, biztos, hogy agyonütöd az est további részét. Lássuk, milyen italokat érdemes fogyasztanod, és melyeket nem, hogy az éjszakád biztosan felejthetetlen élmény legyen.

Bővebben: Libidógyilkosok - Mit NE igyál a randin, ha nem akarsz kudarcot vallani?

3 kényeztető szépségrecept

Nemsokára kopogtat a tavasz, itt az ideje, hogy felkészítsd a bőröd a fogadására. Tetőtől talpig megújulhatsz csapatunk legújabb szépségápolási favoritjaival. Mindhárom recept kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, így biztos lehetsz benne, hogy a bőrödnek a legjobb ápolást adod. Ráadásul minden megtalálható az otthonodban is.

Bővebben: 3 kényeztető szépségrecept

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!