Partidrog az italban? Így ellenőrizheted!

Megoldást jelenthet az italokba csempészett partidrog kimutatására az alábbi eszköz, ha a netes közösség is úgy gondolja.

Bővebben: Partidrog az italban? Így ellenőrizheted!

Ismered a szexuális ciklusod?

A női test igen érzékeny a Hold növekedésére és fogyására, nem meglepő hát, hogy néha simogatásra vágyunk, testi gyönyör nélkül, máskor több orgazmust is átélünk egy szerelmeskedés során. Íme a ciklus öt szakasza!

Bővebben: Ismered a szexuális ciklusod?

Méhmióma: Gyógyszeresen is kezelhető!

A nőgyógyászati rendelőkben talán a leggyakrabban elhangzó diagnózis, a fogamzóképes korú nők mintegy 20-25%-át érinti. Mióma, a méh jóindulatú daganata. Lassan fejlődik és ugyan jóindulatú, mégis számos kockázattal jár, ha nem veszik észre időben.

Bővebben: Méhmióma: Gyógyszeresen is kezelhető!

Napozz okosan!

Évente négyszáz halálos áldozatot követel a melanóma, azaz a festékes bőrrák Magyarországon, és a megbetegedések száma az elkövetkezendő hat évben akár másfélszeresére is nőhet - közölték szakemberek a Magyar Dermatológiai Társulat melanómáról tartott sajtótájékoztatóján Budapesten.

Bővebben: Napozz okosan!

Mi áll az erős és fájdalmas menstruáció hátterében?

Fiatal hölgyek ötödét érinti hónapról hónapra az erős, elhúzódó menstruációs vérzés, a menorrhoea. Több tanulmány szerint a panaszok jelentős részéért bizonyos véralvadási zavarok tehetőek felelőssé.

Bővebben: Mi áll az erős és fájdalmas menstruáció hátterében?

Sportolj, hogy formás légy: Pilates

altHeti kétszer fél óra már látható eredményt hoz, rendszeressége akár 'kétnapontára' is emelhető. Lássuk hát mi is a pilates!

Bővebben: Sportolj, hogy formás légy: Pilates

Új norma: túlsúlyosság!?

altA túlsúlyosság olyannyira elterjedtté vált Európában, hogy fennáll a kockázata annak, hogy ez válik az "új normává" - figyelmeztetett az Egészségügyi Világszervezet (WHO), amelynek legújabb adatai szerint az európai tinédzserek mintegy harmadának az egészségesnek tartottnál nagyobb a testsúlya.

Bővebben: Új norma: túlsúlyosság!?

Jóni masszázs: Lelj rá a nőiséged forrására!

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

Bővebben: Jóni masszázs: Lelj rá a nőiséged forrására!

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!