Egy táska – jövőre is!

Mit szólnál ahhoz, ha ahelyett, hogy megvennéd a szezon legtrendibb táskáját - ami most éppen szőrös vagy flitteres -, egy olyan darabba invesztálnál, amit örökké szeretni fogsz? Most 5 nagyszerű tippel segítünk, hogy megtaláld!

1. A méret a lényeg!

Ha alacsony vagy, akkor elveszhetsz egy nagyobb táska mögött. Ha viszont magas vagy és gömbölyded, mint a gyönyörű Beyoncé, akkor egy aprócska táska nem biztos, hogy eléri a kívánt hatást. Szóval próbáld meg elfogultság nélkül besaccolni a méreteidet, és ennek fényében választani.

2. Figyelj a formára!

Ahhoz, hogy olyan táskát találj, amibe életed végéig szerelmes leszel, az kell, hogy olyan formával rendelkezzen, ami kiegészíti az alakodat. Minél kerekebb a forma, annál strukturáltabb a szerkezet - ezt a mantrád pörgesd a fejedben, amikor vadászni indulsz az igazira!

3. Vigyázz a varrással!

Keress erős, sűrű varrásokat, amik egyenesen futnak, és nincs laza száluk, így biztos lehetsz benne, hogy a kiválasztott darab sosem hagy cserben.

4. Nyit, zár, nyit, zár!

Ezt az egyszerű mozdulatsort ismételgesd a cipzárak, gombok és patentok esetében. Ha valami nem működik olajozottan, akkor állj tovább, mert később csak romlani fog a helyzet.

5. Le a csiricsáréval!

Lehet, hogy most odavagy a szupertrendi díszítésekért, de mi lesz velük jövőre? Inkább maradj a klasszikus daraboknál, és irány a minőségi bőrtáskákkal zsúfolt szekció! Megjelenésedet inkább ékszerekkel, színes cipőkkel vagy egy feltűnő sállal dobd fel.

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!