Egy táska – jövőre is!

Mit szólnál ahhoz, ha ahelyett, hogy megvennéd a szezon legtrendibb táskáját - ami most éppen szőrös vagy flitteres -, egy olyan darabba invesztálnál, amit örökké szeretni fogsz? Most 5 nagyszerű tippel segítünk, hogy megtaláld!

1. A méret a lényeg!

Ha alacsony vagy, akkor elveszhetsz egy nagyobb táska mögött. Ha viszont magas vagy és gömbölyded, mint a gyönyörű Beyoncé, akkor egy aprócska táska nem biztos, hogy eléri a kívánt hatást. Szóval próbáld meg elfogultság nélkül besaccolni a méreteidet, és ennek fényében választani.

2. Figyelj a formára!

Ahhoz, hogy olyan táskát találj, amibe életed végéig szerelmes leszel, az kell, hogy olyan formával rendelkezzen, ami kiegészíti az alakodat. Minél kerekebb a forma, annál strukturáltabb a szerkezet - ezt a mantrád pörgesd a fejedben, amikor vadászni indulsz az igazira!

3. Vigyázz a varrással!

Keress erős, sűrű varrásokat, amik egyenesen futnak, és nincs laza száluk, így biztos lehetsz benne, hogy a kiválasztott darab sosem hagy cserben.

4. Nyit, zár, nyit, zár!

Ezt az egyszerű mozdulatsort ismételgesd a cipzárak, gombok és patentok esetében. Ha valami nem működik olajozottan, akkor állj tovább, mert később csak romlani fog a helyzet.

5. Le a csiricsáréval!

Lehet, hogy most odavagy a szupertrendi díszítésekért, de mi lesz velük jövőre? Inkább maradj a klasszikus daraboknál, és irány a minőségi bőrtáskákkal zsúfolt szekció! Megjelenésedet inkább ékszerekkel, színes cipőkkel vagy egy feltűnő sállal dobd fel.

videótár

Fogamzásgátlás tinédzserkorban

Bizonyára iszonyúan unod már a kioktatást, hogy így, meg úgy a fogamzásgátlás; óvszer, tabletta, ez, az. Te csak élni szeretnéd az életed, most vagy fiatal. Nos, akkor hallgasd csak Dr. Gyovai Gabriella szülész-nőgyógyász szakorvossal készített interjúnkat!

Először a nőgyógyásznál

Ha már tudod, és érzed, hogy elérkezett a nagy Ő, akkor felelősségteljesen kell felkészülnöd a nagy pillanatra. Jó, ha már az első együttlét előtt elmész nőgyógyászhoz. Ez egy nagyon komoly lépés azon az úton, amely a nagybetűs életbe vezet. Dr. Gyovai Gabriella nőgyógyász elmondja, hogy mi vár rád az első vizsgálaton.

A szex szerelemmel teljes

A szex szerelemmel kiegészülve válik valóban teljessé. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal beszélgettünk e témáról.

Sürgősségi fogamzásgátlás

Nem védekeztetek? Nem sikerült a védekezés? Ne ijedj meg: még mindig van 72 órád, hogy megelőzd a nem kívánt terhességet! Hazay Máté nőgyógyász szakértőnket Kerekes Borbála műsorvezető kérdezte e témában.

A tündérmesék léteznek?

Hevesi Krisztina szexuálpszichológus, szexuálterapeuta régóta segíti szakértelmével csapatunkat. Most a szerelem és a szexualitás kapcsolatáról, a beteljesülésről beszélgetett vele Kerekes Borbála műsorvezető.

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez - Dr. Timmermann Gábor

Sürgősségi fogamzásgátlás - Dr. Demendi Csaba

Szakértőnkkel a sürgésségi fogamzásgátlás legfontosebb kérdéseit vettük sorra.

Testreszabott fogamzásgátlás

Dr. Lajis Tímea segítségével járjuk körbe az egyénre szabott fogamzásgátlás szempontjait.

Mindent a fogamzásgátlásról

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálinttal.

hölgynaptár okostelefonra

 
Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!

 

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.