A tengerészkék az új fekete!

Feketét bármikor viselhetünk, épp ezért - bár félve írom le - érthető módon kissé unjuk ezt a klasszikus színt. Ez persze nem jelenti azt, hogy a kis fekete ruha többé nem számít alapdarabnak, csakúgy mint a fekete ceruzaszoknya és az ugyanilyen színű egyszerű garbó! De azért néha más is előkerülhet a szekrényből!

Olykor azonban muszáj váltanunk, méghozzá úgy, hogy a klasszikus színt újragondolva még több fantáziát viszünk az öltözékünkbe. A divat világában is valami hasonló történt, ugyanis a tengerészkék és a hozzá hasonló árnyalatok megtörték a fekete hegemóniáját.

Biztosan akad olyan, aki idegenkedik a kék színtől, és ezt persze megannyi érvvel képes alátámasztani: nem illik a személyiségéhez, a haja vagy épp a szeme színéhez. A tengerészkék nem véletlenül vált a fekete alternatívájává, ugyanis sötétebb árnyalatai inkább hatnak feketének, mint kéknek. Láthattuk a vörös szőnyegen, filmforgatásokon és bemutatókon, egyszóval majdnem minden olyan eseményen, ahol igen nagy számban tűnnek fel a hírességek.

Szabályok nincsenek a tengerészkék viselésére, hiszen épp az az óriási előnye, hogy egyszerre klasszikus, mégis vagány. Egy egyszerű, izgalmas vállmegoldású tengerészkék ruhában nem tűnünk kevésbé elegánsnak, csupán az összhatás lesz jóval izgalmasabb, mint a megszokottnak számító little black dress esetében. 

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!