A legszexibb reklám is röhejes lenne férfiakkal!?

A te igazságérzetedet egy tízes skálán mennyire sérti, ha olyan reklámot látsz, amin egy nedves testű modell vadul beleharap a hamburgerébe? Lehet, hogy téged ez pont nem zavar, de a női egyenjogúság híveit nagyon, és olykor fel is emelik a hangjukat a nők tárgyiasítása a klasszikus szerepek eltorzítása ellen.

Bővebben: A legszexibb reklám is röhejes lenne férfiakkal!?

Ezeket a ruhadarabokat kerüld el nyáron!

A nyár előcsalogat bizonyos ruhadarabokat, amelyek nem kedveznek az egészségünknek. Összegyűjtöttük az öt legártalmasabbat.

Bővebben: Ezeket a ruhadarabokat kerüld el nyáron!

Tedd magad vonzóvá!

Mi az, ami egy nőt annyira vonzóvá tesz, hogy a férfiak sorra térdre borulnak előtte? Leomló szőke haj, darázsderék, gömbölyű popsi, csábító combok? Na igen, a első benyomás biztosan ezeknek köszönhető, ám számos tanulmány igazolja, hogy az első benyomáson túl az erotikus kisugárzás nem feltétlenül a fiatalságtól és a hamvas szépségtől függ.

Bővebben: Tedd magad vonzóvá!

A 8 legszörnyűbb dolog, amit a nők elkövetnek a külsejükkel - egy pasi vallomásai

A nők szeretnének tetszeni a férfiaknak, ennek érdekében pedig olyan dolgokat is elkövetnek a külsejükkel, amik egyáltalán nem jönnek be a férfiaknak. Íme a legszörnyűbb példák, amelyek biztos, hogy kiverik a biztosítékot a pasiknál.

Bővebben: A 8 legszörnyűbb dolog, amit a nők elkövetnek a külsejükkel - egy pasi vallomásai

A vörös tűsarkú varázsa!

A cipők ,,netovábbja” a piros tűsarkú. Kevés olyan nő van, aki annyira bátor, hogy fel meri venni eme lábbelit. Nekem azóta a kedvencem a piros magas sarkú, mióta láttam az Óz, a nagy varázslót, melyben a rubincipő nem úgy volt kivitelezve, mint egy gyerekcipő, hanem mint egy nőies lábbeli – hatalommal bírt. Boltban alig lehet szép formájú piros, vörös magas sarkút látni, ám plakátokon az abszolút nőiességet szimbolizálja…

Bővebben: A vörös tűsarkú varázsa!

Keressük a nyár legszebb tetoválását!

A tetoválások a test díszei, és beavatási rítusokat jelképeznek. A rajongás kifejezői, talizmánként védik a lelket, és megörökítik viselőjük életének különleges eseményeit.  

Neked van tetoválásod?

 

Amennyiben van, akkor jelöld a sajátodat, ha nincs, akkor pedig másét!

 

Olyan tetoválásokat keresünk, amelyek művésziek!

 

Küldd el a képet az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. A beérkezett fotók felkerülnek a www.intimzona.hu weboldalra, ahol szavazás útján dől el, kié lesz a fődíj!

A nyerteseket 2013. szeptember 30-án hirdetjük ki!

Fődíj: Egy két személyes wellness hétvége a Hotel Wellamarin****-ban!

Rossz bikinit választottál, ha...

Mi nők, már csak tudjuk, hogy ruhát választani bizony nem könnyű dolog, főként nem bikinit. Íme öt jel, hogy biztosan rosszul döntöttél a vásárlás során!

Bővebben: Rossz bikinit választottál, ha...

Nyári ruha mustra

Hosszú, mintás, lenge, mini vagy pántos - a nyári ruhákat számtalan fazonban imádjuk! Idén szinte minden szabás, minta és szín divatosnak fog számítani. Lássuk most a legnagyobb nyári ruha trendeket divat válogatóval.

Bővebben: Nyári ruha mustra

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

 

Dr. Demendi Csaba nőgyógyász szakorvos

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!