Evészavarok: Félelem a női szerepvállalástól

altA kóros soványság súlyos egészségügyi következményekkel jár, amely magába foglalja a hormonális változásokat megnehezítve a gyermekvállalást. Nem csak az anorexia, de más evészavar típusok, sőt a klinikai szintet nem elérő zavarok esetén is gyakoriak a gyermekvállalást nehezítő szövődmények.

Bővebben: Evészavarok: Félelem a női szerepvállalástól

Ételek, amelyektől biztosan éhesebb leszel!

altMinden étel energiát ad a testednek, de mindegyik másképp hat rá. Hogy bizonyos ételek hogyan hatnak az éhségérzetünkre, egyelőre egy új kutatási terület, de az biztos, hogy fehérje tovább tartja távol az étel utáni sóvárgást, mint a szénhidrát vagy a zsír.

Bővebben: Ételek, amelyektől biztosan éhesebb leszel!

Egészséges ételek, amelyek hízlalnak!

altEgészséges, mégis hízlal? Úgy bizony! Íme hét étel, ami bármennyire is jót tesz nekünk, egy időre felejtsük el őket, ha fogyni szeretnénk.

Bővebben: Egészséges ételek, amelyek hízlalnak!

Teljes kiőrlésű élelmiszerrel a lapos hasért!

Mindazoknak, akik laposabb, feszesebb hasat szeretnének, érdemes a teljes kiőrlésű termékekre voksolniuk. Az alma típusú elhízást nem csak esztétikai okokból érdemes visszaszorítani, de a jelentős egészségügyi kockázatok miatt is. Ehhez pedig a mozgás mellett hasznosak lehetnek bizonyos élelmiszerek.

Bővebben: Teljes kiőrlésű élelmiszerrel a lapos hasért!

A tökéletes mézeskalács receptje

A mézeskalács nemcsak finom csemege, hanem csodaszép asztali dísz is lehet. Süsd meg te is! Az ünnepi készülődéshez hozzátartozik a mézeskalácssütés. A kellemes illatot árasztó mézesek finom csemegék, egyben mutatós díszek.

Bővebben: A tökéletes mézeskalács receptje

Diétás karácsonyi menüvarázs

Nem törvényszerű, hogy az adventi időszakban, az ünnepek idején fel kell szednünk pár kilogrammot. Sőt, lehet úgy, nem csak mértékkel, hanem bőségesen és finomat enni, hogy inkább fogyunk.

Bővebben: Diétás karácsonyi menüvarázs

Sokat mutat a mérleg?

Manapság nagy divat a fogyókúra, a sok ajánlott módszer közül a legtöbben az alapján választanak, melyik módszer ígéri a legnagyobb fogyást. Pedig nem biztos, hogy ez hosszú távon is jó megoldás! A túlsúly és az elhízás számtalan betegség (pl. cukorbetegség, magas vérnyomás, szív-keringési betegségek, ízületi betegségek és egyes daganat típusok) gyakoriságát és súlyosságát fokozza.

Bővebben: Sokat mutat a mérleg?

Miért kerüld a gyorséttermeket?

Mindennapjaink étkezését jelentős mértékben meghatározza az a kínálat, amit a gyorséttermekben érhetünk el. Valóban kényelmesnek tűnik, ha nincs időnk főzni. Azonban a gyorsaságért nem csak pénzzel kell fizetnünk, hanem később az egészségünkkel is. Lássuk mi is a baj ezekkel az ételekkel!

Bővebben: Miért kerüld a gyorséttermeket?

Visit betroll.co.uk the best bookies
  • A csókod árulkodik
  • A gumióvszer előnyei
  • ezeket a pasikat kerüld
  • légy szexistennő
  • a nőiesség forrása

Amerikai kutatók szerint egyetlen csókkal el lehet végezni egy gyorstesztet a potenciális partner biológiai affinitásának tisztázására. Állításuk szerint a csók árulkodik a leendő kedves „egészségi állapotáról, genetikai és szaporodási kompatibilitásáról.”

bővebben

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.

bővebben

altHa szerelemről van szó, gyakran nem látunk a rózsaszín felhőtől, pedig vannak olyan férfiak, akiket érdemes messzire elkerülni. Íme öt tiltólistás pasitípus, akiket jobb, ha messze elkerülsz!

bővebben

altMitől is lehetsz ellenállhatatlan, kívánatos és gyönyörű? Légy nő, igazi nő! Olvasd csak a tippjeinket!

bővebben

altA szexualitás rejtelmeit évezredek óta kutatjuk, mégis szinte értetlenül állunk a nő misztériuma előtt. Hogyan kerülhet a két nem közelebb egymáshoz? Miért veszítették el a régi tudást a ma emberei?

bővebben

Testreszabott fogamzásgátlás - Dr. Lajis Tímea

Minden, amit a fogamzásgátlásról tudni kell - Dr. Pálmai Bálint

 

Online Nőgyógyász! Online Nőgyógyászati Rendelés!

minden hétköznap 17 és 22 óra között nőgyógyász válaszol

Kérdezd Nőgyógyász Szakértőinket

Böngéssz

 


Kérjük vedd figyelembe, hogy az internetes Online Nőgyógyászati Rendelés idején valódi nőgyógyász válaszol,

így a szakmájukból adódó, sokszor kiszámíthatalan esetek miatt, az internetes nőgyógyászati rendelés néha időben eltolódhat!

Az internetes / online nőgyógyászati tanácsadás nem helyetesíti a szakorvosi rendelőkben történő vizsgálatot!